Палет с настройки. Кога и как го изпозлваме

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
Къде в интерфейса на Revit имаме достъп до свойствата и опциите на отделните елементи?
Лентовото меню
Палета с настройки
Лентата с бързи команди

Въпроси и отговори

 • Защо остават следи?

  Ивайло Иванов:

  Защо, моля, когато потвърдя промяна на височината на подпрозоречния праг на единия от прозорците не посредством излизане с мишката от палетата Properties, а с кликването на бутона Apply около него (прозореца) остават следи (части) от някакви оразмерявания (стрелки 1 и 2). Иначе (посредством излизане с мишката от палетата Properties) - не остават? Благодаря.

  арх. Петър Пенчев:

  Това е нещо специфично, което може да се дължи на конкретната машина на която работите. Хардуер или софтуер. Предполагам при приближаване и отдалечаване или затавяряне и отваряне на изгледа, биха изчезнали. Проверете дали при принитране остават - ако изчезват, значи е временен бъг на софтуера.

 • арх. Петър Пенчев:

  Приложете снимка на екрана, за да съм по-полезен. Причианта която може да има е, че сте го пуснали, но не сте го "прилепили" към рамката на основняи прозорец и в момента Properties палета е "плаващ" или "летяш" и е закрит от други прозорци.

  арх. Петър Пенчев:

  П.С. снимката на екрана ви е частична и изрязва голяма част от него. Така не добивам пълна представа, за ситуацията. Бърз клавиш за пускане и спиране на палета е Ctrl+1 , като допълнителна информация = )

  Даниела:

  изключих и включих всички панели за да видя дали панела Properties не е покрит от друг панел но пак не се появи

  Даниела:

  открих го