КУРС "Ценообразуване в Строителството
с Project Estimator 4"

Ето какво ще научите в курса по Project Estimator 4

 

 • Представяне, инсталиране и настройки: Представяне на Project Estimator; Инсталиране; Активиране; Допълнителни настройки на PE Explorer.
 • Създаване на сметка: Създаване на нова сметка; Запаметяване на сметка; Отваряне на сметка; Импортиране на сметка от Excel.
 • Въвеждане на информация за сметка: Въвеждане на информация за обекта; Въвеждане на задачи и бележки; Въвеждане на начисления на сметката.
 • Създаване на клонове и позиции в сметка: Структура на сметката; Създаване и редактиране на клонове и позиции; Преместване на клонове или позиции; Автоматична работа със структура.
 • Създаване и редактиране на анализ: Основни компоненти на строителния анализ; Създаване на строителен анализ; Редактиране на строителен анализ; Използване на справки за ресурси и др.

 

 • Работа с база данни и с клипборд: Стартиране и разглеждане на базата данни; Добавяне на анализ; Копиране и вмъкване на редове; Събиране на няколко анализа в една позиция и др.
 • Генериране на анализи: Калибриране на анализ; Умножаване с коефициент: Конвертиране по дименсия; Генератор на доставки и др.
 • Работа върху цялата сметка: Информация за сметката; Номерация; Номерация; Стандартна часова ставка; Настройки на начисленията и др.
 • Експортиране на сметки и графици. Организация на сметки: Ръчно експортиране към Excel; Експортиране на графици към Project; Запълване на информацията за сметките; Групиране на задачи по обекти и др.
 • Работа с база данни на PE Explorer: База данни с позиции; Филтриране; Групиране на позиции; База данни с ресурси тип "Труд", "Материали" и др.

Овладей Project Estimator или ти връщаме парите от курса!

Обещание:

Всички курсове предлагани от Aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите. Ако по каквато и да е било причина решиш, че курсът не оправдава твоите очаквания, просто напиши имейл до maria@aula.bg в рамките на 30 дни от твоята покупка и ще ти върнем парите до последната стотинка, без да задаваме въпроси.

Научи Project Estimator с модерно онлайн обучение!

с практически уроци на български език
с неограничено повторение на уроците
с 24x7 удобен достъп от всяка точка на света
със сертификат за професионална квалификация

Разпознаваемо удостоверение от АУЛА

За този курс можеш да получиш Аула удостоверение на български и английски език за преминат курс. След успешно завършване и полагане на изпит удостоверенията се издават в PDF формат, удобен за сваляне, принтиране или изпращане при кандидатстване за работа. Получаваш:

 1. Аула удостоверение на български език;
 2. Аула удостоверение на английски език;
Аула е най-големият учебен център за софтуерни обучения в България и е лицензиран център от Министерството на образованието и науката. Удостоверенията, които издава са разпознаваеми в България.

Програма на курса

Курсът включва над 87 теми, разделени в 12 модула, които се взимат в 8 седмици. Ето списък на темите.

Курсистите обичат Аула

Записване за курс "Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4"

87

практически урока на български език

6

месеца достъп до съдържанието на курса

102

работни файла за безплатно сваляне

4.6 / 5

средна оценка от участниците в този курс

Има 6 удобни начина за плащане:

Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола)
На една от над 2,000 каси на ИзиПей
Вземи на изплащане. Свържи се с нас (+359) 884 906 067 или (+359) 2 987 8176
В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране
Чрез системата ePay
Ако сте екип от над 5 души, свържете се с нас на телефон (+359) 884 906 067
Обучението в Аула може да бъде и фирмен разход – след регистрация има опция за попълване на фирмени данни за издаване на фактура.

Овладей Project Estimator или ти връщаме парите от курса!

Обещание:

Всички курсове предлагани от Aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите. Ако по каквато и да е било причина решиш, че курсът не оправдава твоите очаквания, просто напиши имейл до maria@aula.bg в рамките на 30 дни от твоята покупка и ще ти върнем парите до последната стотинка, без да задаваме въпроси.

За експерта

Мартин Симеонов често се себеопределя пред колегите си като "графичар". Първите си графици започва да прави като ученик, като помага на по-опитните инженери с по-неопитното им отношение към Microsoft Project. Понастоящем се занимава с правене на графици и сметки, било то офертни, работни или договорни. Също така води курсове по графициране.

За Аула

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

В случай на въпроси, моля свържете се с нас на:

 • телефон: (+359) 2 987 8176 (в работни дни от 9 до 18 часа)
 • имейл: maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: Учебен Център "АУЛА", гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2

Често задавани въпроси за начина на провеждане на обучението

Има въпроси, които получаваме доста често и поради тази причина бихме искали да ги адресираме
Подходящ ли е курсът за начинаещи?
Отговор: Курсът започва от самото начало и не изисква предишен опит със софтуера. След това постепенно навлизаме в тънкости и трикове и стигаме до инструментите, които водят до по-ефективна работа и пестят най-много време. Това би било летящ старт за всеки, който иска да научи да работи с програмата, но и добър преговор и научаване на някои тънкости за тези, които вече работят с нея, но искат да достигнат по-високо и по-ефективно ниво на работа.
Програмата изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). Затова правим обучението онлайн - уроците са достъпни онлайн, когато имаш свободно време и откъдето пожелаеш - вкъщи, работата, на път. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можеш комфортно да научиш всичко от курса.
Има ли значение коя версия на софтуера ще използвам за курса?
Отговор: На практика “не” и това е целенасочено. Основна цел на курса е да се покажат инструментите и възможности, които в същината си не се променят с времето. Когато научите принципите, ще можете да използвате тези умения и за бъдеще в нови версии. Повечето софтуери имат нови възможности, които също разглеждаме, но най-често в практиката се използват наложените с времето инструменти и възможности, на които наблягаме в този курс.
Ще имам ли връзка с преподавателя?
Отговор: Да, но не само. Може да задавате своите въпроси за обучението под самите уроци или в нашия форум. В дискусиите се включва общността на Аула, която е не само лектора, но и менторите от учебния център и всички обучаващи се, които ще могат да ви съдействат.
Какво представлява изпита за завършване на курса и къде се провежда?
Отговор: Финалният изпит се провежда онлайн и може да бъде под формата на тест и практическо задание. След успешно преминаване издаваме официален документ, който може да се изтегли в PDF формат от личния профил.
Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Да. Практиката досега показва, че два месеца за обучение и четири месеца за преговор и упражнения са абсолютно достатъчни, но въпреки това има и различни безплатни и платени варианти за удължаване на този срок.