Допълнения към урока
Учебна програма Cinema 4D Ultimate
1. Основни концепции в Cinema 4D

Как да си инсталираме демо версия или студентска версия безплатно

Как да си инсталираме демо версия или студентска версия безплатно
СТАРТИРАЙ КУРСА ДНЕС

 

Пробна версия

 

Ако сте ученици или студенти може да вземете пълната версия на софтуера безплатно за 18 месеца, a ако не сте учащ и не разполагате с лицензирана версия, може да ползвате демо версията за този курс.

3 прости стъпки за инсталиране и активиране на студентския лиценз за CINEMA 4D

Стъпка 1: Моля, щракнете върху връзката, която сте получили по електронната поща. Влезте в акаунта си, като използвате информацията за достъп, която сте попълнили по време на регистрацията, и изтеглете инсталатора на CINEMA 4D. Започнете инсталацията чрез двукратно щракване върху изтегления файл.

Стъпка 2: След стартиране на студентската версия на CINEMA 4D последвайте оранжевата връзка "Click here to enter your student ticket" и влезте с акаунта си. Ще получите временен код за активиране. В случай, че сте затворили диалоговия прозорец по погрешка, отворете го отново от менюто "Help / Personalize…". Моля, обърнете внимание, че софтуерът ще работи в демо режим, докато не се активира правилно.

Стъпка 3: Сървърът на MAXON ще провери вашата инсталация, което може да отнеме няколко минути. След това ще получите финалния код за активиране по електронната поща. Моля, активирайте лиценза си, като копирате кода в съответното поле в прозореца за активиране. Вашата студентска версия на CINEMA 4D вече е готова за използване. Моля, имайте предвид, че студентският лиценз за CINEMA 4D е хардуерно заключен. Кодът за активиране ще работи само на компютъра, използван по време на активирането.