Как да персонализираме софтуера. Заключителни настройки

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
На кои елементи от софтуера е възможно да контролираме цвета?
на фона на работното поле
на селектиран елемент
на всички изброени

Въпроси и отговори

 • Къде е Visual Exdperience с подразделенията си?

  Ивайло Иванов:

  Къде е Visual Exdperience с подразделенията си? Благодаря.

  арх. Петър Пенчев:

  Няма обектвина причина да липсва. Възможно е да има проблем с инсталцията. Може да опитате да преинсталирате Revit. За съжаление в такива случаи в които лиспват елементи от интерфейса, бутони от менюто или друго подобно, това е единствения начин.

  Ивайло Иванов:

  Благодаря, но преди да го преинсталирам трябва да го изтрия, а това не е лесна работа. Изпитвал съм го, понеже преди време ми се наложи да изтрия AuoCAD, но това стана много трудно, понеже не беше достатъчно да изтрия AutoCAD само от Add/Delete Programs на Control Panel, защото после при опита ми да го инсталирам отново, ми излизаше съобщение, че той е инсталиран (?), та трябваше да си изтеглям допълнителни програми от рода на Revo Uninstaller, Total Uninstall 6, Securely File Shreder... За щастие, с едната от тях успях да осъществя пълно изтриване, та да си го преинсталирам отново, ама аз си знам какво ми коства това. Така, че дали има някакъв друг начин да ми се покаже този Visual Experience с подразделенията си? Благодаря.

  арх. Петър Пенчев:

  Поне аз не знам да има друг начин, дори нямам идея защо липсват. Може да се свържете и с дилъра на софтуер за такъв тип проблеми. Изцяло софтуерен е проблема и не е свързан с начина на работа със самия софтуер. Успех!

  Alibekir:

  Здравейте, г-н Иванов! Не съм експерт по програмата, току що започнах да се обучавам, просто ми направи впечатление,че в снимката, която сте прикачили, фигурира: active theme - с възможност за избор на Light или Dark. Предполагам, че работите на друга версия на програмата, във вашия случай също може да изберете един от двата варианта, които се предлагат Light or Dark