Курс "AutoCAD Формула II - За Напреднали"

Надгради знанията си с AutoCAD и бъди уверен в работата си

Вземи този курс
 

Внимание! Това е PRO курс

Този курс не е за начинаещи. Този курс е за хора, които искат да се занимават със софтуера още по-професионално. Това е за хора, които вече имат начални познания по софтуера, но искат да се развиват и да увеличат продуктивността и ефективността си.

Изисквания за регистрация:

 • Имате основни познания по AutoCAD;
 • Вече използвате AutoCAD професионално или имате желание да го използвате професионално;
 • AutoCAD е един от основните софтуери, с които се работи във вашия бранш.

Ето какво ще научите в курса

Курсът "AutoCAD Формула II" с подзаглавие “AutoCAD Бързи Библитотеки с Блокове” разкрива системата на инж. Иван Цукев, разработвана над 15 години за бързо създаване на блокове, бързо модифициране на съществуващи блокове, поддръжка на винаги актуална библиотека с блокове и бързо намиране и вкарване на блокове в чертежите.

Това е курс за напреднали и изисква да имате опит в работата с AutoCAD.

Ето 4 проблема, които има всеки работещ с AutoCAD ....

 • Знаем че в стар проект сме чертали фрагмент или имаме блок, но не можем да го намерим;
 • Сроковете са винаги "за вчера" и нямаме време да изпипваме всеки фрагмент, което води до неизбежни технически грешки;
 • Корекциите ни отнемат много време, особено когато трябва да правим еднотипни промени на множество места;
 • Количествените сметки отнемат прекалено много време и за по-големи обекти "колкото пъти ги смятаме, толкова пъти различни количества получаваме".

... и ето как да ги избегне

 • Всеки, който иска да спре да си къса нервите пред монитора с AutoCAD знае, че трябва да има добре подредена библиотека с блокове, от която безпроблемно да намира и бързо да вкарва фрагменти, които вече е чертал веднъж;
 • Вместо да правим всеки път нещо от ново, ако го правим веднъж, но "като хората" имаме време да ги изпипаме и чрез функциите за динамични блокове драстично да намалим риска от технически грешки;
 • Използването на "умни" блокове позволява корекцията на едно място да афектира всички части на чертежа, дори това да са над 500 места;
 • Много от обектите в AutoCAD могат да бъдат направени на блок, а вече за всичко, което е под формата на блок получаваме автоматична количествена сметка и ... всеки път количествата са точно такива, каквито са начертани на чертежа;

И заключението е....

Трябва да знаем как ефективно да работим с класически и динамични блокове и да имаме систама за библиотеки с бързи блокове, така че бързо да създаваме, бързо да модифицираме, бързо актуализираме библиотеката си и бързо да вкарваме блокове.

Истината е, че независимо дали работим от 1 месец или 10 години с AutoCAD  -без такава система си губим времето пред компютъра и работим бавно и нефективно.

ФАКТ: Ако нямате система за лесно за поддържане на библиотека с блокове, която да ви помага да създаватемодифициратеактуализирате и вкарвате бързо блокове - няма как да работите бързо с AutoCAD

Решение на проблема има...

Наясно съм, че не всеки би инвестирал години наред четене, ровене и изпробване на различни техники и методи, за да може да създаде такава система.

В крайна сметка аз създадох системата "Библиотеки с бързи блокове" и сега съм готов да я споделя със хората, които желаят чрез специализирания курс за AutoCAD Блокове да могат да използват ефективно този много стар и много неизползван инструмент в AutoCAD.

Ето какво ще получите от курса за AutoCAD Блокове

 • Ще получите готова система "стъпка-по-стъпка", която ще ви спестите време и пари при работа с AutoCAD;
 • Ще видите как да изградите собствена библиотека от повтаряеми обекти и система как да бъде винаги актуална;
 • Ще научите как да използвате пълния потенциал бързо да създавате, бързо да модифицирате и бързо да вкарвате блокове;
 • Ще намалите значително риска от досадни технически грешки, т.е. ще работите по-професионално;
 • Файловете ви ще са по-малки и по-бързи за работа (ако сте ръба да купите нов компютър, дори може да спестите 2,000лв от нов компютър)
 • Ще правите бързи корекции. Модифицирате на едно място - актулизират се всичките блокове.
 • Ще знаете как да използвате ефективно фрагменти от стари чертежи;
 • Ще знаете как чрез анотативните блокове автоматично да премащабирате обектите от чертежите си;
 • Бързи и автоматични количествени сметки за елементите, които могат да се направят на блок.
 • Ясно и просто: Начертаваш веднъж, използваш многократно;
 • Ще разберете какво е "Мастер Файл" и защо работите три пъти по-бавно, ако нямате такъв.
 • Ще стандартизирате работата си "от само себе си", което ще доведе до много по-бързи настройки при плотиране и до по-професионално изглеждащи чертежи.
 • Ще разберете как може да имате наистина проста, но много мощна библиотека от блокове,
 • Ще научите тънкостите на динамичните блокове, които позволяват един блок да съдържа в себе си 100+ блока;
 • Ще получите "план за действие" с наистина стъпка по стъпка действия, които да изпълните и да получите крайния резултат.
 • Ще успеете да създадете проекти със стандартизиран външен вид, независимо дали работите самостоятелно или в екип.
 • Ще си спестите години разучаване на система за блокове и ще получите всичко ясно поднесено и обяснено с инструкции за действие.

Обещание: Ако не научите това, ние ще ви върнем парите от курса

Ние имаме обещание, което може да ви шокира. Ако след като вземете курса не можете да правите нещата, които са описани по-горе, ние ще ви върнем парите за курса.

Всички курсове предлагани от aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите.

Нашата мисия е да открием преподаватели - практици, които да предоставят само курсове, които водят до реални умения и резултати.

За това даваме за всеки един курс 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако по каквато и да е било причина решите, че курсът не оправдава вашите очаквания, просто ни напишете един имейл и ще ви върнем парите до последната стотинка без да задаваме въпроси.

За нас от aula.bg това е нещо, което всеки курс трябва да предлага, защото в крайна сметка ако на вас не ви свърши работа, не трябва да плащате нищо.

Начин на провеждане на обучението

Не смятам да променям това, което работи. Курсовете, които проведох до сега бяха онлайн и както може да се види от мненията по-долу тази форма на обучение е много по-удобна от класическите курсове. Получих много писма, в които ми писаха, че едва ли някога ще посетят курсове от "стария тип".

Регистрацията за курса е отворена сега, но може да бъде спряна всеки момент. Основната ми дейност, с която си изкарвам хляба е проектирането и времето ми е ангажирано с това. Не мога да гарантирам, кога отново и дали ще има следващи издания на курса. Изисква се доста добра организация и планиране, за да мога да отделя време за обучението и отговарене на въпросите от курсистите, както съм отделил сега.

Ще мога да приема само ограничен брой хора, защото искам да отделя достатъчно време на въпросите и отговорите, така че обучението да е максимално полезно за всеки. Към момента, в който пиша това в първия курс има над 1,000 допълнителни въпроси и отговори. Оказа се доста полезно хората да задават въпроси, но още по-удобно е да гледаш отговорите на чужди въпроси, които някой друг се е сетил да задеде вместо теб. Това обаче е доста време ангажиращо, дори да се приеме, че са необходими само 5мин за отговор на един въпрос.

Курсът се провежда като модерно онлайн обучение. Ще получите парола за онлайн платформата за обучение aula.bg. Ако вече сте ползвали aula.bg и имате парола, новият курс ще се появи на началната ви страница. В програмата са описани модулите, които ще се учат по един модул на седмица. Всеки модул съдържа множество видео уроци, като в зависимост от урока под видеото може да има DWG, PDF или друг файл за сваляне. Издава се и удостоверение за завършен курс. Под всяко видео ще има секция за въпроси и отговори, чрез които ще разширяваме темата. Там може да се задават въпроси и да се гледат отговори на въпроси, които другите са се сетили да зададат.

Онлайн обучението е категорично най-ефективният метод за обучение в днешно време и съм го избрал поради множеството предимства като:

 • Не сте фиксирани във времето. Може да изкарате курса в работно време, извънработно време, вечер, уикенда - когато ви е удобно.
 • Не сте фиксирани като местоположение. Това е голямо предимство за по-заетите хора, както и тези извън големите градове, в които има курсове, защото избягват всичките допълнителни разходи по нощувки и пътуване.
 • Възможност за многократно "връщане" и повтаряне на видео уроците. Ако сте посещавали курс по каквото и да е било, няма начин да не ви се е случвало преподавателят да каже нещо бързо, вие да го изпуснете и след това да загубите нишката със следващото, което се преподава. Тук липсва този проблем.
 • Може да повтаряте уроците, когато срещнете реален проблем в практиката. Например: точно като взимате модула за автоматични разрези може това да не ви е на дневен ред, но следващият път като правите проект (дори след 2-3 месеца) и искате да направите автоматични разрези, можете да си прегледате видеоуроците на тази тема, за да си ги припомните набързо.
 • Получавате отговори от лектора. Парадоксално е, че някои хора се притесняват, че при онлайн обучение имат по-малък контакт с лектора и не могат да задават въпроси. Реално е точно обратното. Онлайн формата е много по-удобна точно за въпроси и отговори. За разлика от класическите курсове, тук може да задавате въпроси по всяко време - по време на гледане на уроците, след изглеждането им, по време на повторение след например два месеца или при срещане на проблем в практиката. Такова ниво на комуникация е на практика невъзможно при остарелите курсове в зала.
 • Работите в група, но сами определяте вашето темпо. Вие сами определяте дали да минете през уроците по-бързо, ако материята в даден урок ви е позната или пък да повторите урок, за да затвърдите знанията си. Дори и най-добрият преподавател на света е принуден да прави компромисно "средно темпо" при класическите курсове. То се оказва от една страна прекалено бавно за по-бързите и загубват интерес, от друга страна прекалено бързо за по-бавните, които загубват нишката още в началото. Изследвания са доказали, че това е критичен проблем в образованието, който при онлайн обучението просто липсва, защото вие сами определяте темпото, но все пак сте в група, с която можете да комуникирате и обменяте опит.

За този курс не е необходимо да имате последната версия. Основните принципите работят на всички версии. Естествено в по-новите версии има повече инструменти и там където има разлики във версиите аз ще обяснявам това. Препоръчително е обаче да имате поне версия 2009, защото тогава се смени изцяло интерфейсът на AutoCAD и по-лесно ще проследявате използването на менютата.

 

8
СЕДМИЦА

Използване на блокове за справки и бързи количествени сметки

11
СЕДМИЦА

(Бонус Модул) Примери и трикове с реални блокове от практиката

Кога е записването и защо местата са ограничени?

Получих доста въпроси как ще става подбора за курса. Нещата са съвсем прости. Има определена бройка и регистрацията ще бъде по реда на записванията.

Запазвам си правото да "затворя вратите" преди крайния срок, ако се достигне до максималната бройка за курса. 

Самият курс ще започне веднага след като системата ни отчете Вашето плащане. Тогава се получава достъп към самото обучение. Уроците могат да се гледат 6 месеца. 

Както сме описали по-горе, стремим се да отговаряме на всички въпроси и да помагаме на всички в курса, но това изисква доста време. Поради това сме ограничили бройката на участниците. Втората причина е ограничения хардуерен ресурс, за да могат всички да гледат видео уроците гладко и без накъсвания.

Често задавани въпроси

Има въпроси, които получавам доста често и поради тази причина бих искал да ги адресирам.

Въпрос: Аз не съм в София, има ли начин да взема курса?
Отговор: Курсът се провежда онлайн, тоест това което трябва, за да се включиш е компютър с Интернет достъп. Точно хора, които не са в София изключително много им допаднаха предишните курсове, понеже си спестяват разходите по път и престой в друг град, които биха имали при класически курс.
Въпрос: На какво ниво трябва да познанията ми?
Отговор: Курсът не е за абсолютно начинаещи и е необходимо базово познаване на AutoCAD, за да получите максимален ефект от курса. Най-подходящи за курса са средно-напреднали или напреднали, които често работят с AutoCAD и искат да увеличат ефективността си с програм
Въпрос: Издава ли се сертификат за курса?
Отговор: Да, за обучението "AutoCAD Формула II" се издава както Аула удостоверение, така и МОН!
Въпрос: Ще мога ли да гледам уроците след като свърши курса?
Отговор: Курсът е два месеца, след което има допълнителни 4 месеца време за допълнителни преглеждания на уроците колкото пъти е необходимо, както и задаване на въпроси. Това не се предлага от никой друг курс, където обикновенно имаш един шанс да видиш урока, който каквото разбрал и да се оправя самостоятелно. В "стария" тип курсове няма възможност да накараш преподавателя да ти изнесе урока 2-3 пъти, докато го разбереш, камо ли 4 месеца по-късно да зададеш въпрос. Практиката до сега показва, че 6 месеца са абсолютно достатъчни, но въпреки това ще има и варианти за удължаване на този срок.
Въпрос: Аз отивам в отпуска/командировка, но искам да се запиша. Ще има ли проблем с достъпа?
Отговор: Точно с тази цел, вместо да правим само два месеца достъп до курса, той е направен 2 + 4 месеца (тоест цели 6 месеца). Нямате задължителни дати или часове на влизане. Може да се запишете сега и да влизате, когато ви е удобно в рамките на тези 6 месеца.

Удостоверение за завършен курс

За всяко едно обучение от учебен център "Аула" може да се заяви издаването на Аула удостоверение за преминат курс. За целта е необходимо да се премине кратък тест.

“Аула” е лицензиран учебен център от Министерството на образованието и науката. В допълнение към основното Аула удостоверение, за повечето курсове е възможно да се заяви удостоверение по част от професия Оператор на компютър или Компютърен график.

За МОН удостоверенията процедурата е регулирана, а обучението и изпитите са в предварително обявени срокове. Повече информация има тук.

След успешно завършване в МОН режим към двете удостоверения се издава и Europass приложение към тях.

 

Документите са разпознаваеми в България и валидни в Европейския съюз.

Може да се свалят директно от профила Ви в "Аула" в PDF формат.

Бонус 1 при записване за курса: Удостоверение за завършен курс на английски език

В допълнение към основното Аула удостоверение на български език, издаваме и копие на английски език.

Удостоверенията на английски език изискват допълнителна проверка, обработка и поради това се заплащат допълнително. Но само при регистрация сега ще го получите без допълнително заплащане.

Удостоверението може да се свали директно от Аула в PDF формат.

Стойност: 37 лв. - вие получавате без допълнително заплащане.

Бонус 2: Работни файлове за сваляне

Получавате всички работни файлове към уроците напълно безплатно!

Така ще можете да се упражнявате още докато гледате урока. Получавате ценни практически знания и умения неусетно!

С помощта на работните файлове ще успеете да се "докоснете" до показаното в курса в дълбочина.

Каква е инвестицията за курса?

Както е известно, специализираните курсове за напреднали са между 500 и 800 лв. и то само за тридневно обучение, а често дори и само за еднодневно обучение.

Но само в учебен център "Аула" можете да се запишете за курса при много по-изгодни условия!

Вместо да определяме цена от 800 лв., която би била напълно оправдана за такъв 11-седмичен курс, в момента обучението може да се закупи за две вноски по 200 лв. (общо 400 лв.) или една вноска от 299 лв. (-20% при еднократно плащане).

Тези цени са валидни само в момента и подлежат на промяна за бъдещите издания на курса.

Има 4 удобни начина за плащане:

 • Чрез дебитна или кредитна карта (веднага получавате парола);
 • В най-близкия банков клон или чрез интернет банкиране;
 • На една от над 2,000 каси на ИзиПей;
 • Чрез системата ePay;

След регистрация чрез синята форма по-долу ще можете да изберете метод на плащане и ще получите инструкции за плащане.

Подарък 1 при записване тази седмица: 
еКнига "Управление на чертежи
с Sheet Set"

управление чертежиSheet Set е един от най-мощните и същевременно най-подценявани инструменти.

Благодарение на тази книга ще знаете как да управлявате чертежите и проектите си с AutoCAD.

 

Книгата разкрива know-how за управлението на чертежи с AutoCAD, разучавано, разработвано и практикувано с години.

В тази книга ще научите как да:

 • да имате общ поглед върху множеството файлове, които формират един проект;
 • да знаете винаги коя е последната версия, която сте предали (ако ви се е случвало след време да трябва да правите корекции на проект и видите 4 различни файла без да е сигурно кой е последен, знаете какъв неприятен проблем е това);
 • да коригирате на едно мястоимето на обекта, заглавието на чертежите и да ги преномерирате без необходимост от отваряне на всички чертежи един по един;
 • Да имате библиотека от типови детайли и да ги вмъквате в чертежите си бързо;
 • Да разпечтвате с едно натискане на бутон или създавате PDF/плот файлове на всички чертежи наведнъж, а не един по един;
 • Да имате винаги актуално съдържание, което да се актуализира автоматично;
 • Да споделяте бързо и лесно проекта със свързани с проекта лица, които нямат AutoCAD, но трябва да разгледат и одобрят определени решения;
 • Да можете лесно да изпратите по емейл целия или част от проекта си, като го трансформирам в по-стара версия на AutoCAD, за да може всеки да го прегледа и се запазят връзките с всички допълнително прикачени (XREF) файлове.
 • Ако работите в екип с колеги - всеки да знае кои чертежи в кои файлове са, кои са последните им версии и всеки да може да добавя чертежи, преномерира и управлява проекта, без „да се пречка“ на колегите. 
 • Да архивирате бързо и лесно проекта, след като бъде завършен и предаден. Например един zip файл с всички свързани файлове.

Ако работите ежедневно с AutoCAD, само тази книга ще си изплати таксата за курса още на първия проект.

Стойност: 29лв - вие получавате без допълнително заплащане.

Подарък 2: 
E-книга: "21 малко известни, но много полезни команди в AutoCAD"

autocad trikoveЗнаете ли колко команди има в AutoCAD?

Последния път когато се опитвах да ги преброя бяха малко над 1,000 команди.

Ние работим с 20-30 ежедневно, може би знаем още 50тина, които можем да намерим, ако ни потрябват.

Но има дълбоко скрити и същевременно изключително полезни команди в AutoCAD, които решават конкретни проблеми.

В тази книга съм събрал 21 команди, които малко се знаят и малко се използват, но са много полезни и в конкретни задачи и проблеми могат да ви спестят много главоболия.

Стойност: 29лв - вие получавате без допълнително заплащане.

 

Записване за курса "AutoCAD Формула II"

Ето още веднъж основните параметри за курса:

 • 8 седмици подробен онлай курс „AutoCAD Формула II"-  Бързи Библиотеки за Блокове”;
 • 4 допълнителни месеца за преговор на уроците и задаване на въпроси (общо 6 месеца);
 • Получавате достъп до първите уроци веднага след като системата ни отчете Вашето плащане;
 • Получавате удостоверение за завършено обучение;
 • 100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл;
 • Подарък 1: еКнига "Управление на чертежите чрез Sheet Set"
 • Подарък 2: еКнига "21 Малко известни, но много полезни команди в AutoCAD"
 • Бонус 1: Сертификат на английски език и EuroPass приложение;
 • Бонус 2: 207 работни файла за сваляне и за упражнение по време на обучението;

Важно! Подаръците са валидни при регистраця днес, запазваме си правото да ги спрем за бъдещи регистрации.

За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу:

Ето още веднъж основните параметри за курса:
 
8 седмици подробен онлай курс „AutoCAD Формула 3D”
4 допълнителни месеца за преговор на уроците и задаване на въпроси;
Получавате достъп до първите уроци веднага след плащане.
Възможност да се паузира курса и да се продължи, когато е удобно (за да не пречи на отпуски);
Получава се сертификат за завършено обучение;
100% Гаранция за връщане на парите само с уведомление по имейл ;
Цена три вноски по 97лв (общо 291лв) или една вноска от 247лв (-20%) една вноска от 159лв (-45%)
 
Важно! Регистрацията за курса е отворена в момента, но може да бъде спряна скоро. 
 
 
За да се регистрирате, изберете една от трите опции по-долу:
Единичен
курс
 
 • 1 обучение
 • 6 месеца
  достъп
 • 1 включено
  удостоверение
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА УЧА
Аула
Абонамент
1 година
 • 45+ основни курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови основни курсове
 • Това е PRO курс и изисква PRO абонамент.
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА УЧА
Аула
PRO Абонамент
1 година
 • 45 основни + 15 PRO курса в Аула
 • 12 месеца
  достъп
 • 2 включени удостоверения
 • всички нови курсове
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА УЧА

В случай, че не виждате трите опции или синята форма след избор на опция, моля опитайте с друга програма за отваряне на Интернет страници като Google Chrome или се регистрирайте по телефона на 02/987-81-76.
С натискане на бутона "Регистрирай ме за курса" Вие се съгласявате с общите условия на Аула.

Център за обучения АУЛА

Център за професионално обучение "АУЛА" е лицензиран център за обучение с лиценз No2013121049, издаден от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерския съвет на Република България, съгласно Закона за професионалното образование и обучение.

Фирмени обучения

За екипи над 5 човека предлагаме специализирани обучения за повишаване на компютърните умения на целия екип. За информация, свържете се с нас на тел:
+359 884 90 60 67

Експертът

Инж. Иван Цукев е създател на популярния блог "CAD Тайни", като има над 150 публикации на теми, свързани с ефективното използване на софтуер, включително и в специализирани списания. Иван Цукев набляга на практическото приложение на програмата и висока степен на автоматизация при повтарящи се задачи.

Контакти

 

В случай на въпроси или проблеми с регистрацията, моля свържете се с нас на:

 • тел. 02/987-81-76 (в работни дни от 9-18ч)
 • email maria@aula.bg
 • чрез форма за контакт 
 • адрес: гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев 7, вх.Б, ет.2, за Учебен Център "АУЛА".
 • skype:Aula.bg

100% Гаранция за връщане на парите

Всички курсове предлагани от aula.bg идват със 100% гаранция за връщане на парите.

Нашата мисия е да открием преподаватели - практици, които да предоставят само курсове, които водят до реални умения и резултати.

За това даваме за всеки един курс 100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако по каквато и да е било причина решите, че курсът не оправдава вашите очаквания, просто ни напишете един имейл и ще ви върнем парите до последната стотинка без да задаваме въпроси.

За нас от aula.bg това е нещо, което всеки курс трябва да предлага, защото в крайна сметка ако на вас не ви свърши работа, не трябва да плащате нищо.

Здравейте Иван! Онлайн обучението е страхотно, толкова е удобно,че нямам думи! Аз съм начинаеща и съм впечетлена от достъпния начин, по който представяте нещата! Много благодарности за това,че споделяте вашите знания и опит! Изключителен курс, полезен е безспорно! Благодарности!

Ваня Г.

Аз работя с продукти на Autodesk от доста години и естествено съм самоук. Независимо от дългогодишният си опит смятам всеки урок за полезен за мен, рядко има урок в които да не науча нещо ново. Моите знания се подреждат и често си казвам, защо не съм открил това и аз!

Иван И.

Първото което искам да кажа на теб е едно голямо БЛАГОДАРЯ!!! Благодаря за това че ни даваш твоя интелектуален труд трупан години, безвъзмездно в блога и срещу сравнително малка сума в курса. Предполагам всеки който е влизал в твоя блог би трябвало да се е сетил, че зад всяка "елементарна" команда седят часове четене на английски и хиляди кликания на мишката

Ангел Т.

Курсът е чудесен, но аз напредвам много бавно, защото започнах работа с компютър много късно- преди 3-4 години. До този момент работех интериор само на ръка. Лично за мен е нужно много повече време, защото съм на 59 год..... Ползата от курса ми е, че преодолях страха, че няма да се справя с нова версия от 2006 сега работя на 2009 и то на Рибън интерфейс, докато младите ми колеги работят на класик.

Радост С.

Здравейте г-н Цукев! Аз съм от по-старата генерация машинни инженери. Трудовата си дейност започнах от редови технолог, през главен технолог на комбинат с 12 000 човека... Хвала Ви, че сте се захванали с такова благородно дело... За по-старата генерация провеждането на курс на български език е едно голямо облекчение. За мен лично онлайн обучението и още повече на български език е много удобно. Научих нови неща и трикове. Качеството на уроците е отлично,

Дончо Д.

Вече няколко пъти споменах, че съм абсолютно начинаеща в тази област. Освен това в момента участвам в още едно он-лайн обучение, което е в друга област. Казвам го, защото това ми дава възможност за сравнение на начина, по който са подготвени двете обучения. Вашето, без да го приемате за комплимент (нямам полза да бъда неискрена) е страхотно. Просто съм очарована.. До сега съм само до модул 3 (поради стечения на обстоятелствата около мен), но трябва да кажа, че е поднесено по възможно най-разбираемия начин. . Хубав ден и успех!

Йовка А.

Здравей, Иван, До сега не съм ти писал и мисля, че вече е крайно време да го направя. Поздравления за това което правиш! Просто нямаш слабо място. Онлайн формата на курса е изключително удобна, дава ти възможност да повтаряш нещата отново и отново по всяко време. Стигнал съм до средата на модул 5. Анотативните стилове и мащаби бяха нещо ново за мен и съм много щастлив, че ми отвори очите за тях. Триковете с бутона Shift също много ме радват :) С нетърпение очаквам да стигна до плотиране то с Layouts, което за момента е и голямата ми болка. Още веднъж, Благодаря Ти за това което правиш.
Поздрави,

Лазар Д.

Много много полезно. Колко лесно било. Браво! Благодаря!
(Коментар за урока "Създаване на собствен шаблон за бърза работа" )
Поздрави,

Никола С.

Много от функциите, които представяш в уроците дотук, твърдя че познавам добре и използвам редовно, но въпреки това гледам видеата, защото знам, че ще ми покажеш нещо ново, което не знам и ще ме улесни и НАИСТИНА Е ТАКА - ВСЕКИ ПЪТ! И ...(не те четкам, мъжа ми ще го потвърди) след всяко едно видео, което гледам все не мога да се сдържа и да кажа "Евала!" Възхищавам се всеки път на отдадеността ти...и на желанието и на положения труд...

Малина Й.

За ефекта от курса ще кажа само следното:Бях сляп и Вие кото Исус ми измихте очите и прогледнах.

Йордан Д.
');


© 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.