Въпрос към урок: Структура от курс: Фотошоп FastWeb

Как връщаме потребителя от sales page обратно на сайта?

Фотошоп Fastweb
Photoshop
Уеб дизайн

Как връщаме посетителя достигнал sales page обратно на сайта, за да разгледа останалите услуги или продукти, които искаме да му предложим, при положение, че няма меню? 

Според мен идеята на тези Sales Pages (които аз лично изключително много мразя ;-) е да направи всичко възможно, за да не те връща на сайта преди да си купиш продукта, който предлага. Без да се разсейваш с други продукти. Т.е. вариант да те върне на сайта е самата "пазарска кошница" да бъде на този сайт и с клик на някой бутон Add to Chart да се върнеш, но вече напълнила кошницата с продукта. Ако зависеше от мен, бих направил линка към такава Sales Page да я отваря в нов прозорец. Така поне при затварянето на Sales Page разглеждащият я ще се върне на основния сайт. Ако се отвори в същия прозорец, ще трябва връщането да стане с бутоните на браузъра или със специален линк/икона, което обаче е в разрез с идеята непременно да си купиш продукта, преди да излезеш от Sales Page.

Благодаря! И аз мисля, че отварянето в нов прозорец е задължително.За да направя такъв файл трябва да съм убедена, че посетителят е минал през определен от мен път, по който се е убедил, че вече има всичката нужна информация и няма какво друго да прави оснен да купува :)

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.