КУРС "Photoshop за Уеб Дизайн"

Научи се как да създаваш професионално изглеждащи уеб сайтове с помощта на Photoshop

Вземи този курс
 

Ето Kакво Ще Научиш в курса "Photoshop FASTWEB"

 • Как да работиш ефективно и да се чувстваш с Photoshop в "свои води", дори да нямаш опит с програмата;
 • Качествен и бърз метод да рисуваме детайлни графики, без да има нужда да си художник и без да използваш дигитална четка вместо мишка.
 • Изваждане на използваеми текстури от снимка, като премахнем проблематично осветяване.
 • Синтезиране на материали. Когато създаваме едно изображение може да ни се наложи да използваме собсвени материали за повърхностите му. Те ще са доста по качествени от материали взети от интернет. (Като например: метал, кожа)
 • Дизайн на един от най-използваните стилове уеб страници, харесван от максимално много хора.
 • Поправка снимки (скрита функция във Photoshop) с много голяма компресия или шум от снимки с високо ISO на фотоапарата.
 • Метод за създаване на качествени малки иконки, нещо което доста хора виждат като привлекателно в един сайт.
 • Превръщане на снимка в 'нарисувана' графика. Така че, да можем да пасне в нашия дизайн.
 • Ще разбереш как да планираш 100% работеща интернет рекламна капмания, от началото до края.
 • Подредба на елементите в един сайт, така че да се харесват на окото;
 • Как да оцветим един сайт, различните методи за оцветяване и кой е най-добрият от тях;
 • Как да направим уеб анимации от няколко снимки, които преливат една в друга;
 • Създаване на интерактивен сайт с динамично меню за 45мин от нулата и то единствено с Photoshop. Перфектен метод за създаване на: лични, продуктови, фирмени сайтове изискващи висока креативност;
 • Как да направим работещо меню с ефекти на бутоните;
 • Как да направим слайдер с картинки под менюто. Нещо което присъства в повечето най-добри сайтове.
 • Основи на HTML и как да го създаваме сами;
 • Добър метод за бързо създаване на лого в рамките на Photoshop.
 • CSS - език са стилизиране на страница. Имаме контейнерите и маркировките, нека да им сложим стил;
 • Stylizer - програма, която прави създаването на CSS лесно колкото използването на bold и italic във Word документ;
 • Лесна система Cushy CMS, която може да вдигне цената на един статичен сайт със стотици левове, като го направи динамичен - за 10 минути работа;
 • Как се форматира текст и таблици в HTML.
 • Как да инсталираме безплатния Wordpress на хостинг или на собствения си компютър, за да можем да работим с него;
 • Създаване на собсвена тема от нулата, като почнем само с един файл. И направим сайта да е напълно функционален за 30минути.
 • Поставяне на колкото пожелаем менюта, променяеми от контролния панел на Wordpress;
 • Създаване на разични темплейти (рамки) за различни страници и различните категории артефакти;
 • Лист на артефакти, които имат собствена страница. Форматиран по какъвто начин желаеш. Това може да е лист от продукти, услуги, файлове за сваляне, снимки, портфолио;
 • Създаване на конейнери за widget-и във твоя сайт. Хиляди Widget-и, които може да инсталирате с едно щракване в Wordpress. Widget-и като Facebook like бутони, коментари, броячи, форми за контакти и др.
 • Как да оптимизираме работата си с файлове на външен хостинг, така че да не трябва да прехвърляме файлове през цялото време. За Stylizer и Notepad++

Начин на провеждане на обучението

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Ще получите парола за онлайн платформата за обучение aula.bg. Ако вече сте ползвали aula.bg и имате парола, новият курс ще се появи на началната ви страница. Ще има осем модула, които ще се учат по един модул на седмица, съответно продължителността е 8 седмици или два месеца. Всеки модул съдържа множество видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има PSD, PDF или друг файл за сваляне. Издава се и удостоверение за завършен курс. Под всяко видео ще има секция за въпроси и отговори, чрез които ще разширяваме темата. Там може да се задават въпроси и да се гледат отговори на въпроси, които другите са се сетили да зададат.

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение в днешно време и съм го избрал поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате модула за автоматични разрези може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите автоматични разрези, можете да си прегледате видеоуроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.

За този курс не е необходимо да имате последната версия. Основните принципите работят на всички версии. Естествено в по-новите версии има повече инструменти и там където има разлики във версиите аз ще обяснявам това. 

Програма на курса

Курсът включва над 70 теми, разделени в 7 модула, които се взимат в 8 седмици. Ето списък на темите.

 

3
СЕДМИЦА

Създаване на сайтове ЧАСТ I

4
СЕДМИЦА

Създаване на сайтове и интерфейси ЧАСТ II

5
СЕДМИЦА

Метод пълна свобода. (Създаване на бърз портфолио сайт)

Кога е записването и защо местата са ограничени?

Получихме доста въпроси как ще става подбора за курса. Нещата са съвсем прости. Има определена бройка и регистрацията ще бъде по реда на записванията.

Запазваме си правото да "затворим вратите" по-рано, ако се достигне до максималната бройка за курса. 

Самият курс ще започне веднага след като системата ни отчете Вашето плащане. Тогава се получава достъп към самото обучение. Уроците могат да се гледат 6 месеца. Повтарям това, понеже продължителността му е дълга. 

Както писах по-горе, стремя се да отговарям на всички въпроси и да помагам на всички в курса, но това изисква доста време. Поради това съм ограничил бройката на участниците. Втората причина е ограничения хардуерен ресурс, за да могат всички да гледат видео уроците гладко и без накъсвания.

Често задавани въпроси

Има въпроси, които получавам доста често и поради тази причина бих искал да ги адресирам.

Въпрос: Аз не съм в София, има ли начин да взема курса?
Отговор: Курсът се провежда онлайн, тоест това което трябва, за да се включиш е компютър с Интернет достъп. Точно хора, които не са в София изключително много им допаднаха предишните курсове, понеже си спестяват разходите по път и престой в друг град, които биха имали при класически курс.
Въпрос: Издава ли се сертификат за курса?
Отговор: Да, за курса "Photoshop за уеб дизайн" се издава както Аула удостоверение, така и МОН.
 
Въпрос: Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Курсът е два месеца, след което има допълнителни 4 месеца време за допълнителни преглеждания на уроците колкото пъти е необходимо, както и задаване на въпроси. Това не се предлага от никой друг курс, където обикновенно имаш един шанс да видиш урока. В "стария" тип обучения няма възможност да накараш преподавателя да ти изнесе урока 2-3 пъти, докато го разбереш, камо ли 4 месеца по-късно да зададеш въпрос. Практиката до сега показва, че 6 месеца са абсолютно достатъчни, но въпреки това ще има и варианти за удължаване на този срок.
Въпрос: Аз отивам в отпуска/командировка, но искам да се запиша. Ще има ли проблем с достъпа?
Отговор: Точно с тази цел, вместо да правим само два месеца достъп до курса, той е направен 2 + 4 месеца (тоест цели 6 месеца). Нямате задължителни дати или часове на влизане. Може да се запишете сега и да влизате, когато ви е удобно в рамките на тези 6 месеца.

Удостоверение за завършен курс

За всяко едно обучение от учебен център "Аула" може да се заяви издаването на Аула удостоверение за преминат курс. За целта е необходимо да се премине кратък тест.

“Аула” е лицензиран учебен център от Министерството на образованието и науката. В допълнение към основното Аула удостоверение, за повечето курсове е възможно да се заяви удостоверение по част от професия Оператор на компютър или Компютърен график.

За МОН удостоверенията процедурата е регулирана, а обучението и изпитите са в предварително обявени срокове. Повече информация има тук.

След успешно завършване в МОН режим към двете удостоверения се издава и Europass приложение към тях.

 

Документите са разпознаваеми в България и валидни в Европейския съюз.

Може да се свалят директно от профила Ви в "Аула" в PDF формат.

Бонус 1 при записване за курса: Сертификат за завършен курс на английски език

В допълнение към основното Аула удостоверение на български език, издаваме и копие на английски език.

Удостоверенията на английски език изискват допълнителна проверка, обработка и поради това се заплащат допълнително. Но само при регистрация сега ще го получите без допълнително заплащане.

Удостоверението може да се свали директно от Аула в PDF формат.

Стойност: 37лв - вие получавате без допълнително заплащане!

Бонус 2: Работни файлове за сваляне

Получавате всички работни файлове към уроците напълно безплатно!

Така ще можете да се упражнявате още докато гледате урока. Получавате ценни практически знания и умения неусетно!

С помощта на работните файлове ще успеете да се "докоснете" до показаното в курса в дълбочина.

Каква е инвестицията за курса?

Въпреки масовата практика (не само за Photoshop курсове) програмата да се разбива на обучения по 3-4 дни, за да се направят поне 3 отделни нива и да може да се иска ниска такса от порядъка на 200лв за всяко ниво, ние считаме, че това е неефективно за самото обучение.

Но само сега можете да вземете курса при много по-изгодни условия.

Вместо такси от порядъка на 400 лв., което е напълно оправдано за такъв обемен курс от 7 седмици, ние в момента предлагаме записване за курса за две вноски по 150 лв. (общо 300 лв.) или една вноска от 249 лв.

Тези цени са валидни само в момента и подлежат на промяна за бъдещите издания на курса.

Има 4 удобни начина за плащане:

 • Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола);
 • В най-близкият банков клон или чрез интернет банкиране;
 • На една от над 2,000 каси на ИзиПей;
 • Чрез системата ePay;

След регистрация чрез синята форма по-долу ще можете да изберете метод на плащане и ще получите инструкции за плащане.

Записване за курса Photoshop FASTWEB:

Ето още веднъж основните параметри за курса:

 • 4-седмичен подробен курс „Photoshop Fastweb”;
 • 6 месеца пълен достъп до обучението;
 • Бонус Модул 1: „Основи на HTML и CSS” 
 • Бонус Модул 2: „Редакция и създаване на Wordpress Тема” 
 • Получавате достъп до първите уроци веднага след като системата ни отчете Вашето плащане;
 • Получава се удостоверение за завършено обучение;
 • Бонус 1: Сертификат на английски език и EuroPass приложение;
 • Бонус 2: 83 работни файла за сваляне и за упражнение по време на обучението;
 • 100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл;

Важно! Регистрацията за курса е отворена в момента, но може да бъде спряна скоро. 

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу.

Ето още веднъж основните параметри за курса:
 
8 седмици подробен онлай курс „AutoCAD Формула 3D”
4 допълнителни месеца за преговор на уроците и задаване на въпроси;
Получавате достъп до първите уроци веднага след плащане.
Възможност да се паузира курса и да се продължи, когато е удобно (за да не пречи на отпуски);
Получава се сертификат за завършено обучение;
100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл ;
Цена три вноски по 97лв (общо 291лв) или една вноска от 247лв (-20%) една вноска от 159лв (-45%)
 
Важно! Регистрацията за курса е отворена в момента, но може да бъде спряна скоро. 
 
 
За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу:
Единичен
курс
 
 • 1 обучение
 • 6 месеца
  достъп
 • 1 включено
  удостоверение
Аула
Абонамент
1 година
 • 45+ основни курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови основни курсове
Аула
PRO Абонамент
1 година
 • 45 основни + 15 PRO курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови курсове

В случай, че не виждате трите опции или синята форма след избор на опция, моля опитайте с друга програма за отваряне на Интернет страници като Google Chrome или се регистрирайте по телефона на 02/987-81-76.
С натискане на бутона "Регистрирай ме за курса" Вие се съгласявате с общите условия на Аула.

Център за обучения АУЛА

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

Фирмени обучения

За екипи над 5 човека предлагаме специализирани обучения за повишаване на компютърните умения на целия екип. За информация, свържете се с нас на тел:
+359 884 90 60 67

Експертът

Веселин Цукев е създател на популярните уроци по Photoshop Fast Web. Занимава се професионално с Photoshop повече от 13 години.

Контакти

 

В случай на въпроси или проблеми с регистрацията, моля свържете се с нас на:

 • тел. 02/987-81-76 (в работни дни от 9-18ч)
 • email maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт 
 • адрес: гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2, за Учебен Център "АУЛА".
 • skype:Aula.bg

100% Гаранция за връщане на парите

Всички курсове предлагани от aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите.

Нашата мисия е да открием преподаватели - практици, които да предоставят само курсове, които водят до реални умения и резултати.

За това даваме за всеки един курс 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако по каквато и да е било причина решите, че курсът не оправдава вашите очаквания, просто ни напишете един имейл и ще ви върнем парите до последната стотинка без да задаваме въпроси.

За нас от aula.bg това е нещо, което всеки курс трябва да предлага, защото в крайна сметка ако на вас не ви свърши работа, не трябва да плащате нищо.

Научих изключително много за неща, които е трябвало да си блъскам главата с часове, за да ги разбера

Деян Т. - завършил курса

Това , което си направил е невероятно. Уроците са много добри - кратко, ясно и много достъпно

Мими С. - завършила курса

.Личи си, че си положил много усилия и желание, за да представиш нещата по достъпен и лесен начин, за което ти благодаря.                          Даниела Д.

 

 

Здравей, искам само да ти кажа, че познанията ми по Фотошоп много се обогатиха, например Инструмента Slice tool ми беше абсолютно непознат.Просто мога да ти кажа, че си се справил супер.Винаги съм искала да се занимавам с това, даже ако решиш да направиш и курс по графичен дизайн, пиши ме отсега.

Снежа А.

Здравей, АнгелИзключително съм доволен от курса. Личи си че имаш доста натрупан опит и знания в уеб дизайна.Курса беше изключително полезен и показа базисно и най-важното, което човек трябва да знае, защото в днешно време има толкова технологии, с които може да се прави уеб сайт и човек в крайна сметка се обърква.Изключително съм доволен от CSS видеата, на които нагледно показа как се правят стилове и тн.Научих изключително много за неща, които е трябвало да си блъскам главата с часове, за да ги разбера един пример е Word Press. Преди да гледам твоя курс си мислих, че адски сложно да се направи подобен уеб сайт в момента се чувствам доста на ти с него. Въобще страхотна идея за този курс.Полезен беше с това, че ме ориентира кои технологии да използвам при изграждането на даден сайт.Преди си мислих, че да правиш стилове е невъзможно и правех сайтове като взимах темплейти от интернет, които винаги си имат собствено мнение и някак си трябва да се нагаждаш към тях, и е изключително не ефективно ако искаш да направиш сайт по твой вкус.Изграждане на уеб сайт от а до я. От Photoshop layout до самото му стилизиране, изграждане и качване. Изключително полезноCushy CMS ми скри шапкатаStylizer - изключително полезна програма, за която се знае много малко. Бих искал да намеря някакъв tutorial за нея, защото много ми харесва.Поздравление за страхотната идея за курсаНадявам се да има още подобни такива курсове                                  Деян Т.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
');


© 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.