Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

356773
+596 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на After Effects
2020-11-15
Курса е страхотен. Упражненията се правят с лекота, защото са добре обяснени.
Бизнес анализи с Power BI
2020-11-03
Приключих с модул 2 и засега съм доволна. Преподавателят е наистина много добър, не само в областта си, но и умее да обяснява подробно и разбираемо. Много ми е интересно и уча с удоволствие.
Тайните на Excel
2020-10-21
Изключително интересен курс с детайлно поднесена информация.
Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D
2020-10-20
Чудесен метод за развитие и улеснение процеса на работа с програмата.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Eсенни предложения за нов счетоводен софтуер и професионален курс

Нов курс в Аула: Надгради CAD уменията си със SolidWorks за напреднали [PRO курс]

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit Тайните на Outlook Бизнес анализи с Power BI Solidworks за напреднали AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Solidworks Основи на SharePoint Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Eлектронна музика с Ableton Live VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor Компютърна грамотност 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове