Как да се запишат текущите промени на демо версията?

3D Моделиране
Cinema 4D
Анимация
Рендериране
Видео
Видео ефекти
Видео монтаж
Cinema 4D Ultimate

Като кликна на save ми излиза съобщение, че не мога да запазя промените, тъй като това е демо версия. Има ли друг вариант за това? 

Здравей,

би трябвало при инсталация на демо версията да ти излезе прозорец да активираш продукта си. В момента използваш по подразбиране демо версия, която не е активирана и е без период - можеш да използваш продукта, но не можеш да запазваш проекти и да рендиш изображения. При регистрация на демо продукт ще може да запазваш проектите си в продължение на 42 дни, след този период софтуера ще възвърне сегашното си състояние на без периодна версия, но без възможност да запазваш проекти и пр.

Ако не ти излиза този прозорец трябва да отидеш в Help -> Personalize и ще ти излезне нов прозорец където да напишеш данни и e-mail. На мейла който посочиш ще получиш код за активация и този код трябва да въведеш отново в този прозорец.

Здравейте. Аз искам да попитам нещо. Кандидатствах за студентска версия и ме удобриха след това минаха няколко дена - седмица и ми изпратиха код за активиране , но когато го въведох ми излиза този надпис. Днес отново им писах и ми изпратиха друг код ,но отново ми излиза този надпис .. Моля да ми помогнете с този проблем. Къде бъркам ? Изпълнявам всички неща който бяха по стъпки но явно нещо бъркам ..? Моля за помощ !!!

За съжаление за това не мога да ви помогна - но със сигурност от дистрибутора за България трябва да знаят как да ви помогнат - все пак това им е работата. Предлагам ви да го потърсите на следните контакти и да ги изтормозите докато не ви оправят проблема:

Тел.: +359 2 808 5959
Мобилен: +359 888 761 336
Факс: +359 2 808 5940
www.irm.bg
office@irm.bg

Ако се направят на интересни и не положат старание за да ви помогнат с проблема, това което мога да направя за вас е да ви дам пълни инструкции, как да си инсталирате и кракнете софтуера. :D Така ще можете спокойно да си изкарате курса.

Няма да се наложи .. най-накрая получих 5 правилен код и всичко е наред : )) 

Радвам се, че си успяла!

Здравейте. Искам да попитам как мога да поправя една грешка. Вчера си разглеждах 4D Cinema и работеше. Днес пише ,че има проблем и ,че липсва libmmd.dll . Как да го поправя???? Мерси предварително.

При липса на dll файл е трудно да се каже точната причина, затова най-лесно би било да преинсталираш Cinema-та.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.