Подготовка

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

 

За по-лесна работа в следващите уроци може да инсталирате notepad ++ и stylizer

 

Въпроси и отговори

 • Защо е толкова слаба резолюцията?

  Venko Stoev:

  Струва ми се странно и не мога да разбера дали при мен е проблема но не бях влизал в сайта от няколко седмици. Сега Видо уроците ми се струват със странно ниска резолюция и картинките, буквите и пр. в тях са размазани, като не си спомням добре но преди ми се струваше, че бяха мн по - добре, защо ли?

  Venko Stoev:

  Дори когато дам пауза има някакъв delay и видеото се спира с около секунда закъснение....? :(

  Веселин Аула:

  Здравей, нищо не сме променяли във видео системата, все същата си е. При мен след пауза спира веднага видеото. Резолюцията ми е добра, full HD е и има съвсем малко компресия. Погледни какво си инсталирал (в add/remove programs) последните дни и какво се е променило в компютъра ти.

  Ана Йорданова:

  Можете ли да ми кажете коя е най-добрата алтернатива на notepad++ за mac?

  Pavlina Petrova:

  Здравейте, имам проблем с кирилицата.Като да на преглед в браузъра ми излиза на маймуни..Някаква идея как да го оправя?

  Златин Христов:

  @Ана Йорданова може да ползваш Sublime, има го и за Mac, като дори е в повече от notepad++

  Златин Христов:

  @Pavlina Petrova сложи в <head> секцията <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" /> или в менютата на notepad++ избери Кодировки ->  Кодирай в UTF-8 без BOM и трябва също да помогне.

 • Мария Балева:

  Здравей, понякога настройките на антивирусната система разпознават, някои приложения и програми, като вируси, дори да са напълно проверени и да са свалени от достоверни източници. Може да промениш настройките на антивирусната система и да сложиш програмата в разрешения списък за инсталиране или да я изключиш временно, доката инсталираш програмата.

 • Какво се случва...?

  Марио Спасов:

  Свалих си Stylizer 7 с предупреждението, че мога да го ползвам тестово само 14 дни, а след това трябва да си купя версията. Искам да попитам какво точно се случава след тези 14 дни? Благодаря!

  Веселин:

  Когато аз имах пробна версия (след това си я купих и може да са сменили начина на работа) след като изтече започва да ти спира през няколко минути. Трябва да изчакаш 60сек и можеш да продължиш. Използвай 14-те дни за да научиш CSS и да видиш визуално какво правят промените, след това можеш и без Stylizer.