Финализиране на анимацията.Използване на ефекта "Light burst"

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
С кой ефект можем да създадем ефект на светлинни лъчи ?
Tint.
Fast blur.
Light Burst.

Въпроси и отговори

 • Blagoy:

  Здравейте, за съжаление Adobe напоследък сменят някои неща и в по-новите версии Luma Key-а липсва. Но това не трябва да Ви притеснява :) Просто ползвайте Extract. Той предлага същата функционалност.

  С Extract можете да "изрежете" изображението на базата на определен канал. За да го направите по светлосилата трябва да се избере "Luminance" от "Chanel. 1. Black Point - e колко от ниските(черни) стойности на изображението да изрежете 2. White point - е същото. но за белите 3. Black softness - е да добавите плавна преливка между стойността, която режете по черно. 4. White softness - е същото но за светлите елементи. (дясната част от графиката No.6) 5. Channel - По кой канал да се случва "изрязването" 6. Тук се вижда хистограмата на изображението. Под нея имате контроли на по-горе споменатите параметри. Така че може директно тук да се преместят различните точки(малките квадратчета), така че да се "изреже"(extract-не) част от стойностите на изображението.

  Поздрави

  инж. Юлия Петрова Савова:

  Много Благодаря.

  Desislava Marangozova:

  И в новите версии мисля има Luma Key, но се вади от панела с ефектите. И с някои други ефекти е така, няма ги в менюто отгоре, но в търсачката на панела с ефектите излизат.