КУРС "Тайните на PowerPoint"

Най-накрая! Ето как бързо и лесно да правим запомнящи се, интересни и креативни презентации.

Вземи този курс
 

Тайните на PowerPoint е лесен за научаване метод за бърза и ефективна работа с програмата PowerPoint. Курсът е подходящ за вас, ако желаете да научите най-добрите практики за създаване и представяне на запомнящи се PowerPoint презентации.

Здравейте,
Моето име е Иван Цукев и съм управител на учебен център "Аула".
 
На тази страница ще ви разкажа как може да научите тънкостите и триковете на PowerPoint и да създавате бързо и лесно впечатляващи се и запомнящи се презентации.
 
PowerPoint е специален софтуер за мен лично, защото благодарение на него представих първия курс, който стана толкова популярен, че се разрастна до създаването на целия учебен център Аула.
 
Реално Аула съществува благодарение на три PowerPoint презентации.
 
Никой не знаеше, че се подготвя първият ми курс и тази информация трябваше да бъде представена по разбираем начин.
 
Тогава на помощ дойде PowerPoint и създадох три презентации, в които да разкажа за бъдещия курс.
 
Като първи курс нямах представа колко хора ще се запишат, но бях решил, че ако се запишат над 10 човека, курсът ще е успешен.
 
Резултатът от използването на PowerPoint беше главозамайващ - записаха се 158 човека за този първи курс.
 
Така малко "на късмет" открих, че представянето на информация с PowerPoint може да бъде изключително въздействащо и ефективно.
 
В последствие направихме курсовете по различен софтуер в Аула и всеки път използвахме PowerPoint презентации, за да представим информацията, а и самата Аула по един по-лесен и разбираем начин.
 
Представял съм самата Аула нееднократно в зала отново с помощта на PowerPoint.
 
За това считам, че PowerPoint е много важен софтуер.
 
Но открих и още нещо - независимо от вашата дейност, вие може да се възползвате от мощта на PowerPoint. Не е необходимо да говорите в зала пред  аудитория, за да трябва да използвате PowerPoint (даже повечето потребители на PowerPoint никога не са говорили пред публика).
 
Малко над 1,000 човека преминаха моите курсове през изминалата година за другите софтуери от пакета Microsoft Office - по Word и Excel, но постоянно имаше запитвания кога ще има и курс по PowerPoint.
 
Така реших да споделя и натрупаният си дългогодишен опит в категорично най-популярният и най-използван софтуер за презентации - PowerPoint.
 
... и създадох курса "Тайните на PowerPoint" - система от стъпки за бързо научаване на PowerPoint и създаване на впечатляващи презентации.
 
 
На тази страница ще разкажа някои интересни неща за какво се използва и как вие може да използвате PowerPoint по-ефетивно.
 

Какво е PowerPoint и за какво се използва?

PowerPoint е софтуер, създаден преди над 25 години. Той е част пакета Microsoft Office и е в компанията на широко популярните Word и Excel.
 
Това е основен иструмент в създаването на обучения, презентирането пред малки групи (например вътрешно-фирмени срещи), презентации пред голяма аудитория (например семинари), видео презентации в Интернет, уебинари, представяне и продажби на продукти (продажби) на живо и в Интернет.
 
Същевременно не по-малко популярно стана и използването на PowerPoint за неща, за които първоначално дори създателите му не предполагаха - бързо създаване на диаграми и илюстрации,  фото-албуми, дизайн мокъп-и, видео за интернет.
 
За мен PowerPoint просто е най-интуитивният инструмент за лесно представяне на информация към дадена аудитория. - независимо каква е информацията, независимо каква и колко голяма е аудиторията и без значение дали е на живо, по Интернет или чрез печатни материали. 

Кои са опасностите при неразвити умения за PowerPoint

Вие презентирате много по-често отколкото си представяте. Не е необходимо да стоите пред зала пълна с хора, за да го наречете презентация. Всъщност, вие презентирате всеки път, когато защитавате идея, проект или се опитвате да промените гледната точка на човек за дадена тема.

Направихме анкета сред нашите потребители кои са техните притеснения, ако не подобрят уменията си по PowerPoint и вместо да преразказвам техните отговори, направо ще ги цитирам:

 • "Ще се чувствам недостатъчно конкурентноспособна на пазара на труда или сред колегите си."
 • "Много отнето време за изготвяне и лошо представена информация"
 • "Не мога се справя самостоятелно и трябва да томозя колеги или приятели, за да ми помагат в изготвянето на презентация"
 • "Да се окаже, че съм поредният лектор с поредната скучна презентация"
 • "Не мога да представя проектите и услугите си достатъчно професионално"
 • "Няма да съм в крак с времето"
 • "Нямам възможност да правя презентации в кратко време, особено тези, които са с диаграми и графики"
 • "Конкурентите ми ще имат още един плюс в повече"
 • "Няма да изпъкна сред други хора,които умеят да боравят с програмата и най-вероятно няма да съм от най-добрите служители на дадена фирма."

А ето какви възможности открива пред нас, ако усъвършенстваме умения по PowerPoint 

Отново според отговорите от същата анкета, ето най-често срещаните възможности, които можем да получим, ако работим професионално с PowerPoint:

 • "Реализирането, намирането на по-добре платена работа."
 • "Увереност в собствените си възможности, че при непредвидени ситуации, когато не съм подготвила презентация и се наложи на момента да я направя да се справя качествено и бързо."
 • "Да мога да направя презентация без да се притеснявам,че няма да успея."
 • "Да започна нова работа, която ме удовлетворява и ми доставя удоволствие"
 • "Да работя по-бързо с програмата /времето е най-ценният ресурс/"
 • "Да правя блестящи презентации пред моите студенти."
 • "Работата ми с PowerPoint да протича с лекота и ентусиазъм,и да успявам да създавам интересни презентации с ефекти и т.н."
 • "Да ме вземат на по добра работа,благодарение на придобитите познания по PowerPoint"
 • "Да дам възможност на по-добрите деца деца да могат да участват в олимпиади"
 • "Да правя своите PowerPoint презентации с лекота и за кратко време.Те са един от основните ми помощници в работата"
 • Да изпитвам удоволствието, че разбирам за какво става дума и да използвам потенциала си."

И....
ето кои са 8-те ключови елемента от PowerPoint, които трябва да знаете, за да "отключите" тези възможности

 • 1. Познаването на тънкостите и скритите инструменти от интерфейса, които ще ви помогнат да използвате правилният инструмент в правилния момент;
 • 2. Вграждането на снимки и изображения с цветни корекции, ефекти върху снимките и трикове за уеднаквяване на изображения от различни източници. Photoshop ефекти директно вътре в PowerPoint без нужда от ползване на Photoshop.
 • 3. Методите как да правите бързо и лесно оригинален и впечатляващ дизайн на слайдовете, дори да нямате опит в графичния дизайн;
 • 4. Познанията как да вмъквате външна информация като красиви диаграми и таблици от Excel или видео от YouTube;
 • 5. Постигане на "уау"-ефект чрез илюстрации, диаграми и графики на правилното място;
 • 6. Да добавяте впечатляващи визуални ефекти в подходящия момент чрез анимации, анимирани преходи и видео;
 • 7. Да познавате основните типове презентации и да знаете кой тип в каква ситуация се изполва.
 • 8. Да се подготвяте за представяне по изпитани чек листове. Да знаете, че абсолютно винаги има технически трудности, да ги очаквате и знаете техните решения.
 
и ... изненада, за разлика от класичестките курсове, в които ви превеждат help-а на програмата и ви учат, че чрез open се отварят файлове, а чрез save се записват...
курсът на Аула е ориентиран към вашите нужди - 8те модула в курса показват решението точно на тези проблеми.

Целта на този курс е да развиете своите:

1. УМЕНИЯ

Ще придобиете практически умения, които да ви помагат да работите бързо и ефективно със софтуера. Ще знаете кой е правилният инструмент за дадена задача и как да го използвате коректно.

2. УВЕРЕНОСТ

Увереността е в основата на успеха. Това е умението да трансформирате трудностите във възможности и слабостите в предимства. След този курс ще имате самочувствието да се заемате с предизвикателни задачи, за които първоначално не знаете решението.

3. КРЕАТИВНОСТ

Ще научите как вместо софтуерът да е пречка, да го използвате като мощен инструмент, който да отключи вашата креативност и да ви помогне да създавате иновативни решения.

Начин на провеждане на обучението

Не смятаме да променяме това, което работи. Курсовете, които проведохме до сега бяха онлайн и както може да се види от мненията, тази форма на обучение е много по-удобна от класическите курсове. Получихме дори много писма, в които ни писаха, че едва ли някога ще посетят курсове от "стария тип".

Регистрацията за курса е отворена сега, но може да бъде спряна всеки момент. Преподавателите в АУЛА са практици, които си изкарват хляба докато работят и времето им е ангажирано с това. Изисква се доста добра организация и планиране, за да може преподавателят да отдели време за обучението и да е на разположение за отговаряне на въпросите от курсистите, както е организирано за това издание на курса.

Ще можем да приемем само ограничен брой хора, защото преподавателят иска да отделя достатъчно време на въпросите и отговорите, така че обучението да е максимално полезно за всеки. Към момента, в който пишем това във форума на АУЛА има над 4,000 допълнителни въпроси и отговори. Оказа се доста полезно хората да задават въпроси, но още по-удобно е да гледаш отговорите на чужди въпроси, които някой друг се е сетил да задaде вместо теб. Това обаче е доста време ангажиращо, дори да се приеме, че са необходими само 5мин за отговор на един въпрос.

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Ще получите парола за онлайн платформата за обучение aula.bg. Ако вече сте ползвали aula.bg и имате парола, новият курс ще се появи на началната ви страница. Ще има осем модула, които ще се учат по един модул на седмица, съответно продължителността е 8 седмици или два месеца. Всеки модул съдържа множество видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има PPT/PPTX, PDF или друг файл за сваляне. Издава се и удостоверение за завършен курс. Под всяко видео ще има секция за въпроси и отговори, чрез които ще разширяваме темата. Там може да се задават въпроси и да се гледат отговори на въпроси, които другите са се сетили да зададат.

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение по софтуер в днешно време и сме го избрали поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате даден модула  може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите показаното в курса, можете да си прегледате видео уроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.
 • Не просто видео уроци, а система за обучение с упражнения и Аула МиниПроекти®. Ние в Аула сме разработили иновативна структура на курсовете, която включва не само добре систематизирани видео уроци, но и практически упражнения, тестове и МиниПроекти, които увеличават ефекта от обучението и удвояват количеството запомнен материал.

За този курс не е необходимо да имате последната версия на софтуера. Основните принципите работят на всички версии. Естествено в по-новите версии има повече инструменти и там където има разлики във версиите ще обясняваме това. 

Програма на курса

Курсът включва над 80 теми, разделени в 8 модула, които се взимат за 8 седмици.

Допълнително ще обявим тук програмата на курса.

2
СЕДМИЦА

Вграждането на изображения с цветни корекции, ефекти и трикове за уеднаквяване на изображения от различни източници.

8
СЕДМИЦА

Подготовка за убедително презентиране. Решения на техническите проблеми.

Кога е записването и защо местата са ограничени?

Получихме доста въпроси как ще става подбора за курса. Нещата са съвсем прости. Има определена бройка и регистрацията ще бъде по реда на записванията.

Запазвамe си правото да "затворим регистрацията" преди този срок, ако се достигне до максималната бройка за курса. 

Самият курс ще започне веднага след като системата ни отчете Вашето плащане. Тогава се получава достъп към самото обучение. Уроците могат да се гледат 6 месеца. 

Както сме описали по-горе, стремим се да отговаряме на всички въпроси и да помагаме на всички в курса, но това изисква доста време. Поради това сме ограничили бройката на участниците. Втората причина е ограничения хардуерен ресурс, за да могат всички да гледат видео уроците гладко и без накъсвания.

Често задавани въпроси 

Има въпроси, които получаваме доста често и поради тази причина бихме искали да ги адресираме.

Въпрос: Курсът изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). За това правим обучението онлайн - може да се гледат уроците когато имате свободно време и от където пожелаете - вкъщи, работата, на път. Отделно ако нещо изникне даваме 6 месеца за гледане на уроците. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можете комфортно да научите всичко от курса.
Въпрос: Аз не съм в София, има ли начин да взема курса?
Отговор: Курсът се провежда онлайн, тоест това което трябва, за да се включиш е компютър с Интернет достъп. Точно хора, които не са в София изключително много им допаднаха предишните курсове, понеже си спестяват разходите по път и престой в друг град, които биха имали при класически курс.
Въпрос: Подходящ ли е курса за начинаещи? 
Отговор: Курсът започва от самото начало и не изисква предишен опит с PowerPoint. След това постепенно навлизаме в тънкости и трикове. Това би било летящ старт за всеки, който иска да научи PowerPoint, но и добър преговор и научаване на някои тънкости за тези, които вече работят с PowerPoint, но са самоуки. Напредналите ще могат да запълнят и някои "дупки" в своите знания, които им пречат да работят ефективно, както и да добавят няколко нови трика към работата си.
Въпрос: Издава ли се сертификат за курса?
Отговор: Да, за обучението по PowerPoint издаваме както Аула, така и МОН удостоверение.
Въпрос: Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Курсът е два месеца, след което има допълнителни 4 месеца време за допълнителни преглеждания на уроците колкото пъти е необходимо, както и задаване на въпроси. Това не се предлага от никой друг курс, където обикновено имаш един шанс да видиш урока. В "стария" тип обучения няма възможност да накараш преподавателя да ти изнесе урока 2-3 пъти, докато го разбереш, камо ли 4 месеца по-късно да зададеш въпрос. Практиката до сега показва, че 6 месеца са абсолютно достатъчни, но въпреки това ще има и варианти за удължаване на този срок.
Въпрос: Аз отивам в отпуска/командировка, но искам да се запиша. Ще има ли проблем с достъпа?
Отговор: Точно с тази цел, вместо да правим само два месеца достъп до курса, той е направен 2 + 4 месеца (тоест цели 6 месеца). Нямате задължителни дати или часове на влизане. Може да се запишете сега и да влизате, когато ви е удобно в рамките на тези 6 месеца.

Ето Kакво Ще Научите в PowerPoint Курса

 • Ще знаете кои са правилата за впечатляващи презентации и как да ги използвате с PowerPoint;
 • Ще знаете различните техники как да структурирате вашето послание в завладяваща история;
 • Ще познавате тънкостите и скритите инструменти от интерфейса, които ще ви помогнат да използвате правилният инструмент в правилния момент;
 • Ще можете да вграждате снимки и изображения с цветни корекции, ефекти върху снимките и трикове за уеднаквяване на изображения от различни източници.
 • Ще знаете методите за бързо и лесно създаване на оригинален и впечатляващ дизайн на слайдовете, дори да нямате опит в графичния дизайн;
 • Ще можете да вмъквате  външна информация като красиви диаграми и таблици от Excel или видео от YouTube;
 • Ще знате как се постига "уау"-ефект чрез илюстрации, диаграми и графики на правилното място;
 • Ще можете да добавяте впечатляващи визуални ефекти в подходящия момент чрез анимации, анимирани преходи и видео;
 • Ще знаете как да се подготвяте за представяне по изпитани чек листове. Да знаете, че абсолютно винаги има технически трудности, да ги очаквате и знаете техните решения.
 • не на последно място - ще се чувствате с PowerPoint в свои води
 • и още много, много други трикове и тънкости за PowerPoint.

Удостоверение за завършен курс

За всяко едно обучение от учебен център "Аула" може да се заяви издаването на Аула удостоверение за преминат курс. За целта е необходимо да се премине кратък тест.

“Аула” е лицензиран учебен център от Министерството на образованието и науката. В допълнение към основното Аула удостоверение, за повечето курсове е възможно да се заяви удостоверение по част от професия Оператор на компютър или Компютърен график.

За МОН удостоверенията процедурата е регулирана, а обучението и изпитите са в предварително обявени срокове. Повече информация има тук.

След успешно завършване в МОН режим към двете удостоверения се издава и Europass приложение към тях.

 

Документите са разпознаваеми в България и валидни в Европейския съюз.

Може да се свалят директно от профила Ви в "Аула" в PDF формат.

100% Гаранция за връщане на парите

Ние от учебен център АУЛА имаме за цел да предоставим на всеки учащ се реални умения.

Знаем, че има много курсове, които предлагат ниско качествено обучение от съмнителни преподаватели без практически опит.

За това ние правим нещо, което никой друг учебен център в България не прави. Ще върнем парите за курса на всеки, който прецени, че курсът не е оправдал очакванията му в рамките на 30 дена след заплащане на таксата.

Ние искаме нещата да са съвсем прости: ако не научите нещата от по-горния списък, а и още много допълнителни, то ние ще ви върнем таксата за курса.

Каква е инвестицията за курса?

Колко ще ви струва ако изпускате възможности, защото не може да представите идеите си завладяващо?

.. или по-лошо, ако се изложите по време на представяне и вашата презентация има по-скоро обратен ефет?

PowerPoint курсът е стурктурират точно така - да можете да се възползвате от нови възможности и да ви предпази от риска от провал.

Ако трябваше да направим цената по тази логика курсът по PowerPoint трябваше да струва няколко хиляди лева и инвестицията в знания пак ще си заслужава.  Ние решихме обаче да го направим по-достъпен.

Обемът на преподаваните материали е равностоен на две нива, които както е известно са от порядъка 400лв за ниво или обща стойност на курса над 800лв.

Но само сега можете да вземете курса при много по-изгодни условия.

Вместо такси от порядъка на 800 лв., което е напълно оправдано за такъв обемен курс от 9 седмици, ние в момента предлагаме записване за курса за две вноски по 150 лв. (общо 300 лв.) или една вноска от 249 лв.

Тези цени са валидни само в момента и подлежат на промяна за бъдещите издания на курса.

Има 4 удобни начина за плащане:

 • Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола);
 • В най-близкият банков клон или чрез интернет банкиране;
 • На една от над 2,000 каси на ИзиПей;
 • Чрез системата ePay;

След регистрация чрез синята форма по-долу ще можете да изберете метод на плащане и ще получите инструкции за плащане.

Бонус 1 при записване за курса: Сертификат за завършен курс на английски език

В допълнение към основното Аула удостоверение на български език, издаваме и копие на английски език.

Удостоверенията на английски език изискват допълнителна проверка, обработка и поради това се заплащат допълнително. Но само при регистрация сега ще го получите без допълнително заплащане.

Удостоверението може да се свали директно от Аула в PDF формат.

Стойност: 37лв - вие получавате без допълнително заплащане.

Бонус 2: Работни файлове за сваляне

Получавате всички работни файлове към уроците напълно безплатно!

Така ще можете да се упражнявате още докато гледате урока. Получавате ценни практически знания и умения неусетно!

С помощта на работните файлове ще успеете да се "докоснете" до показаното в курса в дълбочина.

Бонус 3: Модул с уроци
"Анализ на 7 топ презентатори в света и съвети от тях, които всеки може да използва"

Добавили сме специален подарък - шанс да се учите от най-добрите.

Подготвили сме анализ на 7 от топ презентаторите в света и сме извадили техните най-добри техники, които може да се използват дори от начинаещи в презентациите.

Няма нужда да откривате топлата вода - тънкостите и триковете на най-добрите са описани тук.

Стойност: 37лв - вие получавате без допълнително заплащане

Записване за курса PowerPoint:

Ето още веднъж основните параметри за курса:

 • 8 седмици подробен онлайн курс „PowerPoint”;
 • 4 допълнителни месеца за преговор на уроците и задаване на въпроси (общо 6 месеца);
 • Получавате достъп до първите уроци веднага след след като системата ни отчете Вашето плащане;
 • Получава се удостоверение за завършено обучение по образец на МОН - на български език в удобен PDF формат.;
 • 100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл;
 • Бонус 1: Сертификат на английски език и EuroPass приложение;
 • Бонус 2: 171 работни файла за сваляне и за упражнение по време на обучението;
 • Бонус 3: "Анализ на 7 топ презентатори в света и съвети от тях, които всеки може да използва".

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу.

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу:
Единичен
курс
 
 • 1 обучение
 • 6 месеца
  достъп
 • 1 включено
  удостоверение
Аула
Абонамент
1 година
 • 45+ основни курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови основни курсове
Аула
PRO Абонамент
1 година
 • 45 основни + 15 PRO курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови курсове

В случай, че не виждате трите опции или синята форма след избор на опция, моля опитайте с друга програма за отваряне на Интернет страници като Google Chrome или се регистрирайте по телефона на 02/987-81-76.
С натискане на бутона "Регистрирай ме за курса" Вие се съгласявате с общите условия на Аула.

Център за обучения АУЛА

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

Фирмени обучения

За екипи над 5 човека предлагаме специализирани обучения за повишаване на компютърните умения на целия екип. За информация, свържете се с нас на тел:
+359 884 90 60 67

Експерт

 Иван Цукев е създател на популярния блог "CAD Тайни", управител е на ЦУКЕВ ООД и Аула. В Аула имаме няколко стотин благодарствени писма за неговите обучения и изключителния стил на преподаване, благодарение на който хората стигат с малко услия до огромни резултати

 

Контакти

В случай на въпроси или проблеми с регистрацията, моля свържете се с нас на:

 • тел. 02/987-81-76 (в работни дни от 9-18ч)
 • email maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2, за Учебен Център "АУЛА".
 • skype:Aula.bg

100% Гаранция за връщане на парите

Всички курсове предлагани от aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите.

Нашата мисия е да открием преподаватели - практици, които да предоставят само курсове, които водят до реални умения и резултати.

За това даваме за всеки един курс 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако по каквато и да е било причина решите, че курсът не оправдава вашите очаквания, просто ни напишете един имейл и ще ви върнем парите до последната стотинка без да задаваме въпроси.

За нас от aula.bg това е нещо, което всеки курс трябва да предлага, защото в крайна сметка ако на вас не ви свърши работа, не трябва да плащате нищо.

Независимо от дългогодишният си опит смятам всеки урок за полезен за мен, рядко има урок в които да не науча нещо ново. Моите знания се подреждат и често си казвам, защо не съм открил това и аз!
Иван И.

Много ,много благодаря за курса :))). Всеки урок от твоя сайт е безценен за мен. Най-добрите курсове! Гледам и се уча със страшен кеф! 

Любомир Ж.

Цената, която съм заплатил за всички Ваши курсове, по които се обучавам в Аула, е несравнимо по-малка от това, което получавам.

Цанко Д.
');


© 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.