Структура

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Въпроси и отговори

 • Как връщаме потребителя от sales page обратно на сайта?

  Камелия Недкова:

  Как връщаме посетителя достигнал sales page обратно на сайта, за да разгледа останалите услуги или продукти, които искаме да му предложим, при положение, че няма меню? 

  Антон Иванов:

  Според мен идеята на тези Sales Pages (които аз лично изключително много мразя ;-) е да направи всичко възможно, за да не те връща на сайта преди да си купиш продукта, който предлага. Без да се разсейваш с други продукти. Т.е. вариант да те върне на сайта е самата "пазарска кошница" да бъде на този сайт и с клик на някой бутон Add to Chart да се върнеш, но вече напълнила кошницата с продукта. Ако зависеше от мен, бих направил линка към такава Sales Page да я отваря в нов прозорец. Така поне при затварянето на Sales Page разглеждащият я ще се върне на основния сайт. Ако се отвори в същия прозорец, ще трябва връщането да стане с бутоните на браузъра или със специален линк/икона, което обаче е в разрез с идеята непременно да си купиш продукта, преди да излезеш от Sales Page.

  Камелия Недкова:

  Благодаря! И аз мисля, че отварянето в нов прозорец е задължително.За да направя такъв файл трябва да съм убедена, че посетителят е минал през определен от мен път, по който се е убедил, че вече има всичката нужна информация и няма какво друго да прави оснен да купува :)