Създаване на нова композиция в After Effects

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

 

Забележка

Съветваме Ви да създадете за всеки модул отделна директория за работните файлове и в нея да запазвате всички изтеглени файлове. Например  AF_File_M1, AF_File_M2  и т.н. за всеки отделен модул . По този начин, когато отваряте файлове, в които има снимки или други импортирани обекти програмата ще ги намира и ще отваря файловете без проблеми.

 

Тест за преминаване към следващия урок

 
За да създадем един проект в After Effects не можем без ?
Заснето видео
Да създадем нова композиция
Да променим настройките на проекта

Въпроси и отговори

 • Краси Кръстев:

  Ако първите два файла не ви се отварят ( тези БЕЗ CS6 ), то това е заради версията на която са записани - тези файлове са записани на CC 2014 версия.Може от там да идва проблема ви.Ако имате Adobe AE CC2014 не би трябвало да имате проблем с отварянето на тези файлове.

  Екатерина Милева:

  По-добре ли е да си заменя версията със СС?

  Краси Кръстев:

  Ами попринцип са качени и файлове който да отваряте с CS6, т.е и CS6 би ви свършила работа, но има някой команди които се показват и ги има само в CC.Ако имате възможност аз лично ви препоръчвам да ползвате CC.

  Екатерина Милева:

  Добре, ще ги сменя. Благодаря. 

  Иван Иванов:

  И аз съм с CS6, но нямам проблем при отварянето на файловете, които са пригодени за CS6 версията.

 • Blagoy:

  Здравейте, в АЕ няма калкулатор, но когато въвеждате ръчно дадена стойност на параметър е възможно да използвате +,-,/,* и получената стойност ще бъде зададена на параметъра. Например, ако избере да промените "Scale" параметър на даден слой, кликнете върху него и въведете "100.0*2", стойността, която ще въведете реално е 200.

  инж. Юлия Петрова Савова:

  Здравейте,  Благодаря, много полезна информация. Но все пак във видеото от къде се появи калкулаторът


  Blagoy:

  Здравейте, калкулаторът, който се появява във видеото, е този, който е част от Windows и можете да го намерите в подкатегорията "Windows Accessories" на "Start" менюто
  Поздрави