Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

361225
+332 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
AutoCAD Формула
2021-06-14
Много добре систематизиран, което помага за по-лесно усвояване. Аз успях да подредя знанията си и да започна да мисля при чертане така, както е необходимо за софтуера, а не прости геометрични построения. Гледайте и повтаряйте. Променете навиците си на чертане за да може AUTOCAD да Ви е от полза.
Биткойн и крипто технологии
2021-06-01
Курсът е много интересен , аз съм човек който няма и понятие от крипто технологии.
Тайните на PowerPoint
2021-05-18
Изключително ценен курс, дори за хора, които си мислят, че познават материята. Внимателно структуриран, поднесен на достъпен език, чудесно визуализиран и увлекателен - като игра. Истинско удоволствие!
Тайните на Word
2021-05-17
Изключително полезен курс, хвърлящ светлина върху популярни ситуации и малки хитринки, които да направят работата Ви доста по-бърза и качествена.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Основни курсове
Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Тайните на Access Основи на SharePoint Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Трикове и тънкости с Windows 10 Биткойн и крипто технологии AutoCAD Формула Основи на BIM и Revit Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Solidworks Проектиране с ArchiCAD Inventor Тайните на Photoshop Фотошоп FastWeb Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Графичен дизайн с Illustrator Тайните на InDesign Дигитално рисуване с Photoshop 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на After Effects Тайните на Premiere Pro Композитинг с Fusion Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали V-Ray Рендери за 3ds Max MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Photoshop Pro
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове