Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

371343
+579 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Word
2021-11-16
Много съм доволна от обучението. Благодаря на всички вас, специалисти от АУЛА за добрата методика и подробните обяснения на уроците.
2021-11-11
Изключително съм удовлетворена от предлаганото от вас обучение по счетоводство с Делта Про. Вие наистина сте различни по отношение на начина на преподаване и показвате креативност, което се отразява положително на нашето желание да се обучаваме. Нямам забележки. Продължавайте все така! Благодаря ви!
2021-11-09
Курсовете, които предлагате са създадени наистина като много добре работеща система, като достъпност, като качество, като продължителност, като яснота, като прецизност, с една дума оптимално. За мен заниманията са интересни, приятни и мотивиращи. Благодаря!
Тайните на Excel
2021-11-06
Изключително полезен и много добре преподаден курс.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Основни курсове
Excel формули и функции Microsoft OneNote Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Тайните на Access Основи на SharePoint Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Трикове и тънкости с Windows 10 Биткойн и крипто технологии Тайните на ZBrush Google Workspace Microsoft Teams AutoCAD Формула Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Основи на BIM и Revit Solidworks Проектиране с ArchiCAD Inventor Тайните на Photoshop Фотошоп FastWeb Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Графичен дизайн с Illustrator Тайните на InDesign Дигитално рисуване с Photoshop 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на Premiere Pro Тайните на After Effects Композитинг с Fusion Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали V-Ray Рендери за 3ds Max Мастерклас по 3D Моделиране Photoshop Pro MS Project Формули
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове