Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

355136
+508 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2021-02-18
В "Аула" не само се стремите да давате най-доброто, Вие успявате да поднесете материала по разбираем и достъпен начин. От това, което видях до тук, съм изключително доволна. Съветите и уроците Ви бяха изключително полезни за мен. "Какво бихме могли да подобрим в "Аула"?" Не мога да дам конкретно предложение, защото съм доволна от видяното и наученото. Вие от "Аула" сте прекрасни!
2021-02-16
Аула е най-добрата българска образователна платформа! Всеки курс дава много стойност, а gamification-a допринася за мотивацията на ползващите я!
2021-02-16
Уроците са поднесени изключително разбираемо, на достъпен език и с необходимата доза обяснения. А след всеки урок има многобройни въпроси и отговори с полезна информация. Искам да ви благодаря и да ви пожелая да бъдете здрави и много успешни, да бъдете все така позитивни и пълни с енергия. Успех.
Тайните на Excel
2021-02-14
Страхотен курс! Благодаря на преподавателите. Курсът се преподава на достъпен език и уроците са много добре структурирани. Препоръчвам го.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Навиците на Стойне Василев [споделяне]

Навиците на Василена Вълчанова [споделяне]

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit Тайните на Outlook Бизнес анализи с Power BI Solidworks за напреднали AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor Компютърна грамотност 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Основи на SharePoint Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Eлектронна музика с Ableton Live VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове