10 SEO практики за оптимизация на Wordpress сайт

10 добри SEO практики за оптимизация на WordPress сайт

Знаете ли, че 75% от потребителите никога не минават първата страница на резултатите в Google?

Ако вашият уебсайт не е там, вие губите огромен потенциален трафик.

SEO (Search Engine Optimization) или оптимизацията за търсачки е ключът към видимостта на вашия сайт и привличането на повече посетители.

SEO е процесът, чрез който подобрявате своя уебсайт, за да го направите по-привлекателен за търсачките като Google. Защо това е важно? Защото когато търсачките “харесват” вашия сайт, те го показват на повече хора, които търсят точно това, което вие предлагате.

В тази статия ще научите кои са 10-те добри SEO практики, които ще ви помогнат да позиционирате вашия WordPress сайт на първата страница с резултатите.

Прочети повече

Искаш ли време за всичко?

Времето е най-ценният ни ресурс.

И за съжаление, то често не ни е достатъчно, за да направим всичко, което желаем.

Не можем да разтеглим времето като добавим още няколко часа в денонощието или още един ден в седмицата. Но можем да направим нещо друго – да го използваме максимално ефективно!

Често разпиляваме времето си поради липса на организация и ефективна работа с приложения за продуктивност.

В предизвикателството „Време за всичко“ ще ви покажем напълно безплатно как да бъдетете по-организирани и ефективни, за да освободите време за нещата, които обичате (семейство, приятели, хобита…). Научете повече …

Прочети повече

Майсторство на управлението на проекти с Jira: Интервю с Ивайло Димитров

В света на управлението на проекти, гъвкавостта и ефективността са от съществено значение. Jira Software се утвърди като един от най-предпочитаните инструменти за тази цел, предлагайки решения, които могат да бъдат адаптирани към нуждите на всяка компания, голяма или малка.

Научете повече за Jira в нашия блог: Jira Software. Какво е и за какво се използва?

В новия курс на Aula.bg, „Управление на проекти с Jira Software“, Ивайло Димитров разкрива тайните на Jira и споделя своя уникален подход за оптимизиране и автоматизиране на работните процеси.

Запознайте се с Ивайло Димитров и научете повече за възможностите на Jira 🙂

Здравей, Ивайло! Разкажи ни накратко за себе си?

Прочети повече

Нов курс: Управление на проекти с Jira Software [+20 безплатни урока]

В Аула вече повече от година използваме Jira, за да управляваме своите проекти и задачи.

Без значение дали става въпрос за създаването на нов курс, за добавянето на нова функционалност в сайта, за появата на проблем с издаването на фактури или за провеждането на някоя кампания – мястото, на което се случва всичко това е Jira!

Нашият опит с програмата ни увери в необходимостта от създаването на систематизирано обучение, което да въведе екипа в ефективното използване на софтуера.

Jira е изключително гъвкава програма, която може да бъде оптимизирана за специфичните нужди на всеки един отдел. Тя притежава безброй функционалности, които може би на пръв поглед я правят да изглежда доста сложна. Но най-сложното всъщност е самите служители да се научат да я използват по един и същи начин, за да подобрят своето сътрудничество и да оптимизират работните си процеси.

Научете повече за Jira в нашия блог 👉 Jira Software. Какво е и за какво се използва?

Jira се използва както от компании с 5 служители, така и от корпорации с над 50 000 служители. Така, че ако ти и твоят екип сте готови да подобрите сътрудничеството, прозрачността и ефективността си на работа, то ви кани да се запишете в новия ни курс „Управление на проекти с Jira“.

Нека преминем към:

Прочети повече

Jira Software. Какво е и за какво се използва?

Знаете ли какво прави Jira Software толкова популярен инструмент за управление на проекти?

В динамичния свят на технологиите, ефективното управление на проекти става все по-важно за успеха на всяка организация. Jira Software предлага гъвкави решения, които помагат на екипите да организират работата си, да следят прогреса и да достигат до заветната цел по-бързо и по-ефективно.

В тази статия ще разгледаме какво точно е Jira, за какво се използва и как може да трансформира начина, по който вашият екип управлява проектите си. Обещаваме ви, че ще откриете нови възможности за подобряване на работния процес и за повишаване на производителността, които ще ви вдъхновят да внедрите Jira във вашата ежедневна практика, както направихме ние в Аула преди 1 година 🙂.

Прочети повече