Курс Building Manager (Билдинг мениджър)

Получаваме вече няколко запитвания дали провеждаме курс по Building Manager. На този етап не провеждаме и нямаме планове да провеждаме такъв курс.

Това, което може да препоръчаме в случая са видео уроците на разработчика на софтуера, които са качени на сайта на билдинг мениджър.

Прочети повече

Нов курс в Аула – 3D моделиране със SketchUp

Независимо дали се интересуваш от архитектура, интериорен дизайн, от създаването на видео игри или 3D обекти, курсът по 3D моделиране със SketchUp ще ти бъде изключително полезен и интересен. Той е структуриран така, че да започва от самото начало с най-базисните неща като интерфейс и основни инструменти, което го прави напълно подходящ за хора, които не са работили преди с програмата. Но ще бъде ценен и за тези от вас, които имат известен опит със софтуера, но искат да подобрят значително нивото си на работа с него.

Прочети повече

SketchUp. Какво е и за какво се използва?

Няма архитекти, интериорни дизайнери и 3D художници, които да не са чували за SketchUp, защото това е един от най-популярните 3D инструменти за 3D моделиране и дизайн в света!

Но навярно за широката аудитория този софтуер е напълно непознат и повечето от вас се питат какво е SketchUp, за какво се използва и как може да ми е полезен?

С настоящата статия ще отговорим точно на тези въпроси!

Прочети повече

Практически Excel самоучител и ръководство [+ PDF за сваляне]

99% от задачите в Excel всъщност могат да се изпълнят с тези 5% от Excel

Какво е Excel и за какво се използва?

Excel е софтуерна програма, създадена от Microsoft през 1982 г., която използва електронни таблици за организиране на числа и данни с помощта на формули и функции.

През 80-те и 90-те години Excel позволява на хората да обработват и съхраняват данни без кодиране. Тогава неговата популярност и непрекъснато разширяване го направиха софтуер номер едно за анализ и офис работа. Днес той се използва, както от малки, така и от големи бизнеси за организиране на данни и за извършване на финансов анализ.

Microsoft Excel се използва още за:

Прочети повече

Отдели време за развитие [30-дневно предизвикателство + бонуси]

Често си измисляме оправдания. “Нямам време.” “Няма откъде да уча.”

Можем ли да си позволим лесни оправдания, когато компютърните умения стават неразделна част от всяка професия? Или когато дистанционната работа налага да се справяме сами, без да можем да разчитаме на “колегата, който познава Excel отвътре”?

Тъй като не вярваме в лесните оправдания, искаме да направим следващите 30 дни времето, през което да помогнем на повече хора да развият компютърните си умения.

Нарекохме този период “Време за развитие”.

Целта ни е да ви вдъхновим – като ви покажем, че не е нужно нито много време, нито дълго търсене на подходяща информация, за да развивате своите умения. Достатъчни са 10 минути на ден и правилният съюзник, какъвто може да бъде “Аула”.

Предварителното записване за предизвикателството започва днес – на 21.03.2022г.

В рамките на предизвикателството “Време за развитие”, което продължава 30 дни, получавате:

Прочети повече