КУРС "Тайните на After Effects"

Достигни творческия си потенциал и бъди уверен в работата си с After Effects

Ето какво ще научите в курса по Adobe After Effects

 • Интерфейс и основни концепции: Принцип на Layer based compositing; Основни панели от интерфейса; Настройки на проекта; Вкарване на материали; Създаване на нова композиция; Основни видове слоеве - "Solid layer", "Text layer", "Null layer" и "Adjustment layer" и др.
 • Обработка на видео материал: Отделяне на определена част от видео; Намерстване на материал в Timeline; Стабилизиране на видео чрез "Warp stabilizer"; Използване на "Levels" за корекция на видео; Използване на "HUE/Saturation" за корекция на цветовете; Използване на "Adjustment layer" и др.
 • Създаване на анимация на "плочка": Основи при анимирането на параметри; Коригиране на крива на анимацията чрез Graph Editor; Видове опции за интерполиране на ключовете на анимацията; Създаване на "Shape layer" и опциите, които предоставя; Добавяне на модификатори в "Shape layer"."ZigZag" модификатор; "Trim paths" модификатор в "shape layer" и др.
 • Заместване на елемент от засегнат материал: Концепция на 2D тракинга; Тракване на билборд; Прилагане на информацията от тракера с "CC Power pin". Свързване на параметри; Интегриране на елемент с видео материал; Подготовка на видео за "3d camera track". Ефект "rolling shutter" и др.
 • Създаване на ефект на дезинтеграция.Изрязване по зелено: Изрязване на заснет материал. Използване на ефекти "Color Key", "Extract" и "Key light"; Финални настройки на изрязването на материала по зелено; Вкарване на проект от After Effects в друг проект; Ефект на дезинтеграцията. Запознаване с ефекта "Shatter" и др.
 • Отделяне на елементи от снимка в триизмерното пространство: Използване на няколко маски за отделяне на елемент от снимка; Използване на "Roto brush tool"; Подобряване на селекцията на "Roto brush tool", чрез "Refine edge tool"; Създаване на 3D слоеве в After Effects и навигиране в 3D Пространството на програмата; Създаване на 3D камера и нейните опции и др.
 • Създаване на кратка анимация на лого: Създаване на 3D текстови слой; Използване на светлини за осветяване на "3D layer". "Continuous rasterize"; Създаване на ефект, чрез дублиране на слоеве; Използване на "Null layer".Свързване на един слой с друг; "Shape layer" в 3D пространството. Модификатор "Wiggle Paths" и др.
 • Поставяне на различни ефекти върху лице от заснет материал. Цветни корекции и анимации: Използване на "Roto brush tool" за отделяне на елемент от заснето видео; Използване на Warp stabilizer за стабилизиране на изображението; Използване на ефектите "Roughen edges" и "Radial fast blur" и др.

Овладей Adobe After Effects или ти връщаме парите от курса!

Обещание:

Всички курсове предлагани от Aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите. Ако по каквато и да е било причина решиш, че курсът не оправдава твоите очаквания, просто напиши имейл до maria@aula.bg в рамките на 30 дни от твоята покупка и ще ти върнем парите до последната стотинка, без да задаваме въпроси.

Научи Adobe After Effects с модерно онлайн обучение!

с практически уроци на български език
с неограничено повторение на уроците
с 24x7 удобен достъп от всяка точка на света
със сертификат за професионална квалификация

Разпознаваемо удостоверение от АУЛА

За този курс можеш да получиш Аула удостоверение на български и английски език за преминат курс. След успешно завършване и полагане на изпит удостоверенията се издават в PDF формат, удобен за сваляне, принтиране или изпращане при кандидатстване за работа. Получаваш:

 1. Аула удостоверение на български език;
 2. Аула удостоверение на английски език;
Аула е най-големият учебен център за софтуерни обучения в България и е лицензиран център от Министерството на образованието и науката. Удостоверенията, които издава са разпознаваеми в България.

Програма на курса

Курсът включва над 87 теми, разделени в 8 модула, които се взимат в 8 седмици. Ето списък на темите.

Курсистите обичат Аула

Записване за курс "Тайните на After Effects"

87

практически урока на български език

6

месеца достъп до съдържанието на курса

301

работни файла за безплатно сваляне

4.5 / 5

средна оценка от участниците в този курс

Единичен курс

 • 1 курс: Тайните на After Effects
 • 6 месеца достъп
 • 1 удостоверение
 • видеа, упражнения, форум с въпроси и отговори
 • 24/7 онлайн достъп
 • неограничено повторение на уроци в курса

Аула Абонамент PRO

 • Kурс: Тайните на After Effects
 • 50+ основни курса в Аула
 • 20 PRO курса в Аула
 • 12 месеца достъп
 • 2 удостоверения
 • незабавен достъп до нови курсове
 • едновременен достъп до колкото курса пожелаете
 • видеа, упражнения, форум с въпроси и отговори
 • 24/7 онлайн достъп
 • неограничено повторение на уроци във всички основни и PRO курсове
-150 лв.

Има 4 удобни начина за плащане:

Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола)
На една от над 2,000 каси на ИзиПей
Вземи на изплащане. Свържи се с нас (+359) 884 906 067 или (+359) 2 987 8176
В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране
Чрез системата ePay
Ако сте екип от над 5 души, свържете се с нас на телефон (+359) 884 906 067
Обучението в Аула може да бъде и фирмен разход – след регистрация има опция за попълване на фирмени данни за издаване на фактура.

Овладей Adobe After Effects или ти връщаме парите от курса!

Обещание:

Всички курсове предлагани от Aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите. Ако по каквато и да е било причина решиш, че курсът не оправдава твоите очаквания, просто напиши имейл до maria@aula.bg в рамките на 30 дни от твоята покупка и ще ти върнем парите до последната стотинка, без да задаваме въпроси.

За експерта

Благой Костов се занимава с компютърна графика и анимация вече над 15 години. Работил е както в изработването на рекламни клипове, може би над 300, така и по създаването на ефекти и постпродукция на късометражни и пълнометражни филми.

За Аула

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

В случай на въпроси, моля свържете се с нас на:

 • телефон: (+359) 2 987 8176 (в работни дни от 9 до 18 часа)
 • имейл: maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: Учебен Център "АУЛА", гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2

Често задавани въпроси за начина на провеждане на обучението

Има въпроси, които получаваме доста често и поради тази причина бихме искали да ги адресираме
Подходящ ли е курсът за начинаещи?
Отговор: Това е курс за напреднали. Kурсът НЕ Е подходящ за хора, които не са работили със софтуера или им липсват основни познания и умения за работа с програмата. В обучението се разглеждат техники за по-напреднали и липсата на базови знания ще ви попречи ефективно да усвоите материала. Затова ви препоръчваме, ако не се чувствате уверени в работата със софтуера, да преминете през основно обучение за този софтуер.
Програмата изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). Затова правим обучението онлайн - уроците са достъпни онлайн, когато имаш свободно време и откъдето пожелаеш - вкъщи, работата, на път. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можеш комфортно да научиш всичко от курса.
Има ли значение коя версия на софтуера ще използвам за курса?
Отговор: На практика “не” и това е целенасочено. Основна цел на курса е да се покажат инструментите и възможности, които в същината си не се променят с времето. Когато научите принципите, ще можете да използвате тези умения и за бъдеще в нови версии. Повечето софтуери имат нови възможности, които също разглеждаме, но най-често в практиката се използват наложените с времето инструменти и възможности, на които наблягаме в този курс. Препоръчително е все пак да използвате версия не по-стара от "Adobe After Effects CS6".
Ще имам ли връзка с преподавателя?
Отговор: Да, но не само. Може да задавате своите въпроси за обучението под самите уроци или в нашия форум. В дискусиите се включва общността на Аула, която е не само лектора, но и менторите от учебния център и всички обучаващи се, които ще могат да ви съдействат.
Какво представлява изпита за завършване на курса и къде се провежда?
Отговор: Финалният изпит се провежда онлайн и може да бъде под формата на тест и практическо задание. След успешно преминаване издаваме официален документ, който може да се изтегли в PDF формат от личния профил.
Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Да. Практиката досега показва, че два месеца за обучение и четири месеца за преговор и упражнения са абсолютно достатъчни, но въпреки това има и различни безплатни и платени варианти за удължаване на този срок.