Как да си инсталираме демо версия или студентска версия безплатно

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

 

Пробна версия

 

Ако сте ученици или студенти може да вземете пълната версия на софтуера безплатно за 18 месеца, a ако не сте учащ и не разполагате с лицензирана версия, може да ползвате демо версията за този курс.

3 прости стъпки за инсталиране и активиране на студентския лиценз за CINEMA 4D

Стъпка 1: Моля, щракнете върху връзката, която сте получили по електронната поща. Влезте в акаунта си, като използвате информацията за достъп, която сте попълнили по време на регистрацията, и изтеглете инсталатора на CINEMA 4D. Започнете инсталацията чрез двукратно щракване върху изтегления файл.

Стъпка 2: След стартиране на студентската версия на CINEMA 4D последвайте оранжевата връзка "Click here to enter your student ticket" и влезте с акаунта си. Ще получите временен код за активиране. В случай, че сте затворили диалоговия прозорец по погрешка, отворете го отново от менюто "Help / Personalize…". Моля, обърнете внимание, че софтуерът ще работи в демо режим, докато не се активира правилно.

Стъпка 3: Сървърът на MAXON ще провери вашата инсталация, което може да отнеме няколко минути. След това ще получите финалния код за активиране по електронната поща. Моля, активирайте лиценза си, като копирате кода в съответното поле в прозореца за активиране. Вашата студентска версия на CINEMA 4D вече е готова за използване. Моля, имайте предвид, че студентският лиценз за CINEMA 4D е хардуерно заключен. Кодът за активиране ще работи само на компютъра, използван по време на активирането.

Въпроси и отговори

 • Как да се запишат текущите промени на демо версията?

  Елена Петкова:

  Като кликна на save ми излиза съобщение, че не мога да запазя промените, тъй като това е демо версия. Има ли друг вариант за това? 

  Николай Кирков:

  Здравей,

  би трябвало при инсталация на демо версията да ти излезе прозорец да активираш продукта си. В момента използваш по подразбиране демо версия, която не е активирана и е без период - можеш да използваш продукта, но не можеш да запазваш проекти и да рендиш изображения. При регистрация на демо продукт ще може да запазваш проектите си в продължение на 42 дни, след този период софтуера ще възвърне сегашното си състояние на без периодна версия, но без възможност да запазваш проекти и пр.
  Николай Кирков:

  Ако не ти излиза този прозорец трябва да отидеш в Help -> Personalize и ще ти излезне нов прозорец където да напишеш данни и e-mail. На мейла който посочиш ще получиш код за активация и този код трябва да въведеш отново в този прозорец.

  Ралица:

  Здравейте. Аз искам да попитам нещо. Кандидатствах за студентска версия и ме удобриха след това минаха няколко дена - седмица и ми изпратиха код за активиране , но когато го въведох ми излиза този надпис. Днес отново им писах и ми изпратиха друг код ,но отново ми излиза този надпис .. Моля да ми помогнете с този проблем. Къде бъркам ? Изпълнявам всички неща който бяха по стъпки но явно нещо бъркам ..? Моля за помощ !!!

  Николай Кирков:
  За съжаление за това не мога да ви помогна - но със сигурност от дистрибутора за България трябва да знаят как да ви помогнат - все пак това им е работата. Предлагам ви да го потърсите на следните контакти и да ги изтормозите докато не ви оправят проблема:

  Тел.: +359 2 808 5959
  Мобилен: +359 888 761 336
  Факс: +359 2 808 5940
  www.irm.bg
  office@irm.bg

  Ако се направят на интересни и не положат старание за да ви помогнат с проблема, това което мога да направя за вас е да ви дам пълни инструкции, как да си инсталирате и кракнете софтуера. :D Така ще можете спокойно да си изкарате курса.

  Ралица:

  Няма да се наложи .. най-накрая получих 5 правилен код и всичко е наред : )) 

  Николай Кирков:

  Радвам се, че си успяла!

  Stefan:

  Здравейте. Искам да попитам как мога да поправя една грешка. Вчера си разглеждах 4D Cinema и работеше. Днес пише ,че има проблем и ,че липсва libmmd.dll . Как да го поправя???? Мерси предварително.

  Николай Кирков:

  При липса на dll файл е трудно да се каже точната причина, затова най-лесно би било да преинсталираш Cinema-та.

 • Мога ли да работя със Cinema 4D, ако не ме бива много рисуването?

  Galin:

  Изискват ли се художествени умения за работа със CInema 4D, защото не съм особенно добър в тази сфера, но пък съм много заинтересован от програмата и искам да знам дали има смисъл да я уча.

  Николай Кирков:

  Познавам хора които работят в Disney и не могат да рисуват... няма проблем, 3D то е нещо съвсем различно... полезно е да можеш да рисуваш, но не е задължително, художествено мислене и вкус обаче трябват :)