Победителят в първата част на кампанията „Спечели лятото“ е…

В началото на юли започна предизвикателството в Аула “Спечели лятото!”, с което искаме да насърчим повече хора да не спират да развиват компютърните си умения през отпускарския сезон. Сигурни сме, че ако отделите време за развитие сега, то ще ви се отплати двойно в натоварените работни месеци, когато ще пестите ценно време с помощта на наученото.

Дори не е необходимо да отделяте часове на ден – само няколко минути са достатъчни, за да поддържате своя навик за учене и същевременно да трупате нови знания и умения!

Затова решихме да повишим мотивацията ви като подарим електронна книга Kindle и таблет iPad, както и няколко едномесечни Аула Абонамента на тези от вас, които са изгледали най-много уроци през седмицата.

Е, лятото наистина се оказва идеално време за усъвършенстване:

  • През юли в кампанията се включиха 475 участници;
  • Заедно, те изгледаха близо 50 900 урока;
  • Това са повече от 356 300 минути, отделени за вашето развитие!

Първата част на предизвикателството приключи на 02.08 с томболата за Kindle-a. Късметлията, който спечели първата ни голяма награда се казва …

Прочети повече

Спечели лятото! Учи и участвай в томболата за iPad и Kindle

Изграждането на конструктивен навик, какъвто представлява консистнетното учене, е процес, който изисква време и усилия. Но връщането към старите навици, които по никакъв начин не ни помагат да израстваме, не е толкова трудно. Само трябва да се отклоним от конструктивните си навици за кратък период, какъвто е лятото, и вече няма да имаме никакъв спомен от тях. Това ще ни върне в начална позиция и ще трябва да преминем отново през цялостния процес на изграждане на този навик.

Затова за поредна година в Аула стартираме лятното предизвикателство „Спечели лятото“, чрез което искаме да те мотивираме да продължиш да отделяш време за своето развитие, дори през отпускарския сезон. По този начин, освен че няма да изостанеш, ще бъдеш и много по-напред от останалите. Отделените минути днес за развитие ще ти се отплатят двойно в натоварените работни дни, когато наученото ще ти помогне да пестиш ценно време!

Знаем, че мотивацията ти за трупане на знания е висока, но искаме да те мотивираме допълнително. Затова през лятото сме подготвили награди за най-отдадените на знанието – електронна книга Kindle и таблет iPad!

Как да участваш? Просто е:

Прочети повече

Курс Building Manager (Билдинг мениджър)

Получаваме вече няколко запитвания дали провеждаме курс по Building Manager. На този етап не провеждаме и нямаме планове да провеждаме такъв курс.

Това, което може да препоръчаме в случая са видео уроците на разработчика на софтуера, които са качени на сайта на билдинг мениджър.

Прочети повече

Нов курс в Аула – 3D моделиране със SketchUp

Независимо дали се интересуваш от архитектура, интериорен дизайн, от създаването на видео игри или 3D обекти, курсът по 3D моделиране със SketchUp ще ти бъде изключително полезен и интересен. Той е структуриран така, че да започва от самото начало с най-базисните неща като интерфейс и основни инструменти, което го прави напълно подходящ за хора, които не са работили преди с програмата. Но ще бъде ценен и за тези от вас, които имат известен опит със софтуера, но искат да подобрят значително нивото си на работа с него.

Прочети повече

SketchUp. Какво е и за какво се използва?

Няма архитекти, интериорни дизайнери и 3D художници, които да не са чували за SketchUp, защото това е един от най-популярните 3D инструменти за 3D моделиране и дизайн в света!

Но навярно за широката аудитория този софтуер е напълно непознат и повечето от вас се питат какво е SketchUp, за какво се използва и как може да ми е полезен?

С настоящата статия ще отговорим точно на тези въпроси!

Прочети повече