Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

264018
+532 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX
2018-12-10
Водещите преподаватели обясняват ясно. Темите са добре разработени, без излишни подробности. Най-ценното е концептуалната идея на Аула за неограничено повтаряне на уроците според нуждите на обучаемия. Дава добри резултати!
Тайните на Excel
2018-12-10
Курсът ми е изключително полезен. Осъзнавам, колко много неща не съм използвала досега и как новите знания , които придобивам, биха улеснили работата ми с програмата. Препоръчвам обучението не само на начинаещи, но и на хора, които работят с Ексел!
Solidworks
2018-12-05
Страхотен курс ! Помага много,много добре се обяснява лек и приятен.
Тайните на Premiere Pro
2018-11-29
Допада ми спокойният начин на представяне на материята. Ясно и конкретно, без излишни подробности.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Нов курс в Аула – Excel Pivot & Power Pivot!

Photoshop урок: Как да отделим обект на нов слой и да сменим цвета му?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Мастерклас по 3D Моделиране Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Дигитално рисуване с Photoshop Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Музикална продукция с FL Studio Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове