Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

268688
+1,079 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Photoshop
2019-01-15
Курсът е много хубав; много добре е обяснено и може доста да научиш. Благодаря, Аула!!!
2019-01-11
Много добър и полезен курс! Много информация, събрана точно и поднесена с много внимание към всеки детайл от страна на преподавателя, за което мога само да съм благодарна!
2019-01-10
Много добро начинание, даващо обяснения на разбираем език. Отворено към потребителите на онлайн обучението, гъвкаво, търсещо мнения и отзиви и даващо отговори и трибуна. 
Тайните на Excel
2019-01-03
Страхотно изложение и разбираеми обяснения на материла в отделните модули. Поздравления!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога
Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Мастерклас по 3D Моделиране Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Дигитално рисуване с Photoshop Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Музикална продукция с FL Studio Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове