КУРС "AUTOCAD ФОРМУЛА"

Научете AutoCAD!
Увеличете своята конкурентоспособност!

Вземи този курс
 

AutoCAD Формула е лесен за научаване метод за бърза и ефективна работа с програмата AutoCAD. Курсът е подходящ за всеки, който иска да научи най-добрите практики за скоростно чертане и да ускори работата си с програмата.

Съобщение от лектора

Здравейте!

Aз съм Иван Цукев и съм практикуващ проектант и създател на най-популярния блог за AutoCAD в България „CAD Тайни”. Това е сайт, в който първоначално започнах да споделям трикове за AutoCAD, и стана толкова популярен, че в момента има над 7,400 последователя във Фейсбук и още 7,200 абоната по имейл, които получават моите уроци.

Аз съм човек от практиката, който от години анализира, разучава и изпробва методи на чертане, които помагат за елиминирането на хамалогия и автоматизация на работата ни.

Търсенето ми ме доведе до създаването на "AutoCAD Формула" - лесна система за бързо и ефективна работа с AutoCAD.

Ето защо беше създаден този курс

Тъжната истина е, че все още има много хора, дори работещи с програмата над 10 години, които чертаят по тотално грешен начин. Начин, който не позволява да се работи ефективно.

Но аз считам, че вината не е в тях, защото AutoCAD "експертите", които правят курсове по компютърните зали би трябвало да ни преподават най-доброто, като че ли нарочно крият познанията си и триковете за чертане.

Хората, които следят блога за AutoCAD, знаят, че аз от дълго време споделям своите познания абсолютно безрезервно, но след като разкрих част от AutoCAD Формула, моите приятели и читателите на блога непрекъснато ме караха да направя курс за AutoCAD, в който да преподам цялата формула от А до Я.

Всяка седмица има нови запитвания по имейл дали преподавам AutoCAD и дори има хора от провинцията, които са ме молили да дойдат до София за частни уроци.

В крайна сметка ме убедиха да направя курс, в който да преподам моята система, и резултатът е "AutoCAD Формула" - онлайн обучение с изцяло практическа насоченост.

По време на представянето на AutoCAD Формула получих над 400 коментара, пощата ми се затрупа с имейли, а междувременно минахме и границата от 7,000 фена във фейсбук. Това ме мотивира да направя курс, който да надхвърли дори най-високите очаквания и да доведе до реални умения, които да доведат до реални резултати при работа с програмата.

Защо сега е точният момент за курс?

Вече се проведе едно много успешно издание на курса, но някои събития около мен ме убедиха да дам възможност на още хора да преминат обучението и да отворя регистрацията в момента. Основно са свързани с темата, която многократно сме дискутирали в блога за AutoCAD, а имено твъдението, че обучението е най-добрата мярка за излизане от кризата (в блога имаше тема по въпроса с много изследвания, които доказват тази теза).

Тъжно е да гледам как при толкова много добри възможности в България, хората се отказват основно поради липса на способност да се преборят на пазара. Всъщност те винят кризата. Кризата обаче е само едно извинение. На пазара остават само най-добрите, най-бързите и най-гъвкавите.

Чудя се защо е толкова трудно да се разбере?

 • Защо работещият самостоятелно не може да разбере, че когато работи два пъти по-бързо, може да предложи два пъти по-кратък срок и поне 30% под цената на конкурентите си и по този начин клиентите могат да изберат него?
 • Защо служителят във фирма не може да разбере, че когато работи два пъти по-бързо, фирмата му може да е по-кокурентноспособна на пазара и става най-ценният колега, който дори и да не получи увеличение на заплатата, то поне ще е от тези, които ще останат на работа, ако има съкращения?
 • Защо тези, които са без работа или си търсят нова, не могат да разберат, че когато са повишили квалификацията си и могат да работят по-бързо и по-добре, имат много по-голям шанс да си намерят добре платена работа, отколкото да се оплакват, че положението е зле и да не правят нищо? 

Ето защо сега. Защото сега е най-подходящият момент за обучение.

 • Този курс е за тези, които разбират, че могат да си подобрят положението, като работят по-бързо.
 • Този курс е за тези, които искат да са по-бързи, по-гъвкави и по-ефективни в своята работа.

И искам да те поздравя, защото щом си прочел дотук, значи ти си от тези, които знаят колко важно е да сме по-бързи и по-гъвкави в днешно време.

Начин на провеждане на обучението

Както вече казах, не смятам да променям това, което работи. Курсовете по AutoCAD, които проведох досега, бяха онлайн и както може да се види от мненията по-долу, тази форма на обучение е много по-удобна от класическите курсове. Получих много писма, в които ми писаха, че едва ли някога ще посетят курсове от "стария тип".

Регистрацията за курса е отворена сега, но може да бъде спряна всеки момент. Основната ми дейност, с която си изкарвам хляба, е проектирането и времето ми е ангажирано с това. Не мога да гарантирам кога отново и дали ще има следващи издания на курса. Изисква се доста добра организация и планиране, за да мога да отделя време за обучението и отговарене на въпросите от курсистите, както съм отделил сега.

Ще мога да приема само ограничен брой хора, защото искам да отделя достатъчно време на въпросите и отговорите, така че обучението да е максимално полезно за всеки. Към момента, в който пиша това, в първия курс има над 1,000 допълнителни въпроси и отговори. Оказа се доста полезно хората да задават въпроси, но още по-удобно е да гледаш отговорите на чужди въпроси, които някой друг се е сетил да задеде вместо теб. Това обаче е доста време ангажиращо, дори да се приеме, че са необходими само 5 минути за отговор на един въпрос.

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Ще получите парола за онлайн платформата за обучение aula.bg. Ако вече сте ползвали aula.bg и имате парола, новият курс ще се появи на началната ви страница. Ще има девет модула, които ще се учат по един модул на седмица, съответно продължителността е 9 седмици или два месеца. Всеки модул съдържа множество видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има DWG, PDF или друг файл за сваляне. Издава се и удостоверение за завършен курс. Под всяко видео ще има секция за въпроси и отговори, чрез които ще разширяваме темата. Там може да се задават въпроси и да се гледат отговори на въпроси, които другите са се сетили да зададат.

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение в днешно време и съм го избрал поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате модула за автоматични разрези може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите автоматични разрези, можете да си прегледате видеоуроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.

За този курс не е необходимо да имате последната версия. Основните принципите работят на всички версии. Естествено в по-новите версии има повече инструменти и там където има разлики във версиите аз ще обяснявам това. Препоръчително е обаче да имате поне версия 2009, защото тогава се смени изцяло интерфейсът на AutoCAD и по-лесно ще проследявате използването на менютата.

Програма на курса

Курсът включва над 90 теми, разделени в 9 модула, които се взимат в 9 седмици. Ето списък на темите.

13
СЕДМИЦА

(Бонус Модул) Новите инструменти от практиката след AutoCAD 2017

Често задавани въпроси

Има въпроси, които получавам доста често и поради тази причина бих искал да ги адресирам.

Въпрос: Курсът изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). За това правим обучението онлайн - може да се гледат уроците когато имате свободно време и от където пожелаете - вкъщи, работата, на път. Отделно ако нещо изникне даваме 6 месеца за гледане на уроците. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можете комфортно да научите всичко от курса.
Въпрос: Аз не съм в София, има ли начин да взема курса?
Отговор: Курсът се провежда онлайн, тоест това което трябва, за да се включиш е компютър с Интернет достъп. Точно хора, които не са в София изключително много им допаднаха предишните курсове, понеже си спестяват разходите по път и престой в друг град, които биха имали при класически курс.
Въпрос: Подходящ ли е курса за начинаещи? 
Отговор: Курсът започва от самото начало и не изисква предишен опит с AutoCAD. След това постепенно навлизаме в тънкости и трикове и стигаме до анотативни стилове, блокове темплейти и дори лейаути. Това би било летящ старт за всеки, който иска да научи AutoCAD, но и добър преговор и научаване на някои тънкости за тези, които вече работят с AutoCAD, но са самоуки.
Въпрос: Издава ли се сертификат за курса?
Отговор: Да, за обучението ои AutoCAD издаваме както Аула, така и МОН удостоверение.
Въпрос: Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Курсът е два месеца, след което има допълнителни 4 месеца време за допълнителни преглеждания на уроците колкото пъти е необходимо, както и задаване на въпроси. Това не се предлага от никой друг курс, където обикновенно имаш един шанс да видиш урока. В "стария" тип курсове няма възможност да накараш преподавателя да ти изнесе урока 2-3 пъти, докато го разбереш, камо ли 4 месеца по-късно да зададеш въпрос. Практиката до сега показва, че 6 месеца са абсолютно достатъчни, но въпреки това ще има и варианти за удължаване на този срок.
Въпрос: Аз отивам в отпуска/командировка, но искам да се запиша. Ще има ли проблем с достъпа?
Отговор: Точно с тази цел, вместо да правим само два месеца достъп до курса, той е направен 2 + 4 месеца (тоест цели 6 месеца). Нямате задължителни дати или часове на влизане. Може да се запишете сега и да влизате, когато ви е удобно в рамките на тези 6 месеца.

Ето какво ще научиш в AutoCAD курса:

 • Ще можеш свободно, правилно и най-вече бързо да създаваш AutoCAD чертежи;
 • Ще използваш свободно вградените в AutoCAD мащаби и анотативните обекти;
 • Ще получиш наготово моите стилове за текстове и оразмерителни линии;
 • Ще научиш тънкости при работа със слоеве, които са критични за ефективната работа с програмата.
 • Ще научиш не само основните, но и много "скрити" команди, които пестят време за чертане;
 • Ще научиш методи за работа с AutoCAD, които при някои обекти могат да спестят до 50% от времето за проектиране;
 • Ще получиш система за подредба на чертежи и метод как да намираш бързо вече съществуващи части от предишни проекти;
 • Ще можеш бързо и лесно да използваш собствени стилове, детайли и блокове чрез комбинацията от темплейти, палети с инструменти и работа с дизайн център;
 • Ще научиш тънкости при работа с блокове, които да ти помагат за ускорение на работата;
 • Ще знаеш как бързо и без технически грешки да създаваш автоматично количествени сметки;
 • Ще работиш с XREF подложки и подмяната на подложка от колеги ще ти отнема не повече от минута;
 • Ще знаеш как да използваш лейаути за плотиране, които са задължителни при работата с AutoCAD;
 • Ще научиш тънкости и хитрини за продуктивност, които могат да ти отнемат години да ги разучиш самостоятелно;
 • И не на последно място... ще се чувстваш с AutoCAD в „свои води”

(Бонус Модул) Новите инструменти от практиката след AutoCAD 2011

В този модул ще разгледаме новости и инструменти като:
+ Select Similar за бърз избора на подобни обекти;
+ Selection Cycling за по-лесен избор на припокриващи се обекти;
+ Параметрично чертане;
+ Изолиране на обекти чрез Object Isolate;
+ Бързо добавяне и премахване на точки от полилинии;
+ Прозрачност на обектите и слоевете чрез Transperancy;
+ Еднократно нагласяне на мащабите чрез Default Scale List.

(Бонус Модул) Новите инструменти от практиката след AutoCAD 2012 до 2015

В този модул ще разгледаме новости и инструменти като:
+ Бързо 3D моделиране чрез подобрения PressPull;
+ Промяна свойствата на обектите чрез Quick Properties;
+ Автоматични 2D разрези от 3D обекти (кой не би искал автоамтични 2Д разрези?)
+ Масиви от обекти с Array;
+ Подравняване на текстове чрез Text Align;
+ Сателитни карти директно в AutoCAD;
+ Сложни селекции (тип Photoshop) в AutoCAD чрез Lasso tool;

(Бонус Модул) Новите инструменти от практиката след AutoCAD 2016

В този модул ще разгледаме новости и инструменти като:
+ Ново прилепване - геометричен център;
+ Облак за ревизии revcloud;
+ Автоматична рамка около текст;
+ Мониторинг на системните променливи;
+ Единна команда за оразмеряване;
+ Подобрено и опростено създаване на PDF  файлове;

(Бонус Модул) Новите инструменти от практиката след AutoCAD 2017

В този модул ще разгледаме новости и инструменти като:
+ Импортиране на PDF файлове и конвертирането им в DWG чертеж;
+ Подобрен инструмент за вмъкване на блокове;
+ Подобрени диалогови прозорци;
+ Autodesk App - всички Autodesk приложения на едно място;
+ Осови линии и маркери за център на окръжност;
+ Облачната услуга на Autodesk и как се ползва в AutoCAD.

Удостоверение за завършен курс

За всяко едно обучение от учебен център "Аула" може да се заяви издаването на Аула удостоверение за преминат курс. За целта е необходимо да се премине кратък тест.

“Аула” е лицензиран учебен център от Министерството на образованието и науката. В допълнение към основното Аула удостоверение, за повечето курсове е възможно да се заяви удостоверение по част от професия Оператор на компютър или Компютърен график.

За МОН удостоверенията процедурата е регулирана, а обучението и изпитите са в предварително обявени срокове. Повече информация има тук.

След успешно завършване в МОН режим към двете удостоверения се издава и Europass приложение към тях.

 

Документите са разпознаваеми в България и валидни в Европейския съюз.

Може да се свалят директно от профила Ви в "Аула" в PDF формат.

Бонус 1 при записване за курса: Сертификат за завършен курс на английски език

В допълнение към основното Аула удостоверение на български език, издаваме и копие на английски език.

Удостоверенията на английски език изискват допълнителна проверка, обработка и поради това се заплащат допълнително. Но само при регистрация сега ще го получите без допълнително заплащане.

Удостоверението може да се свали директно от Аула в PDF формат.

Стойност: 37лв - вие получавате без допълнително заплащане!

Бонус 2: Работни файлове за сваляне

Получавате всички работни файлове към уроците напълно безплатно!

Така ще можете да се упражнявате още докато гледате урока. Получавате ценни практически знания и умения неусетно!

С помощта на работните файлове ще успеете да се "докоснете" до показаното в курса в дълбочина.

100% Гаранция за връщане на парите

Ние от учебен център АУЛА имаме за цел да предоставим на всеки учащ се реални умения.

Знаем, че има много курсове, които предлагат ниско качествено обучение от съмнителни преподаватели без практически опит.

Затова ние правим нещо, което никой друг учебен център в България не прави. Ще върнем парите за курса на всеки, който прецени, че курсът не е оправдал очакванията му в рамките на 30 дена след заплащане на таксата.

Ние искаме нещата да са съвсем прости: ако не научите нещата от по-горния списък, а и още много допълнителни, то ние ще ви върнем таксата за курса.

Каква е инвестицията за курса?

Обемът на преподаваните материали е равностоен на две нива, които както е известно са от порядъка 400лв за ниво или обща стойност на курса над 800лв.

Но само сега можете да вземете курса при много по-изгодни условия.

Вместо да определяме цена от 800лв, която би била напълно оправдана за такъв 13 седмичен курс, ние в момента предлагаме записване за курса за две вноски по 150лв. (общо 300лв) или една вноска от 249лв.

Тези цени са валидни само в момента и подлежат на промяна за бъдещите издания на курса.

Има 4 удобни начина за плащане:

 • Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола);
 • В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране;
 • На една от над 2,000 каси на ИзиПей;
 • Чрез системата ePay;

След регистрация чрез синята форма по-долу ще можете да изберете метод на плащане и ще получите инструкции за плащане.

Тези цени са валидни само в момента и подлежат на промяна за бъдещите издания на курса.

Записване за курса AutoCAD Формула 

Ето още веднъж основните параметри за курса:

 • 8 седмици подробен онлай курс „AutoCAD Формула”;
 • 4 допълнителни месеца за преговор на уроците и задаване на въпроси (общо 6 месеца);
 • Получавате достъп до първите уроци веднага след като системата ни отчете Вашето плащане;
 • Възможност за задаване на въпроси във форума;
 • Получава се удостоверение за завършено обучение;
 • Бонус 1: Сертификат на английски език и EuroPass приложение;
 • Бонус 2: 194 работни файла за сваляне и за упражнение по време на обучението;
 • 100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл;

Важно! Регистрацията за курса е отворена в момента, но си запазваме правото да я спрем скоро.

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу.

Ето още веднъж основните параметри за курса:
 
8 седмици подробен онлай курс „AutoCAD Формула 3D”
4 допълнителни месеца за преговор на уроците и задаване на въпроси;
Получавате достъп до първите уроци веднага след плащане.
Възможност да се паузира курса и да се продължи, когато е удобно (за да не пречи на отпуски);
Получава се сертификат за завършено обучение;
100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл ;
Цена три вноски по 97лв (общо 291лв) или една вноска от 247лв (-20%) една вноска от 159лв (-45%)
 
Важно! Регистрацията за курса е отворена в момента, но може да бъде спряна скоро. 
 
 
За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу:
Единичен
курс
 
 • 1 обучение
 • 6 месеца
  достъп
 • 1 включено
  удостоверение
Аула
Абонамент
1 година
 • 45+ основни курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови основни курсове
Аула
PRO Абонамент
1 година
 • 45 основни + 15 PRO курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови курсове

В случай, че не виждате трите опции или синята форма след избор на опция, моля опитайте с друга програма за отваряне на Интернет страници като Google Chrome или се регистрирайте по телефона на 02/987-81-76.
С натискане на бутона "Регистрирай ме за курса" Вие се съгласявате с общите условия на Аула.

Център за обучения АУЛА

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

Фирмени обучения

За екипи над 5 човека предлагаме специализирани обучения за повишаване на компютърните умения на целия екип. За информация, свържете се с нас на тел:
+359 884 90 60 67

Експертът

Инж. Иван Цукев е създател на популярния блог "CAD Тайни" за AutoCAD уроци, като има над 150 публикации на темата AutoCAD, включително и в специализирани списания. Иван Цукев набляга на практическото приложение на програмата и висока степен на автоматизация при повтарящи се задачи.

Контакти

В случай на въпроси или проблеми с регистрацията, моля свържете се с нас на:

 • тел. 02/987-81-76 (в работни дни от 9-18ч)
 • email maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2, за Учебен Център "АУЛА".
 • skype:Aula.bg

100% Гаранция за връщане на парите

Всички курсове предлагани от aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите.

Нашата мисия е да открием преподаватели - практици, които да предоставят само курсове, които водят до реални умения и резултати.

За това даваме за всеки един курс 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако по каквато и да е било причина решите, че курсът не оправдава вашите очаквания, просто ни напишете един имейл и ще ви върнем парите до последната стотинка без да задаваме въпроси.

За нас от aula.bg това е нещо, което всеки курс трябва да предлага, защото в крайна сметка ако на вас не ви свърши работа, не трябва да плащате нищо.

Курсът е чудесен....щом започна да ми харесва да работя с Autocada. Преди много се мъчех и ми беше много трудно

Г.Дойчев

Здравейте Иван! Онлайн обучението е страхотно, толкова е удобно,че нямам думи! Аз съм начинаеща и съм впечетлена от достъпния начин, по който представяте нещата! Много благодарности за това,че споделяте вашите знания и опит! АutoCAD формула е изключителен курс, полезен е безспорно! Благодарности!

Ваня Г.

Аз работя с продукти на Autodesk от доста години и естествено съм самоук. Независимо от дългогодишният си опит смятам всеки урок за полезен за мен, рядко има урок в които да не науча нещо ново. Моите знания се подреждат и често си казвам, защо не съм открил това и аз!

Иван И.

Първото което искам да кажа на теб е едно голямо БЛАГОДАРЯ!!! Благодаря за това че ни даваш твоя интелектуален труд трупан години, безвъзмездно в блога и срещу сравнително малка сума в курса. Предполагам всеки който е влизал в твоя блог би трябвало да се е сетил, че зад всяка "елементарна" команда седят часове четене на английски и хиляди кликания на мишката

Ангел Т.

Курсът е чудесен, но аз напредвам много бавно, защото започнах работа с компютър много късно- преди 3-4 години. До този момент работех интериор само на ръка. Лично за мен е нужно много повече време, защото съм на 59 год..... Ползата от курса ми е, че преодолях страха, че няма да се справя с нова версия от 2006 сега работя на 2009 и то на Рибън интерфейс, докато младите ми колеги работят на класик.

Радост С.

Здравейте г-н Цукев! Аз съм от по-старата генерация машинни инженери. Трудовата си дейност започнах от редови технолог, през главен технолог на комбинат с 12 000 човека... Хвала Ви, че сте се захванали с такова благородно дело... За по-старата генерация провеждането на курс на български език е едно голямо облекчение. За мен лично онлайн обучението и още повече на български език е много удобно. Научих нови неща и трикове. Качеството на уроците е отлично,

Дончо Д.

Вече няколко пъти споменах, че съм абсолютно начинаеща в тази област. Освен това в момента участвам в още едно он-лайн обучение, което е в друга област. Казвам го, защото това ми дава възможност за сравнение на начина, по който са подготвени двете обучения. Вашето, без да го приемате за комплимент (нямам полза да бъда неискрена) е страхотно. Просто съм очарована.. До сега съм само до модул 3 (поради стечения на обстоятелствата около мен), но трябва да кажа, че е поднесено по възможно най-разбираемия начин. . Хубав ден и успех!

Йовка А.

Здравей, Иван, До сега не съм ти писал и мисля, че вече е крайно време да го направя. Поздравления за това което правиш! Просто нямаш слабо място. Онлайн формата на курса е изключително удобна, дава ти възможност да повтаряш нещата отново и отново по всяко време. Стигнал съм до средата на модул 5. Анотативните стилове и мащаби бяха нещо ново за мен и съм много щастлив, че ми отвори очите за тях. Триковете с бутона Shift също много ме радват :) С нетърпение очаквам да стигна до плотиране то с Layouts, което за момента е и голямата ми болка. Още веднъж, Благодаря Ти за това което правиш.
Поздрави,

Лазар Д.

Много много полезно. Колко лесно било. Браво! Благодаря!
(Коментар за урока "Създаване на собствен шаблон за бърза работа" )
Поздрави,

Никола С.

Много от функциите, които представяш в уроците дотук, твърдя че познавам добре и използвам редовно, но въпреки това гледам видеата, защото знам, че ще ми покажеш нещо ново, което не знам и ще ме улесни и НАИСТИНА Е ТАКА - ВСЕКИ ПЪТ! И ...(не те четкам, мъжа ми ще го потвърди) след всяко едно видео, което гледам все не мога да се сдържа и да кажа "Евала!" Възхищавам се всеки път на отдадеността ти...и на желанието и на положения труд...

Малина Й.

Здравейте инж.Цукев, Изключително съм доволен от участието си в курса по AutoCAD. Пробвах различни чертожни програми с желанието да избягам от AutoCad. Мъчех се да усвоявам AutoCad по разни дебели книги, но резултатите бяха слаби. За ефекта от курса ще кажа само следното:Бях сляп и Вие кото Исус ми измихте очите и прогледнах.

Йордан Д.
');


© 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.