Курс "Изграждане на конструктивен модел с Revit Structure"

Научи Revit Structure и работи като най-добрите професионалисти

Ето какво ще научите в курса по Revit Structure

 

 • Въведение и стартиране на проект: Настройване и зареждане на конструктивен шаблон (project template); Прехвърляне на стандарти от друг проект (Transfer Project Standards); Зареждане на архитектурна подложка от CAD, RVT/IFC – Origin to Origin; Създаване на референтна връзка към друг Revit модел; Споделяне на координати между модели; Създаване на оси и нива и др.
 • Нулев цикъл и земни работи: Моделиране на повърхнината на съществуващия терен; Моделиране на фундаментална плоча; Моделиране на ивични фундаменти; Моделиране на скосявания (вути); Моделиране на изкоп; Изчисляване на количеството обратен насип с Динамо и др.
 • Моделиране на конструктивни елементи: Библиотеки с фамилии; Моделиране на стени; Моделиране на греди; Моделиране на конструктивни колони; Моделиране на система от греди; Моделиране на ламарино-бетонови плочи; Моделиране на стълбищни рамена и др.

 

 • Моделиране на армировка: Общи настройки; Бетонови покрития; Номериране на позиции; Създаване и зареждане на заготовка (форма); Моделиране с предварително създадена заготовка; Моделиране на произволна форма; Покриване на бетонова повърхност с армировка и др.
 • Моделиране на стоманени възли: Зареждане и моделиране на вградени възли; Конструиране на вграден възел; Моделиране на стоманена планка; Болтове, отвори и анкеражи; Моделиране на заварки; Детайлиране на стоманени планки и профили; Създаване на персонализиран възел и др.
 • Моделиране на дървени конструкции: Покривни линии и равнини; Моделиране на маия/улама, ребра, столици, попове, обшивка, пространствено укрепване, стени с дървена конструкция и др.
 • Аналитичен модел: Напасване на аналитичния модел; Дефиниране на товарни състояния; Дефиниране на товарни комбинации; Добавяне на опори; Добавяне на възлови товари; Създаване на линк.

Овладей Autodesk Revit Structure или ти връщаме парите от курса!

Обещание:

Всички курсове предлагани от Aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите. Ако по каквато и да е било причина решиш, че курсът не оправдава твоите очаквания, просто напиши имейл до maria@aula.bg в рамките на 30 дни от твоята покупка и ще ти върнем парите до последната стотинка, без да задаваме въпроси.

Научи Autodesk Revit Structure с модерно онлайн обучение!

с практически уроци на български език
с неограничено повторение на уроците
с 24x7 удобен достъп от всяка точка на света
със сертификат за професионална квалификация

Признат EU сертификат и удостоверение от МОН

След този курс можеш да получиш или разпознаваемото Аула удостоверение (по-лек административен режим) или и Аула удостоверение и удостоверение по образец на МОН за преминат курс. След успешно завършване, полагане на изпит по теория и предаване на практическа задача, издаваме документите на бланка от МОН и в PDF формат, удобен за сваляне и принтиране. Получаваш:

 1. Аула удостоверение на български език;
 2. Аула удостоверение на английски език;
 3. Удостоверение по образец на МОН по част от професия;
 4. Европейски формат на МОН удостоверението (Europass).
Аула е лицензиран център от Министерството на образованието и науката. Удостоверенията, които издава са разпознаваеми в България и валидни в Европейския съюз.

Програма на курса

Курсът включва над 82 теми, разделени в 8 модула, които се взимат в 8 седмици. Ето списък на темите.

Курсистите обичат Аула

Записване за курс "Revit Structure"

82

практически урока на български език

6

месеца достъп до съдържанието на курса

176

работни файла за безплатно сваляне

Единичен курс

 • 1 курс: Revit Structure
 • 6 месеца достъп
 • 1 удостоверение
 • видеа, упражнения, форум с въпроси и отговори
 • 24/7 онлайн достъп
 • неограничено повторение на уроци в курса

Аула Абонамент PRO

 • Kурс: Revit Structure
 • 50+ основни курса в Аула
 • 20 PRO курса в Аула
 • 12 месеца достъп
 • 2 удостоверения
 • незабавен достъп до нови курсове
 • едновременен достъп до колкото курса пожелаете
 • видеа, упражнения, форум с въпроси и отговори
 • 24/7 онлайн достъп
 • неограничено повторение на уроци във всички основни и PRO курсове
-150 лв.

Има 4 удобни начина за плащане:

Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола)
На една от над 2,000 каси на ИзиПей
В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране
Чрез системата ePay
Обучението в Аула може да бъде и фирмен разход – след регистрация има опция за попълване на фирмени данни за издаване на фактура.

Овладей Autodesk Revit Structure или ти връщаме парите от курса!

Обещание:

Всички курсове предлагани от Aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите. Ако по каквато и да е било причина решиш, че курсът не оправдава твоите очаквания, просто напиши имейл до maria@aula.bg в рамките на 30 дни от твоята покупка и ще ти върнем парите до последната стотинка, без да задаваме въпроси.

За експерта

Виктор Величков завършва своята магистратура в УАСГ със специалност „Строителство на сгради и съоръжения“. Работи близо 10 години като проектант, през които създава приложения, спомагателни програми и проектни темплейти за програмен продукт Ревит. Изработва и координира триизмерни (BIM) модели. Работи съвместно с ВиК инженери, архитекти, електроинженери. Провежда обучения за работа с Ревит.

За Аула

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

В случай на въпроси, моля свържете се с нас на:

 • телефон: (+359) 2 987 8176 (в работни дни от 9 до 18 часа)
 • имейл: maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт
 • адрес: Учебен Център "АУЛА", гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2

Често задавани въпроси за начина на провеждане на обучението

Има въпроси, които получаваме доста често и поради тази причина бихме искали да ги адресираме
Подходящ ли е курсът за начинаещи?
Отговор: Курсът започва от самото начало и не изисква предишен опит със софтуера. След това постепенно навлизаме в тънкости и трикове и стигаме до инструментите, които водят до по-ефективна работа и пестят най-много време. Това би било летящ старт за всеки, който иска да научи да работи с програмата, но и добър преговор и научаване на някои тънкости за тези, които вече работят с нея, но искат да достигнат по-високо и по-ефективно ниво на работа.
Програмата изглежда чудесно, но съм много зает в момента. Колко време ще ми отнема?
Отговор: Човек винаги е зает. Ако чакаме да се освободим, за да имаме време да инвестираме в нашите умения, то това едва ли някога ще се случи. Но! Имаме добра новина. АУЛА е платформа за обучения специално проектирана за заети и работещи хора (почти всички преминали курсовете са такива). Затова правим обучението онлайн - уроците са достъпни онлайн, когато имаш свободно време и откъдето пожелаеш - вкъщи, работата, на път. Дори при темпо от по 2-3 часа седмично, ще можеш комфортно да научиш всичко от курса.
Има ли значение коя версия на софтуера ще използвам за курса?
Отговор: На практика “не” и това е целенасочено. Основна цел на курса е да се покажат инструментите и възможности, които в същината си не се променят с времето. Когато научите принципите, ще можете да използвате тези умения и за бъдеще в нови версии. Повечето софтуери имат нови възможности, които също разглеждаме, но най-често в практиката се използват наложените с времето инструменти и възможности, на които наблягаме в този курс.
Ще имам ли връзка с преподавателя?
Отговор: Да, но не само. Може да задавате своите въпроси за обучението под самите уроци или в нашия форум. В дискусиите се включва общността на Аула, която е не само лектора, но и менторите от учебния център и всички обучаващи се, които ще могат да ви съдействат.
Какво представлява изпита за завършване на курса и къде се провежда?
Отговор: Финалният изпит се провежда онлайн и може да бъде под формата на тест и практическо задание. След успешно преминаване издаваме официален документ, който може да се изтегли в PDF формат от личния профил.
Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Да. Практиката досега показва, че два месеца за обучение и четири месеца за преговор и упражнения са абсолютно достатъчни, но въпреки това има и различни безплатни и платени варианти за удължаване на този срок.