Заключения за модула за презентиране.

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред
С това видео приключваме нашия основен курс по "Powerpoint".
Надявам се всички уроци да са ви били полезни и наистина да започнете да създавате завладяващи "Powerpoint" презентации.
Подготвил съм и една допълнителна изненада.
Това е бонус модул, в който ще разгледаме някои популярни презентатори и техните презентации, за да се научим от най-добрите.
Благодаря ви, че стигнахте дотук и ще се видим в следващият, допълнителен модул.

Въпроси и отговори

 • Може ли да изразя благодарност?

  Ваня Драганова:

  Благодаря Ви, инж. Цукев, за проведения курс. За мен беше изключително полезен. Впечатляващо е как обърнахте внимание едновременно на базови и на специфични функции на програмата, как надградихте обикновеното представяне на софтуерен продукт с принципи за качествено презентиране по принцип. Курсът определено създава усещане, че целта Ви е била да може да се случи реално, качествено представяне на информация и че програмата е просто средството, което не би трябвало да е пречка, а точно обратното. Не на последно място информацията на втори план, хуморът на задачите за самостоятелна работа, съветите за проверка на техническата възможност за случване на нещата, направиха този курс любопитен, забавен и пълноценен. Открих, че досега съм правила много неща по изключително сложен начин, тежък както за възприемане, така и за представяне и с нетърпение започвам следващата си презентация :)))  

  Иван Цукев:

  Благодаря за обратната връзка и се радвам, че курсът ти харесва :)

  Miroslava Camburova:

  БРАВО!

  Mariya:

  БЛАГОДАРЯ ЗА КУРСА.БЕШЕ ИЗЧЕРПАТЕЛЕН И МНОГО ПОЛЕЗЕН

  Кирилка Станкова:

  И аз благодаря за прекрасния курс - много полезен и забавен.

  Мариана Стоянова:

  Благодаря Ви, инж. Цукев, за прекрасно поднесеното обучение! Имате познания, които колегата ми от Германия не притежава до момента, и, благодарение на Вас, ще съм в състояние да му помогна при първата му публична презентация като start-up иноватор на международен симпозиум + изложение след малко повече от 2 седмици. Имате дарба на обучител и вече се радвам на следващото си обуение в aula.bg.

  Мариела:

  Курсът беше и интересен и полезен, Благодаря Ви! Наистина онлайн обучението е доста добър вариант, а Вие и екипа Ви сте страхотни. Желая Ви успехи и ползотворна работа!

  Димитрина Събева:

  Благодаря! Курсът беше завладяващ! Минах го за по-малко от седмица!

  Sergey:

  Отлична работа - подход, съдържание, диалогичност, търпение и мотивация! Сърдечно БЛАГОДАРЯ! Сергей Дончев - редови състезател/обучаем :)

  Теменужка:

  Благодаря! ..................

  Албена Стойкова:

  Поредният страхотен курс на г-н Цукев. Благодаря!!

  инж. Юлия Петрова Савова:

  И аз благодаря за страхотния курс!!! Особено мотивиращи бяха домашните задачки.

  Буряна Пенкова:

  Благодаря за щедростта, с която споделяте знанията и опита си! Благодаря за новата реалност, която ни създавате, превръщайки сложните неща в разбираеми и увлекателни!

  Краси Кръстев:

  Буряна, страхотно е че намираш Аула за полезно място, супер е че смяташ че обясненията са разбираеми и още по-важно увлекателни :) , което понякога е още по-важното от колкото всичко останало ... важно е да се забавляваме докато учим и работи :)

  Любка Тодорова:

  Много благодаря за курса! Цялата информация, поднесена по този завладяващ начин, бе затвърждаване на знанията и уменията ми за изготвяне и представяне на РР презентация резултат на много "проби - грешки".

  Краси Кръстев:

  Здравей, Любка.

  Супер е че намираш курса в по PowerPoint в Аула за полезен в твоята практика!

  Klein:

  Благодаря за възможността да науча много неща по точно този начин. Многопластово и изчерпателно поднасяне на знания, удоволствие от усещането за успяване. Продължавам :)

  Мария:

  Искам да изкажа благодарност на г-н Цукев и на всички преподаватели за работата и усилията, които полагат за нашето обучение. За мен е много важна практическата част и тук тя е поднесена по много разбираем начин, завладяващо, интересно и мотивиращо. Продължавам твърдо напред! Още веднъж Благодаря!

  Sonia Chakarova:

  Благодаря за курса!Беше много интересен,надявам се че ще бъде и полезен да го прилагам в бъдеще.Желая Ви успех !

  Вероника:

  Благодаря за всички курсове в Аула! Невероятно ценни са и си струва гледането, усилието и времето, които влага човек в това гледане!

  Сребрина Вичева:

  Благодаря за всички курсове!

  Георги Карапаунов:

  Аз също бих искал да Ви благодаря за проведеният курс! За инересният и забавен начин по който го правите, за вниманието, което обръщате на всеки детайл и за полезните съвети. Научих много нови неща, които ще ми бъдат от полза. Времето, което прекарвам с Аула е изключително приятно и неусетно отлитащо, а същевременно и полезно! Благодаря!

  Екатерина Костадинова:

  Голямо БЛАГОДАРЯ! Бъдете все така новатори в предаване на знанията и уменията, които притежавате. Бъдете здрави и вдъхновени!