Импортиране на сметка от Excel

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Тест за преминаване към следващия урок

 
Кои са колоните, които е необходимо да маркирате при импорт на сметка от Excel?
Име, Мярка и Количество
Номер, Име и Количество
Номер, Име и Мярка

Въпроси и отговори

 • Как да добавя клон - заглавие на сметка, след импортиране на сметка от Excel ?

  Nikolay:

  При импортиране на сметка от Excel, след натискане на бутона "Приеми", забелязвам че съм изпуснал първия ред, името на сметката, при копирането в Excel. Съответно желая да добавя клон най-отгоре, а всички други да са подчинени на него. При селектиране на най-горния клон и избиране на команда "Добави клон отгоре" от меню "Позиции", клонът се добавя най-отдолу. Как мога да добавя искания от мен клон - заглавие на сметката ?

  Мартин Симеонов:

  Здравейте, За да сложите клон или ред най - отгоре на сметката просто изберете първият ред и след това натиснете клон или ред. Така ще ви се създаде елементът най - отгоре, но във вашият случай не това е проблема.

  Командата добави клон най - отгоре служи да се добави клон не на първо място в таблицата, а на първо йерархично ниво.

  За да успеете да подредите сметката си под един централен клон изберете клон > най - отгоре. Дори видимо на последно място да е няма проблем.

  Следващата стъпка е да сгънете всички останали клонове. След това един по - един ги избирайте, давайте им "изрежи" и след това "вмъкни" в новосъздаденият клон.

  Принципно ако името на обекта се изпусне при импортирането корекцията в последствие е по - бавна.

  Мартин Симеонов:

  Между другото току що добавих в листата за нови команди на следващата версия "Добави централен клон".

  С две думи, тази команда ще вземе цялото съдържане на смекта и ще го добави под нов клон, което във случая щеше да свърши цялата работа с едно щракване.

  Neli Kostova:

  Копирането и вмъкването на информация от Excel в една сметка на РЕ само еднократно ли може да се направи или може да се добавят нови партиди - например КС в екселския файл да са на множество страници или КС да се намират в няколко файла на множество страници.

 • Как да вмъкна в една сметка на РЕ сметки от различни страници на Excel ?

  Neli Kostova:

  Извинявам се, че погрешно изпратих въпроса като отговор на предишния въпрос. Затова сего го изпращам отново. Копирането и вмъкването на информация от Excel в една сметка на РЕ само еднократно ли може да се направи или може да се добавят нови партиди - например КС в екселския файл да са на множество страници или КС да се намират в няколко файла на множество страници.

  Мартин Симеонов:

  Принципно има команда "Вмъкни редове от Excel", но тя работи само за редове. С настоящата версия бих ви препоръчал да си ги копирате сметките една под друга в Excel.

  Принципно вече сме получавали заявки да направим възможно вмъкването на няколко сметки и ще се опитаме да го добавим към новата версия.

  Neli Kostova:

  Благодаря