Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

404750
+770 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2022-09-20
Екипът Ви е страхотен, онлайн уроците са разбираеми и достъпни. Допълнителните знания, придобити от имейлите също. Благодаря Ви!
2022-08-29
Благодаря! Страхотни сте! Бих искала да споделя, колко много съм доволна от уроците! Прекрасна дикция на обучаващия и перфектен ритъм на обучаване! Поздрави!
2022-08-02
Много доволен съм от 20-те безплатни урока по ексел, извлякох добра полза и обмислям в бъдеще да си направя абонамент. Материалът се поднася просто и разбираемо, тестовете след всеки модул ми помогнаха да се уверя, че съм научил нещата и вече имам практическа полза в работата си. Желая Ви успех, продължавайте!
Тайните на Word
2022-05-23
Много информативен и полезен курс.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Основни курсове
Excel формули и функции Microsoft OneNote 3D моделиране със SketchUp Тайните на Word Тайните на Excel Тайните на PowerPoint Тайните на Outlook Компютърна грамотност Трикове и тънкости при работа с Mac OS Тайните на Camtasia Revit Structure Музикално продуциране с Cubase Трикове и тънкости с Windows 10 DaVinci Resolve Биткойн и крипто технологии Google Workspace Тайните на ZBrush Microsoft Teams AutoCAD Формула Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Основи на BIM и Revit Solidworks Проектиране с ArchiCAD Inventor Тайните на Photoshop Фотошоп FastWeb Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Illustrator Тайните на InDesign Графичен дизайн с Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Cinema 4D Ultimate Анимация с Maya 3D 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Управление на проекти с MS Project Тайните на Premiere Pro Eлектронна музика с Ableton Live Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Създаване на музикален видео клип Уеб сайтове с Wordpress HTML5 и CSS3 Основи на програмирането с JavaScript Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про
Компютърни курсове за напреднали
Анализи с Excel Пивот таблици в Excel VBA за Excel Бизнес анализи с Power BI Тайните на Access AutoCAD Формула II AutoCAD Формула 3D Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Solidworks за напреднали Microsoft SharePoint V-Ray Рендери за 3ds Max MS Project Формули Wordpress Elementor Photoshop Pro Моделиране на персонажи със Zbrush Мастерклас по 3D Моделиране Дигитално рисуване с Photoshop Тайните на After Effects Композитинг с Fusion
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове