Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

422769
+401 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2023-02-27
Смятам, че уроците са много добре структурирани, има подходящи задачи и преговор. Още по-хубавото, е че в началото на всеки курс се генерира персонална тетрадка. Обхванати са много програми и в частност професии. 20 урока са повече от достатъчно, за да определи всеки сам за себе си дали това е неговото нещо. Продължавайте все така, оценката ми като цяло е 10/10.
2023-02-21
Всички курсове, които предлагате са много добре разработени. Специална благодарност на г-н Радослав Белчев, разработил курса „Excel формули и функции“. Всички видео уроци са подготвени на достъпен и лесноразбираем за всеки език. Практическите примери помагат за затвърждаването на знанията. Това мнение важи с пълна сила за всички курсове, които подготвя Аула и целия екип.
2023-02-10
Много ми харесва вашето обучение и силно Ви препоръчвам на хора, които имат нужда от това. Прекрасно поднесен материал. При първа възможност бих научила още нещо от Вас.
HTML5 и CSS3
2023-02-07
Стъпка по стъпка - от празен текстов файл се изгражда уеб страница с много от най-важните техники за разработка на сайтове. Научих доста неща, които ми помагат, когато трябва да редактирам нещо по сайт, а няма програмист наоколо :)
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Основни курсове
Excel формули и функции Microsoft OneNote 3D моделиране със SketchUp Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Adobe Animate Google Workspace Тайните на ZBrush Adobe Lightroom Microsoft Teams 3ds Max за начинаещи Тайните на Camtasia Revit Structure Музикално продуциране с Cubase Трикове и тънкости с Windows 10 DaVinci Resolve Биткойн и крипто технологии AutoCAD Формула Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Основи на BIM и Revit Проектиране с ArchiCAD Проектиране със Solidworks Inventor Тайните на Photoshop Photoshop Web Design Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Графичен дизайн с Illustrator Тайните на InDesign 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на Premiere Pro Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Ценообразуване в строителството с Project Estimator Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI Тайните на Access AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали Microsoft SharePoint V-Ray Рендери за 3ds Max Мастърклас по 3D Моделиране Фотограметрия - 3D модел от снимки MS Project Формули 3ds Max техники за моделиране Интериорен дизайн в Scandi стил Wordpress Elementor Photoshop ретуш на модели Photoshop ретуш на продукти Моделиране на персонажи със Zbrush Дигитално рисуване с Photoshop Тайните на After Effects Композитинг с Fusion
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове