Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

375761
+704 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Photoshop
2022-01-18
Курсът е поднесен разбираемо и интересно. Удобство е това, че може да се гледат уроците в удобно за мен време, а също и това, че може да се гледа един урок няколко пъти.
Пивот таблици в Excel
2022-01-17
Страхотен лектор, полезни знания поднесени по един лесен и достъпен начин.
Тайните на Excel
2021-12-31
Колкото по-надълдоко навлизаш, толкова по-интересно започва да става.
Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4
2021-12-29
Информацията е поднесена разбираемо, без да се бърза.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Основни курсове
Excel формули и функции Microsoft OneNote Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Тайните на Access Основи на SharePoint Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Google Workspace Тайните на ZBrush Microsoft Teams Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Camtasia Биткойн и крипто технологии AutoCAD Формула Основи на BIM и Revit Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Solidworks Проектиране с ArchiCAD Inventor Тайните на Photoshop Фотошоп FastWeb Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Графичен дизайн с Illustrator Тайните на InDesign Дигитално рисуване с Photoshop 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на After Effects Тайните на Premiere Pro Композитинг с Fusion Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали V-Ray Рендери за 3ds Max MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Photoshop Pro
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове