Аула Абонамент

Най-накрая в България!
Пълен достъп до всички компютърни курсове
с най-изгодния абонаментен план!
(82 стотинки на ден)

Вземи този курс
 

Какво представлява "Аула абонамент"?

"Аула абонамент" е иновативен план за обучение.

Вместо да заплащате висока еднократна такса от порядъка на 200-400 лв. само за едно обучение, заплащате ниска абонаментна такса и получавате достъп до всички обучения в АУЛА!

Ето какво получавате с "Аула абонамент": 

1. Нови умения - достъп до всички курсове в Аула

 • Постоянно добавяне на нови знания и актуализиране на вече натрупаните знания;
 • Повечето курсове в Аула са в рамките на 8 модула или 8 седмици. Това са подробни двумесечни курсове. С абонаментната програма ще имате всички курсове за толкова дълго, колкото вие прецените;
 • Може да взимате и по няколко курса наведнъж, но ние препоръчваме последователно гледане на курсовете за максимален ефект от обученията;
 • Можете да получавате достъп до всяко ново обучение в АУЛА;

2. Неограничен преговор на преминати курсове

 • Веднъж отключени, вие може да преговаряте всички предходни курсове, докато имате активен абонаментен план;
 • Ще може да гледате и преговаряте всички отключени уроци неограничено;

3. ВИП отговори на вашите въпроси

Имате проблем или въпрос в практиката? Не сте единствени, всички имат, и сме помислили и за това:

 • Вместо да плащате скъпа консултация с експерт, която може да струва няколко стотин лева, просто задайте въпрос във форума;
 • Въпросите на участниците в абонаментната програма са със статут ВИП и на тях се отговаря приоритетно;

Каква е продължителността на абонаментната програма?

 • Aбонаментната програма е едногодишна. През следващите 12 месеца ще имате достъп до всички активни уроци в АУЛА;
 • По ваше изрично заявено желание, след изтичане на една година, може да продължите абонамента си;

Кои курсове мога да отключвам?

Можете да отключвате всички курсове в АУЛА.

 • От Word и Excel, през Photoshop и Indesign, PowerPoint или AutoCAD, 3ds Max или Audition - всичкият професионален и хоби софтуер е тук и може да вземете курса, който ви интересува!
 • Само в настоящия момент има над 40 курса в АУЛА, които може да отключите, и всяка година добавяме от 8 до 12 нови курса или актуализираме старите!
 • Курсовете са средно по 8 модула, съдържащи по 10 урока всеки. За да се ориентирате във времето, обикновено продължителността на един курс е два месеца;

Направленията, в които получавате знания, са следните:

Офис софтуер: MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, VBA за Excel, MS Project, MS Project напреднали, MS Access, PowerBI, Микроинвест Делта Про, Outlook*;

CAD Софтуер: AutoCAD Формула 2D, AutoCAD Формула 3D, AutoCAD за напреднали, AutoCAD Civil 3D; Solidworks; Autodesk Inventor, BiM Revit, ArchiCAD;

3D, Анимация и визуализации: 3D моделиране и рендериране с 3ds Max Mental Ray и Arnold, V-Ray за 3ds MAX, Cinema 4D, Maya;

Уеб дизайн: Създаване на сайтове с WordpressPhotoshop за уеб дизайн, Adobe Illustrator, HTML & CSS, Javascript;

Графичен дизайн: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign & CorelDraw, Дигитално рисуване с Photoshop;

Аудио и видео: Adobe Audition, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Blackmagic Fusion, FL Studio;

Програмиране:  JavascriptHTML5 и CSS3.

* Всички изброени курсове са налични и може да започнете да ги гледате още същия ден след плащане на таксата за абонамента. Изключение са тези, които са маркирани със звездичка. Маркираните със звездичка курсове са планирани и ще бъдат активирани поетапно. Възможно е добавянето на обучения, които не са упоменати в списъка по-горе.

Дори да изберете само едно направление, цената на абонаментната програма е по-изгодна от закупуването на курсовете поединично!

Една част от курсовете в АУЛА, налични в момента:

Абонаментната програма е създадена да получите 5 ключови ползи!

Ако познавате нашата работа в АУЛА, то най-вероятно вече знаете, че ние не правим просто някакво обучение за конкретен трик с някоя програма. 

Ние се стремим да получите много добавена стойност и това е заложено още в програмите на отделните обучения.

Целта ни е да:

1. Да получите нови умения и да развиете вашата креативност;

2. Да получите авторитетни удостоверения и сертификати за вашите знания;

3. Да сте винаги в крак с новите технологични тенденции, което ви гарантира по-висока сигурност и успеваемост на работното място;

4. Да знаете как да извършвате високоплатени дейности, което при ваше желание може да доведе до увеличаване на доходите;

5. Да създаваме заедно по-качествени и красиви творби, да работим по-ефективно и да правим света едно малко по-добро място за живеене;

Начин на провеждане на обучението:

Не смятаме да променяме това, което работи. Курсовете, които проведохме до сега бяха онлайн и както може да се види от мненията, тази форма на обучение е много по-удобна от класическите курсове. Получихме дори много писма, в които ни писаха, че едва ли някога ще посетят курсове от "стария тип".

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Влизате в платформата на aula.bg с лична парола.

На заглавната страница са изборени всички актуални курсове. Докато имате активен абонамент, може просто да влезнете във всеки един курс и да започнете да го гледате.

Важно е да се отбележи, че досега сме провеждали тези обучения поединично и всяко едно от тях е отделно двумесечно обучение. Горещо препоръчваме да гледате обученията последователно, вместо да отворите няколко паралелно!

Може да гледате неограничено и предишни уроци, ако имате вече закупени единични курсове от АУЛА!

Предимствата на онлайн обучението в АУЛА:

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение по софтуер в днешно време и сме го избрали поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате даден модул, може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите показаното в курса, можете да си прегледате видео уроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.
 • Не просто видео уроци, а система за обучение с упражнения и Аула МиниПроекти®. Ние, в АУЛА, сме разработили иновативна структура на курсовете, която включва не само добре систематизирани видео уроци, но и практически упражнения, тестове и МиниПроекти, които увеличават ефекта от обучението и удвояват количеството запомнен материал.

За всеки курс не е необходимо да имате последната версия на софтуера. Основните принципите работят на всички версии. Естествено, в по-новите версии има повече инструменти и там, където има разлики във версиите, ще обясняваме това. 

Често задавани въпроси за начина на провеждане на обучението:

Има въпроси, които получаваме доста често и поради тази причина бихме искали да ги адресираме.

Въпрос: Програмата изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). За това правим обучението онлайн - може да се гледат уроците когато имате свободно време и от където пожелаете - вкъщи, работата, на път. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можете комфортно да научите всичко от курса.
Въпрос: Но наистина ли имам достъп до всички курсове? Не става ли много неизгодно за вас. Къде е уловката?
Отговор: Истината е, че уловка има. Наистина може да изгледате 30 курса за една година, които по отделно биха стрували над 10,000 лв. Уловката е толкова много да ви хареса, че да искате и другата година пак да се абонирате и да разкажете на приятелите си. 

Удостоверение за завършен курс:

За всяко едно обучение от учебен център "АУЛА" може да се заяви издаването на удостоверение за преминат курс по образец на МОН. Необходимо е да се попълни кратък тест, благодарение на който се проверява дали са прегледани уроците и усвоени основните принципи, преподавани в курса. Удостоверението е в PDF формат, удобен за сваляне, принтиране или изпращане при кандидатстване за работа. 
Важно е да се отбележи, че в абонамента влиза едно включено удостоверение и ако желате издаването на допълнителни удостоверения, се заплаща такса от 50 лв.

Удостоверение за завършен курс на английски език:

В допълнение към основното удостоверение издаваме и копие на английски език.

Удостоверението може да се свали директно от профила Ви в "Аула" в PDF формат.

Бонус 1: Онлайн курс "Навици за професионален успех"

 • С този курс искаме да ви покажем как можете лесно да си създадете навици, които да ви подкрепят в правенето на малки стъпки;
 • Ние, хората, сме изградени от навици и е важно да си изградим такива, които да са ни от полза;
 • Ще ви покажем как да имате енергия през целия ден и как да бъдете емоционално и физически по-енергични, но и по-щастливи;
 • Ще ви разкрием кои са навиците за професионален успех и как можете да постигате повече успехи с малко усилия всеки ден;
 • Ще разберете какви сап равилата за създаване на навици и как можете да си създадете "верига от полезни навици";
 • Ще ви запознаем със задълбочени изследвания от над 10 години и стратегиите за постигане на успех.

Бонус 2: Онлайн курс "Продуктивност на работното място"

 • Обучението е създадено с цел да ви помогне да бъдете по-продуктивни на работното си място;
 • Повече продуктивност означава повече креативност и ще се научите как да сте по-ефективни на работа;
 • Ще ви покажем как с малко усилия можем да постигнем големи резултати;
 • Ще ви разкрием ефективни техники за работа с имейл и ефективни трикове за работа с безплатен софтуер като DropBox, Evernote;
 • Ще ви представим системи за продуктивност и организация на задачите;
 • Ще ви издадем най-добрите техники за продуктивност на работното място - как да си създадете "Оазис на креативността";
 • Ще получите ценни съвети как да си организирате най-добре работните файлове, за да пестите време;
 • Ще ви дадем ценни съвети как да управлявате проектите, задачите си и как организирате имейлите си.

Бонус 3: Онлайн курс "Как да делегираме на технологията"

Очаквайте скоро!

 • В този курс се представя делегирането на технологията, което е и запазаната марка на инж. Иван Цукев.
 • Тук ще покажем начина на мислене, който седи зад това как ефективно да делегираме, за да оставим компютъра да върши досадната и повтаряема работа.
 • Дори само този курс си струва парите за цялата абонаментната програма.

Бонус 4: Работни файлове за сваляне

Получавате всички работни файлове към уроците на всеки един курс напълно безплатно!

Така ще можете да се упражнявате още докато гледате урока. Получавате ценни практически знания и умения неусетно!

С помощта на работните файлове ще успеете да се "докоснете" до показаното в курса в дълбочина.

Колко струва АУЛА Абонамент?

Едно класическо обучение за компютърен софтуер струва между 200 и 400 лв.

Стойността на обученията, до които ще имате достъп, ако се закупуват единично, е над 7 000 лв.!

При закупуването на абонамент, цената става много по-изгодна.

С АУЛА Абонамент Вие получавате НЕ един курс, а достъп до всички обучения в АУЛА на цена 500 лв. за една година.

Но само сега правим кампания по стартирането на абонаментната програма.

Първите записали се ще могат да се абонират за АУЛА на цена от 299лв./година, вместо за 500лв./година.

Така реално само за 25лв./месец получавате АУЛА Абонамент!

Тази цена е съзизмерима с такса за Интернет и кабелна телевизия, мобилен телефон, но с тази разлика, че получавате знания с натрупване за цял живот.

Тези цени са валидни само в момента и подлежат на промяна за в бъдеще.

Ето какви са основните параметри и разлики с единичен курс:

Има 4 удобни начина за плащане:

 • Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате достъп);
 • В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране;
 • На една от над 2,000 каси на ИзиПей;
 • Чрез системата ePay;

След регистрация чрез синята форма по-долу, ще можете да изберете метод на плащане и ще получите необходимите инструкции.

"Цената, която съм заплатил за всички Ваши курсове, по които се обучавам в Аула, е несравнимо по-малка от това, което получавам."
Цанко Д.

Ще ви затрупаме със знания и умения или ще ви върнем таксата!

Ние, от учебен център АУЛА, имаме за цел да предоставим на всеки учащ се реални умения.

Знаем, че има много курсове, които предлагат нискокачествено обучение от съмнителни преподаватели без практически опит.

Затова ние правим нещо, което никой друг учебен център в България не прави. Ще върнем парите за обучението на всеки, който прецени, че курсът не е оправдал очакванията му в рамките на 30 дена след заплащане на таксата.

Ние искаме нещата да са съвсем прости: ако не научите нещата описани по-горе, а и още много допълнителни, то ние ще ви върнем таксата за абонамента.

Записване за Абонаментната програма:

Ето още веднъж основните параметри за програмата:

 • Достъп до всички курсове в "АУЛА";
 • Неограничен преговор на всички вече отключени уроци (ако имате изтекли единични курсове);
 • ВИП статус с приоритетни отговори на вашите въпроси; 
 • Бонус 1: Онлайн курс "Навици за професионален успех"
 • Бонус 2: Онлайн курс "Продуктивност на работното място"
 • Бонус 3: Онлайн курс "Как да делегираме на технологията"
 • Бонус 4: Работни файлове за сваляне за всеки курс;
 • Получавате достъп до първите уроци веднага след като системата ни отчете Вашето плащане;
 • Получавате едно включено в цената удостоверение за завършено обучение - на английски и на български език;
 • Инвестиция - 299лв. за една година
 • 100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл.

Важно! Регистрацията за програмата е отворена в момента, но си запазваме правото да я спрем скоро.

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу:

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу:

В случай, че не виждате трите опции или синята форма след избор на опция, моля опитайте с друга програма за отваряне на Интернет страници като Google Chrome или се регистрирайте по телефона на 02/987-81-76.
С натискане на бутона "Регистрирай ме за курса" Вие се съгласявате с общите условия на Аула.

Център за обучения АУЛА

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

Фирмени обучения

За екипи над 5 човека предлагаме специализирани обучения за повишаване на компютърните умения на целия екип. За информация, свържете се с нас на тел:
+359 884 90 60 67

"АУЛА Абонамент" е програма, която е създадена, за да ви изкарва пари, а не да ви струва пари! 

"Инвестицията в знания винаги е с най-висока възвращаемост" - Бенджамин Франклин

Контакти

В случай на въпроси или проблеми с регистрацията, моля свържете се с нас на:

 • тел. 02/987-81-76 (в работни дни от 9-18ч)
 • email maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2, за Учебен Център "АУЛА".
 • skype:Aula.bg

100% Гаранция за връщане на парите

Всички курсове предлагани от aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите.

Нашата мисия е да открием преподаватели - практици, които да предоставят само курсове, които водят до реални умения и резултати.

За това даваме за всеки един курс 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако по каквато и да е било причина решите, че курсът не оправдава вашите очаквания, просто ни напишете един имейл и ще ви върнем парите до последната стотинка без да задаваме въпроси.

За нас от aula.bg това е нещо, което всеки курс трябва да предлага, защото в крайна сметка ако на вас не ви свърши работа, не трябва да плащате нищо.

Независимо от дългогодишният си опит смятам всеки урок за полезен за мен, рядко има урок в които да не науча нещо ново. Моите знания се подреждат и често си казвам, защо не съм открил това и аз!
Иван И.

Много ,много благодаря за курса :))). Всеки урок от твоя сайт е безценен за мен. Най-добрите курсове! Гледам и се уча със страшен кеф! 

Любомир Ж.

Цената, която съм заплатил за всички Ваши курсове, по които се обучавам в Аула, е несравнимо по-малка от това, което получавам.

Цанко Д.
');


© 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.