Курс "Графичен дизайн с CorelDraw"

Ето какво ще научите в курса по CorelDRAW:

 

 • Функционалности и характеристики: Векторна и растерна графика; Начален екран; Панел Options; Създаване на нови документи за печат и web; Навигция в работната среда; Инструменти; Докери и палитри; Цветови модели; Персонализирана работна среда; Шаблонни документи и др.
 • Работа с обекти: Селектиране; Придвижване; Трансформации; Копиране, поставяне, клониране и изтриване; Подравняване и разпределение; Помощна мрежа; Мерни скали/линии; Структура на документа и слоеве; Операции с форми; Групиране и др.
 • Инструменти: Разлика между обекти и криви; Видове криви, сегменти, възли; Shape; Shade edit; Curve; Bezier и Pen; Artistic Media; Rectangle; Ellipse и др.
 • Работа със запълвания, очертания, цветове и текст: Видове запълвания; Персонализирани шарки; Видове очертания; Видове текст; Вмъкване на външен текст; Форматиране; Вмъкване на специални знаци; Текстови стилове и др.

 

 • Специални ефекти: Деформиращи ефекти; Придаване на обемност; PowerClip; Blend; Contour; Прозрачност и оптически ефекти с Transparency и Lens; Копиране, клониране и изчистване на ефекти.
 • Растерни изображения: Импортиране; Цветови модели; Преобразуване в растерно изображение; Растерни ефекти; Автоматично векторизиране с PowerTRACE и др.
 • Баркодове, макроси и автоматично попълване на съдържание: Генериране на баркодове с Barcode Wizard; Запознаване с макросите и задаване на настройки; Генериране на цветови мостри и номериране на страници; Създаване на календари и конвертиране на файлове и др.
 • Създаване на рекламни материали [Бонус модул]: Дизайн на визитна картичка; Създаване на брошура; Насоки при подготовка за печат; Изображения за Интернет.

Овладей Coreldraw или ти връщаме парите от курса!

Обещание:

Всички курсове предлагани от Aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите. Ако по каквато и да е било причина решиш, че курсът не оправдава твоите очаквания, просто напиши имейл до maria@aula.bg в рамките на 30 дни от твоята покупка и ще ти върнем парите до последната стотинка, без да задаваме въпроси.

Научи Coreldraw с модерно онлайн обучение!

с практически уроци на български език
с неограничено повторение на уроците
с 24x7 удобен достъп от всяка точка на света
със сертификат за професионална квалификация

Признат EU сертификат и удостоверение от МОН

След този курс можеш да получиш или разпознаваемото Аула удостоверение (по-лек административен режим) или и Аула удостоверение и удостоверение по образец на МОН за преминат курс. След успешно завършване, полагане на изпит по теория и предаване на практическа задача, издаваме документите на бланка от МОН и в PDF формат, удобен за сваляне и принтиране. Получаваш:

 1. Аула удостоверение на български език;
 2. Аула удостоверение на английски език;
 3. Удостоверение по образец на МОН по част от професия;
 4. Европейски формат на МОН удостоверението (Europass).
Аула е лицензиран център от Министерството на образованието и науката. Удостоверенията, които издава са разпознаваеми в България и валидни в Европейския съюз.

Програма на курса

Курсът включва над 92 теми, разделени в 9 модула, които се взимат в 8 седмици. Ето списък на темите.
1
СЕДМИЦА
Въведение в CorelDRAW

Бонус модули към курса

Допълнително, ако се запишете днес получавате следните 1 бонус модула.

Курсистите обичат Аула

Записване за курс "Графичен дизайн с CorelDraw"

92

практически урока на български език

6

месеца достъп до съдържанието на курса

170

работни файла за безплатно сваляне

4.7 / 5

средна оценка от участниците в този курс

Единичен курс

 • 1 курс: Графичен дизайн с CorelDraw
 • 6 месеца достъп
 • 1 удостоверение
 • видеа, упражнения, форум с въпроси и отговори
 • 24/7 онлайн достъп
 • неограничено повторение на уроци в курса
-120 лв.

Аула Абонамент PRO

 • Kурс: Графичен дизайн с CorelDraw
 • 50+ основни курса в Аула
 • 20 PRO курса в Аула
 • 12 месеца достъп
 • 2 удостоверения
 • незабавен достъп до нови курсове
 • едновременен достъп до колкото курса пожелаете
 • видеа, упражнения, форум с въпроси и отговори
 • 24/7 онлайн достъп
 • неограничено повторение на уроци във всички основни и PRO курсове

Има 4 удобни начина за плащане:

Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола)
На една от над 2,000 каси на ИзиПей
В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране
Чрез системата ePay
Обучението в Аула може да бъде и фирмен разход – след регистрация има опция за попълване на фирмени данни за издаване на фактура.

Овладей Coreldraw или ти връщаме парите от курса!

Обещание:

Всички курсове предлагани от Aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите. Ако по каквато и да е било причина решиш, че курсът не оправдава твоите очаквания, просто напиши имейл до maria@aula.bg в рамките на 30 дни от твоята покупка и ще ти върнем парите до последната стотинка, без да задаваме въпроси.

За експерта

Венета Желева е дипломиран дизайнер с богат опит в сферата на графичния дизайн, рекламата и приложните изкуства. Използва CorelDRAW от над 15 години и обича да обогатява и споделя своите знания, съчетавайки изкуството и технологиите.

За Аула

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

В случай на въпроси, моля свържете се с нас на:

 • телефон: (+359) 2 987 8176 (в работни дни от 9 до 18 часа)
 • имейл: maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: Учебен Център "АУЛА", гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2

Често задавани въпроси за начина на провеждане на обучението

Има въпроси, които получаваме доста често и поради тази причина бихме искали да ги адресираме
Подходящ ли е курсът за начинаещи?
Отговор: Курсът започва от самото начало и не изисква предишен опит със софтуера. След това постепенно навлизаме в тънкости и трикове и стигаме до инструментите, които водят до по-ефективна работа и пестят най-много време. Това би било летящ старт за всеки, който иска да научи да работи с програмата, но и добър преговор и научаване на някои тънкости за тези, които вече работят с нея, но искат да достигнат по-високо и по-ефективно ниво на работа.
Програмата изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). Затова правим обучението онлайн - уроците са достъпни онлайн, когато имаш свободно време и откъдето пожелаеш - вкъщи, работата, на път. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можеш комфортно да научиш всичко от курса.
Има ли значение коя версия на софтуера ще използвам за курса?
Отговор: На практика “не” и това е целенасочено. Основна цел на курса е да се покажат инструментите и възможности, които в същината си не се променят с времето. Когато научите принципите, ще можете да използвате тези умения и за бъдеще в нови версии. Повечето софтуери имат нови възможности, които също разглеждаме, но най-често в практиката се използват наложените с времето инструменти и възможности, на които наблягаме в този курс.
Ще имам ли връзка с преподавателя?
Отговор: Да, но не само. Може да задавате своите въпроси за обучението под самите уроци или в нашия форум. В дискусиите се включва общността на Аула, която е не само лектора, но и менторите от учебния център и всички обучаващи се, които ще могат да ви съдействат.
Какво представлява изпита за завършване на курса и къде се провежда?
Отговор: Финалният изпит се провежда онлайн и може да бъде под формата на тест и практическо задание. След успешно преминаване издаваме официален документ, който може да се изтегли в PDF формат от личния профил.
Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Да. Практиката досега показва, че два месеца за обучение и четири месеца за преговор и упражнения са абсолютно достатъчни, но въпреки това има и различни безплатни и платени варианти за удължаване на този срок.