Системни изисквания и Demo версия

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
S всяка следваща версия изискванията към хардуера, който използваме леко се завишават.
и от там излиза и въпроса дали компютъра, който имам или работната станция е достатъчно добра, за версията която искам да използвам.
Това нещо можем да го видим, можем да го проверим по препоръчителните хардуерни изисквания за съответната версия на ето този адрес.
Този адрес ще бъде прикачен допълнително към урока, така че вие ще можете да го видите допълнително и да посетите тази страница.
А тук реално можете да видите за всички продукти на "autodesk 3D Studio Max" за различните версии всъщност, какви са системните изисквания.
Например за версия 2016, системните изисквания са: операционна система, която да е Windows, тук ще обърна внимание, че още няма "3D Studio Max" за Макинтош.
Tака че, единствената платформа, на която може да инсталирате "3D Studio Max" е се само "Windows".
Друго изискване е да използвате някой от тези браузъри.
"hardware" изисквания, 64-битов процесор, препоръчително 8 гигабайта рам, 6 гигабайта свободно пространство на външен диск.
Разбира се, мишка с три бутона, което тук е много важно изискване.
И изисквания за видеокартата, които може да видите на следващата страница.
Ако прочетете ето този документ, стигнете до точка номер 9 в него, ще видите, че тук препоръчителната памет на видео картата ви е добре да бъде един гигабайт.
На практика от тези два документа и от системните изисквания за съответната версия, можете да прецените дали на работната станция, която имате ще тръгне съответната версия, която искате да използвате.
Или съответно, ако искате да направите нова машина, за която е ясно, че ще използвате "3D Studio Max" на нея, какви да бъдат минималните изисквания към нея.
За да завършим това видео само искам да ви покажа, от къде можете да свалите демо версия на програмата, тъй като вече доста често се появяват въпроси от това, от къде може да намерите тази програма.
Този линк също ще бъде предоставена към урока и ще можете да го посетите от допълнителния файл, който ще бъде прикачен.
Само така искам да обърна внимание, че траял версията или безплатната версия на софтуера, винаги е за последната версия, която официално е излезнала в момента.
Ако в момента последната версия, която излезнала "3D Studio MAX" е 2016, няма да можете да свалите безплатна версия за Max 2014.
Това го имайте предвид.
Безплатната версия на софтуера, винаги е за последния "release" на програмата.
Нека да видим в следващото видео, откъде можем да получим допълнителна помощ за тази програма.
Да видим допълнителна информация за "update" - ите и "service packs" за 3D Studio MAX.