Курс "Графичен дизайн с CorelDraw"

Научете се да създавате и редактирате професионално векторни изображения с CorelDraw!

Вземи този курс
 

Влезте в света на графичния дизайн с CorelDRAW и създавайте впечатляващи векторни изображения!

CorelDRAW е мощен, многофункционален и достъпен графичен пакет, който предоставя всичко необходимо за създаване на професионални илюстрации, графично оформление и обработка на изображения. Признат за световен стандарт за графичен дизайн, CorelDRAW се ползва ежедневно от милиони хора, създали около него своя общност на лоялни почитатели. Това е извоювало на CorelDRAW репутацията на многофункционален и достъпен софтуерен продукт от професионално ниво. Ако желаете да се занимавате професионално с графичен дизайн, то умението за работа с CorelDRAW задължително трябва да присъства във вашето CV!

 

CorelDRAW e програма за рисуване, основана на векторната графика. За разлика от програмите за растерна графика, при CorelDRAW в процеса на мащабиране на обекта, качеството се запазва и размера на файла не се променя с промяна на големината на изображението, което се явява основно предимство на програмата.

Какво всъщност означава понятието "Графичен дизайн"?

Това е термин, използван почти навсякъде. В изработката на рекламни материали, Интернет страници, архитектурни задачи и много други. Графичният дизайн е задача или идея, която искаме да визуализираме.

Първоизточникът на съвременния термин „графичен дизайн“ е скицирането. Въпреки че през последните години скицирането се е превърнало в първата стъпка към визуализирането на дадена идея, а графичният дизайн е реалното представяне на тази идея. Графичният дизайн може да комбинира в себе си различни идеи, така че накрая да се получи комбиниран краен резултат.

За да направите графичен дизайн на нещо, трябва да разполагате с подходящите софтуерни решения. Такива са най-популярните софтуери в тази област: CorelDRAW, Photoshop, InDesign или Illustrator.

Да се запознаем накратко с CorelDRAW:

CorelDRAW е двумерно-равнинна (2D) и обектно-ориентирана програма, защото всичко, което създава, разпознава и обработва, са обекти. Тя е векторна и обектно-рисуваща, защото инструментите за рисуване създават обекти, дефинирани с векторна и илюстрационна математика, поради което е особено подходяща за създаване на художествени, учебни и технически илюстрации. Програмата предлага собствен файлов формат CDR, който запазва всички атрибути, използвани по време на работа, а също така поддържа още около 100 графични формата. С богатата си поддръжка на множество входно-изходни файлови формати, CorelDRAW много често се използва и като "мост" между други две програми за обмяна на файлове.

Ние, в учебен център "АУЛА", сме се специализирали в преподаването на сложни инструменти, техники и методи, които ще усвоите бързо и лесно, за да отключите своята креативност.

Затова имаме огромното удоволствието да представим нашия курс по CorelDRAW, който експертът Венета Желева подготви с голямо желание!

Нашата цел в това обучение е да ви помогнем да отключите своята креативност и единствената граница да бъде вашето въображение!

Защо CorelDRAW?

Основна функционалност и характеристики:

 • Потребителският интерфейс и новите икони и контроли осигуряват модернизирана и по-интуитивна среда за работа;
 • Компонентът PowerTRACE включва новия метод Centerline Trace, чрез който можете да конвертирате дори bitmap изображения с фини детайли като графики или подписи и да ги превърнете във векторни илюстрации;
 • Независимите слоеве на страницата улесняват различаването на отделните слоеве в проекта;
 • Интерактивното форматиране на текста позволява преглеждане на промените по текста в реално време;
 • Интерактивното създаване на таблици предоставя перфектната структурна рамка за подреждане и форматиране на текст и изображения;
 • Последователен Hints Docker – улеснява намирането на нужните инструменти, с които да създадете желаната визия;
 • Функция „Изправяне на снимка” – бързо и лесно изправяне на снимки, които са били сканирани или заснети под ъгъл;
 • Интерактивна хистограма – по-ефективно редактиране на снимки, благодарение на възможност за преглеждане на промените по изображенията в реално време;
 • Вградена поддръжка на RAW формат от цифров фотоапарат – позволява пълно запазване на оригиналното качество на снимките от стотици модели цифрови фотоапарати;
 • Пазарен лидер по съвместимост на файловите формати – лесно съпоставяне на цветове при работа с най-често използваните файлови формати с над 100 import/export филтъра; отваряне и работа с програми на Adobe, Microsoft и много други. И още: пълноценна работа с PDF файлове с коментари;
 • Поставяне на етикети на файловете за лесно намиране и групиране на файлове;
 • Обогатената колекция с висококачествени, готови за употреба материали – илюстрации, цифрови изображения с висока резолюция, шрифта и професионално разработени шаблони.

Какво представлява векторната графика и с какво се различава от растерната?

 • Растерна графика - тя описва изображенията чрез множество точки, наречени пиксели. Всяка от тези точки е запълнена с определен цвят. Растерни изображения са дигиталните снимки, също различните лога, икони и т.н., които може да са създадени с векторна програма, но преобразувани и запазени в растерен формат. 
 • Векторна графика - тя представя изображенията чрез геометрични елементи и линии, изчертани с помощта на математически формули и функции, описания за цвета на запълване и разнообразни ефекти.

Двата типа графика съхраняват информацията по коренно различен начин:

 • При растерната графика в паметта на компютъра се пази информация за всяка малка част от общата площ. За всеки един пиксел - какво е неговото разположение и цветът, с който е запълнен.
 • При векторната графика се съхранява информация за базовите точки на обектите, за изчисленията, които описват свързващите линии, за зададените опции за цвят, очертания и ефекти.Това прави векторните файлове в пъти по-компактни като обем.

Колкото повече точки може да опише едно изображение, толкова по-голяма е разделителната му способност. Съответно, това определя и неговото качество. Векторното лого, например, може да се използва за отпечатването на една визитна картичка, а също така и за отпечатването му върху цял билборд. 

Предимствата на векторната графика са, че се мащабира многократно и се трансформира без загуба на качеството, за разлика от растерната. 

Ето какви са целите на обучението:

CorelDRAW е необходима програма за всички, които работят в областта на графичния дизайн, технически илюстратори, проектанти, мултимедийни дизайнери, оформители, специалисти по издателска дейност. С негова помощ можете да създадете впечатляващи изображения. 

Видео уроците от "Аула" ще ви "гмурнат" в дълбините на тази страхотна програмата и ще ви разкрият техники, с които ще ускорите с пъти работата си. Начинаещите потребители на CorelDRAW ще придобият увереност и познания, а по-напредналите ще развият уменията си до неподозирани предели.

Докато гледате уроците и слушате обясненията за работа с програмата, вие ще усвоите предлаганото знание със скорост, която не би могла да бъде постигната с помощта на ръководство или учебник. 

Какво ще научите от курса по CorelDRAW:

 • Ще можете да настройвате работната среда според вашия стил на работа и предпочитания;
 • Ще научите важните параметри при създаването на документи в съответствие с предназначението им;
 • Ще спестявате време с използването на собствени шаблони за еднотипни проекти;
 • Ще се научите как да прилагате ефективно инструментите за рисуване, чертане и редактиране на фигури, както и методите за свободно или прецизно размножаване и трансформиране на елементи от дизайна;
 • Уверено ще боравите с оцветявания, шарки и контури;
 • Ще създавате интересни ефекти с триизмерен вид;
 • Ще знаете как да превръщате снимки във векторни илюстрации;
 • Ще можете да коригирате растерни изображения и да прилагате ефекти директно в CorelDRAW без необходимост от програма за растерна обработка;
 • Ще получите практически познания, за да подбирате подходящите техники при визуализиране на собствените Ви идеи за различни логота, графики и фото реалистични илюстрации;
 • Ще разберете как да адаптирате разработения дизайн за разнообразни по размер изделия, които ежедневно срещаме около нас: визитки, брошури, менюта, билбордове и други;
 • Ще овладеете тънкости и трикове, които малцина потребители на CorelDRAW познават;
 • Ще можете самостоятелно да се справяте с разнообразни практически проекти за лични цели или професионално приложение.

Имате ли  интерес да разчупите лимитите на своите софтуерни умения и да отключите своята креативност?

Ако отговорът е "ДА", то този курс по CorelDraw е създаден за вас и може да продължите да четете по-долу:

Начин на провеждане на обучението:

Не смятаме да променяме това, което работи. Курсовете, които проведохме до сега бяха онлайн и както може да се види от мненията, тази форма на обучение е много по-удобна от класическите курсове. Получихме дори много писма, в които ни писаха, че едва ли някога ще посетят курсове от "стария тип".

Регистрацията за курса е отворена сега, но може да бъде спряна всеки момент. Преподавателите в АУЛА са практици, които си изкарват хляба докато работят и времето им е ангажирано с това. Изисква се доста добра организация и планиране, за да може преподавателят да отдели време за обучението и да е на разположение за отговаряне на въпросите от курсистите, както е организирано за това издание на курса.

Ще можем да приемем само ограничен брой хора, защото преподавателят иска да отделя достатъчно време на въпросите и отговорите, така че обучението да е максимално полезно за всеки. Към момента, в който пишем това във форума на АУЛА има над TK 4,000 допълнителни въпроси и отговори. Оказа се доста полезно хората да задават въпроси, но още по-удобно е да гледаш отговорите на чужди въпроси, които някой друг се е сетил да задaде вместо теб. Това обаче е доста време ангажиращо, дори да се приеме, че са необходими само 5 мин. за отговор на един въпрос.

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Ще получите парола за онлайн платформата за обучение aula.bg. Ако вече сте ползвали aula.bg и имате парола, новият курс ще се появи на началната ви страница. Ще има осем модула, които ще се учат по един модул на седмица, съответно продължителността е 8 седмици или два месеца. Всеки модул съдържа множество видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има файлове за сваляне. Издава се и удостоверение за завършен курс. Под всяко видео ще има секция за въпроси и отговори, чрез които ще разширяваме темата. Там може да се задават въпроси и да се гледат отговори на въпроси, които другите са се сетили да зададат.

Кои са предимствата на онлайн обученията в Аула?

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение по софтуер в днешно време и сме го избрали поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате даден модула  може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите показаното в курса, можете да си прегледате видео уроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.
 • Не просто видео уроци, а система за обучение с упражнения и Аула МиниПроекти®. Ние в Аула сме разработили иновативна структура на курсовете, която включва не само добре систематизирани видео уроци, но и практически упражнения, тестове и МиниПроекти, които увеличават ефекта от обучението и удвояват количеството запомнен материал.

За този курс не е необходимо да имате последната версия на софтуера. Основните принципите работят на всички версии. Естествено, в по-новите версии има повече инструменти и там, където има разлики във версиите, ще обясняваме това. 

Мнения за начина на провеждане на курсове

"Здравейте! Онлайн обучението е страхотно, толкова е удобно,че нямам думи! Аз съм начинаеща и съм впечатлена от достъпния начин, по който представяте нещата!" 
Ваня Г.
"За мен лично онлайн обучението и още повече на български език е много удобно. Научих нови неща и трикове. Качеството на уроците е отлично."
Дончо Д.
"Поздравления за това което правите! Просто нямате слабо място. Онлайн формата на курса е изключително удобна, дава ти възможност да повтаряш нещата отново и отново по всяко време."
Лазар Д.

Програма на курса по CorelDraw:

Обучението включва над 80 теми, разделени в 8 модула, които се взимат за 8 седмици.

Ето списък на темите, които се разглеждат в онлайн курса:

Начин на провеждане на обучението

Не смятаме да променяме това, което работи. Курсовете, които проведохме до сега бяха онлайн и както може да се види от мненията, тази форма на обучение е много по-удобна от класическите курсове. Получихме дори много писма, в които ни писаха, че едва ли някога ще посетят курсове от "стария тип".

Регистрацията за курса е отворена сега, но може да бъде спряна всеки момент. Преподавателите в АУЛА са практици, които си изкарват хляба докато работят и времето им е ангажирано с това. Изисква се доста добра организация и планиране, за да може преподавателят да отдели време за обучението и да е на разположение за отговаряне на въпросите от курсистите, както е организирано за това издание на курса.

Ще можем да приемем само ограничен брой хора, защото преподавателят иска да отделя достатъчно време на въпросите и отговорите, така че обучението да е максимално полезно за всеки. Към момента, в който пишем това във форума на АУЛА има над TK 4,000 допълнителни въпроси и отговори. Оказа се доста полезно хората да задават въпроси, но още по-удобно е да гледаш отговорите на чужди въпроси, които някой друг се е сетил да задaде вместо теб. Това обаче е доста време ангажиращо, дори да се приеме, че са необходими само 5мин за отговор на един въпрос.

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Ще получите парола за онлайн платформата за обучение aula.bg. Ако вече сте ползвали aula.bg и имате парола, новият курс ще се появи на началната ви страница. Ще има осем модула, които ще се учат по един модул на седмица, съответно продължителността е 8 седмици или два месеца. Всеки модул съдържа множество видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има MPP/MPX, PDF или друг файл за сваляне. Издава се и удостоверение за завършен курс. Под всяко видео ще има секция за въпроси и отговори, чрез които ще разширяваме темата. Там може да се задават въпроси и да се гледат отговори на въпроси, които другите са се сетили да зададат.

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение по софтуер в днешно време и сме го избрали поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Имате достъп до курса 6 месеца. Ако ви се отвори ангажимент, може да пропуснете модул и след това да продължите от там до където сте стигнали. Ако нямате време за курс точно сега, може да се запишете за него и да го започнете по-късно или да го прекъснете и все още да имате предостатъчно време за курса.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате даден модула  може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите показаното в курса, можете да си прегледате видео уроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.
 • Не просто видео уроци, а система за обучение с упражнения и Аула МиниПроекти®. Ние в Аула сме разработили иновативна структура на курсовете, която включва не само добре систематизирани видео уроци, но и практически упражнения, тестове и МиниПроекти, които увеличават ефекта от обучението и удвояват количеството запомнен материал.

За този курс не е необходимо да имате последната версия на софтуера. Основните принципите работят на всички версии. Естествено в по-новите версии има повече инструменти и там където има разлики във версиите ще обясняваме това. 

 

Програма на курса

Курсът включва над 80 теми, разделени в 8 модула, които се взимат за 8 седмици.

Допълнително сме направили и подарък - два ценни бонус модула към курса.

Ето списък на темите.

1
СЕДМИЦА

Въведение в CorelDRAW

 

Мнения от потребители на Аула:

Ето само няколко мнения, които получихме от нашите потребители за курсовете в Аула. При запитване, можем да ви изпратим PDF с над 800 подобни мнения.

"Най-добрите курсове! Гледам и се уча със страшен кеф! "
Любомир Ж.
"Благодаря на всички професионалисти в Аула, които отделят от безценното си време за да утолят жаждата ни за знания."
Илияна 
"Независимо от дългогодишният си опит смятам всеки урок за полезен за мен, рядко има урок в които да не науча нещо ново. Моите знания се подреждат и често си казвам, защо не съм открил това и аз!"
Иван И.
"Благодаря ви за възможността бързо и лесно да усвоя материя, която винаги съм считала за изключително трудна! Уроците са поднесени по интересен и  достъпен за разбиране начин."
Петя С.
"Не можеш ли да обясниш нещо на баба си, значи не си го разбрал добре" ... Всяка баба би Ви разбрала! Браво!"
Борислав П.

Кога е записването и защо местата са ограничени?

Получихме доста въпроси как ще става подбора за курса. Нещата са съвсем прости. Има определена бройка и регистрацията ще бъде по реда на записванията.

Запазвамe сиправото да "затворим регистрацията" преди този срок, ако се достигне до максималната бройка за курса. 

Самият курс ще започне веднага след като системата ни отчете Вашето плащане. Тогава се получава достъп към самото обучение. Уроците могат да се гледат 6 месеца. Повтаряме това, понеже продължителността му е дълга. На някой може да му се наложи да направи кратка пауза или да излезне в отпуска по време на курса. Обучението е направено така, че да може да се спре за кратко и след това може да започне от там където е спряно. Това е и едно от основните предимства на онлайн обучението.

Както сме описали по-горе, стремим се да отговаряме на всички въпроси и да помагаме на всички в курса, но това изисква доста време. Поради това сме ограничили бройката на участниците. Втората причина е ограничения хардуерен ресурс, за да могат всички да гледат видео уроците гладко и без накъсвания.

Често задавани въпроси

Има въпроси, които получаваме доста често и поради тази причина бихме искали да ги адресираме.

Въпрос: Курсът изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). За това правим обучението онлайн - може да се гледат уроците когато имате свободно време и от където пожелаете - вкъщи, работата, на път. Отделно ако нещо изникне даваме 6 месеца за гледане на уроците. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можете комфортно да научите всичко от курса.
Въпрос: Аз не съм в София, има ли начин да взема курса?
Отговор: Курсът се провежда онлайн, тоест това което трябва, за да се включиш е компютър с Интернет достъп. Точно хора, които не са в София изключително много им допаднаха предишните курсове, понеже си спестяват разходите по път и престой в друг град, които биха имали при класически курс.
Въпрос: Подходящ ли е курса за начинаещи? 
Отговор: Курсът започва от самото начало и не изисква предишен опит с CorelDRAW. След това постепенно навлизаме в тънкости и трикове. Това би било летящ старт за всеки, който иска да научи CorelDRAW, но и добър преговор и научаване на някои тънкости за тези, които вече работят с CorelDRAW, но са самоуки. Напредналите ще могат да запълнят и някои "дупки" в своите знания, които им пречат да работят ефективно, както и да добавят няколко нови трика към работата си.
Въпрос: Издава ли се сертификат за курса?
Отговор: Да, за обучението по "Графичен дизайн с CorelDRAW" се издава както Аула, така и МОН удостоверение.
Въпрос: Каква версия на софтуера ми трябва?
Отговор: Курсът се провежда на най-новата версия на програмата: CorelDRAW X7. Ако не разполагате с версия X7, може да свалите безплатно демо версия от сайта на CorelDRAW (в курса даваме линковете за сваляне). Но препоръчваме използването на CorelDRAW X7, тъй като много нови или подобрени функционалности, които се разглеждат в курса, не се поддържат в по-ранни версии. За потребителите, нямащи възможност да използват последната версия, към материалите от упражненията има адаптирани файлове, подходящи за отваряне с CorelDRAW X6.
Въпрос: Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Курсът е два месеца, след което има допълнителни 4 месеца време за допълнителни преглеждания на уроците колкото пъти е необходимо, както и задаване на въпроси. Това не се предлага от никой друг курс, където обикновено имаш един шанс да видиш урока. В "стария" тип курсове няма възможност да накараш преподавателя да ти изнесе урока 2-3 пъти, докато го разбереш, камо ли 4 месеца по-късно да зададеш въпрос. Практиката досега показва, че 6 месеца са абсолютно достатъчни, но въпреки това ще има и варианти за удължаване на този срок.
Въпрос: Аз отивам в отпуска/командировка, но искам да се запиша. Ще има ли проблем с достъпа?
Отговор: Точно с тази цел, вместо да правим само два месеца достъп до курса, той е направен 2 + 4 месеца (тоест цели 6 месеца). Нямате задължителни дати или часове на влизане. Може да се запишете сега и да влизате, когато ви е удобно в рамките на тези 6 месеца.

Удостоверение за завършен курс

За всяко едно обучение от учебен център "Аула" може да се заяви издаването на Аула удостоверение за преминат курс. За целта е необходимо да се премине кратък тест.

“Аула” е лицензиран учебен център от Министерството на образованието и науката. В допълнение към основното Аула удостоверение, за повечето курсове е възможно да се заяви удостоверение по част от професия Оператор на компютър или Компютърен график.

За МОН удостоверенията процедурата е регулирана, а обучението и изпитите са в предварително обявени срокове. Повече информация има тук.

След успешно завършване в МОН режим към двете удостоверения се издава и Europass приложение към тях.

 

Документите са разпознаваеми в България и валидни в Европейския съюз.

Може да се свалят директно от профила Ви в "Аула" в PDF формат.

Бонус 1: Модул с онлайн уроци "Създаване на рекламни материали за печат и уеб"

В този допълнителен модул от уроци ще научите да създавате с помощта на CorelDRAW: 

Дизайн на визитка

Създаване на брошура

Проект за стенен календар

Насоки при подготовка за печат

Изображения за уеб

 

Стойност: 37лв - вие получавате без допълнително заплащане.

Бонус 2: Сертификат за завършен курс на английски език

В допълнение към основното Аула удостоверение на български език, издаваме и копие на английски език.

Удостоверенията на английски език изискват допълнителна проверка и обработка, и поради това се заплащат допълнително. Но само при регистрация сега, ще го получите без допълнително заплащане.

Удостоверението може да се свали директно от Аула в PDF формат.

Стойност: 37лв - вие получавате без допълнително заплащане.

Бонус 3: Работни файлове за сваляне

Получавате всички работни файлове към уроците напълно безплатно!

Така ще можете да се упражнявате още докато гледате урока. Получавате ценни практически знания и умения неусетно!

С помощта на работните файлове ще успеете да се "докоснете" до показаното в курса в дълбочина.

Каква е инвестицията за курса?

Да научите CorelDraw, може спокойно да струва няколко хиляди лева, и инвестицията в знания пак ще си заслужава.

Обемът на преподаваните материали е равностоен на две нива, които, както е известно, са от порядъка 400 лв. за ниво или обща стойност на курса над 800лв.

Но само сега можете да вземете курса при много по-изгодни условия.

Вместо да определяме цена от 800 лв., която би била напълно оправдана за такъв 9-седмичен курс,  ние в момента предлагаме записване за курса за две вноски по 150 лв. (общо 300 лв.) или една вноска от 249 лв.

Тези цени са валидни само в момента и подлежат на промяна за бъдещите издания на курса.

Има 4 удобни начина за плащане:

 • В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране;
 • Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола);
 • На една от над 2,000 каси на ИзиПей;
 • Чрез системата ePay;

След регистрация чрез синята форма по-долу, ще можете да изберете метод на плащане и ще получите инструкции за плащане.

"Цената, която съм заплатил за всички Ваши курсове, по които се обучавам в Аула, е несравнимо по-малка от това, което получавам."
Цанко Д.

Научете CorelDRAW или ще ви върнем таксата за обучението!

Ние, от учебен център "АУЛА", имаме за цел да предоставим на всеки учащ се реални умения.

Знаем, че има много курсове, които предлагат нискокачествено обучение от съмнителни преподаватели без практически опит.

Затова ние правим нещо, което никой друг учебен център в България не прави. Ще върнем парите за обучението на всеки, който прецени, че курсът не е оправдал очакванията му в рамките на 30 дена след заплащане на таксата.

Ние искаме нещата да са съвсем прости: ако не научите нещата описани по-горе, а и още много допълнителни, то ние ще ви върнем таксата за курса.

Записване за курса по CorelDraw:

Ето още веднъж основните параметри за курса:

 • 8 седмици подробен онлайн курс "Графичен дизайн с CorelDraw”;
 • 4 допълнителни месеца за преговор на уроците и задаване на въпроси (общо 6 месеца);
 • Получавате достъп до първите уроци веднага след като системата ни отчете Вашето плащане;
 • Получава се удостоверение за завършено обучение по образец на МОН;
 • 100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл;
 • Бонус 1: Видео модул "Създаване на рекламни материали за печат и уеб";
 • Бонус 2: Сертификат на английски език и EuroPass приложение;
 • Бонус 3: 170 работни файла за сваляне и за упражнение по време на обучението;

Важно! Регистрацията за курса е отворена в момента, но си запазваме правото да я спрем скоро.

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу.

Единичен
курс
 
 • 1 обучение
 • 6 месеца
  достъп
 • 1 включено
  удостоверение
Аула
Абонамент
1 година
 • 45+ основни курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови основни курсове
Аула
PRO Абонамент
1 година
 • 45 основни + 15 PRO курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови курсове

В случай, че не виждате трите опции или синята форма след избор на опция, моля опитайте с друга програма за отваряне на Интернет страници като Google Chrome или се регистрирайте по телефона на 02/987-81-76.
С натискане на бутона "Регистрирай ме за курса" Вие се съгласявате с общите условия на Аула.

Център за обучения АУЛА

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

Фирмени обучения

За екипи над 5 човека предлагаме специализирани обучения за повишаване на компютърните умения на целия екип. За информация, свържете се с нас на тел:
+359 884 90 60 67

Експерт

Венета Желева

Дипломиран дизайнер с богат опит в сферата на графичния дизайн, рекламата и приложните изкуства. Използва CorelDRAW от над 10 години и обича да обогатява и споделя своите знания, съчетавайки изкуството и технологиите.

Контакти

В случай на въпроси или проблеми с регистрацията, моля свържете се с нас на:

 • тел.  02/987-81-76 (в работни дни от 9-18ч)
 • email maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2, за Учебен Център "АУЛА".
 • skype:Aula.bg

100% Гаранция за връщане на парите

Всички курсове предлагани от aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите.

Нашата мисия е да открием преподаватели - практици, които да предоставят само курсове, които водят до реални умения и резултати.

За това даваме за всеки един курс 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако по каквато и да е било причина решите, че курсът не оправдава вашите очаквания, просто ни напишете един имейл и ще ви върнем парите до последната стотинка без да задаваме въпроси.

За нас от aula.bg това е нещо, което всеки курс трябва да предлага, защото в крайна сметка ако на вас не ви свърши работа, не трябва да плащате нищо.

Независимо от дългогодишният си опит смятам всеки урок за полезен за мен, рядко има урок в които да не науча нещо ново. Моите знания се подреждат и често си казвам, защо не съм открил това и аз!
Иван И.

Много ,много благодаря за курса :))). Всеки урок от твоя сайт е безценен за мен. Най-добрите курсове! Гледам и се уча със страшен кеф! 

Любомир Ж.

Цената, която съм заплатил за всички Ваши курсове, по които се обучавам в Аула, е несравнимо по-малка от това, което получавам.

Цанко Д.
');


© 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.