Нововъведения в интерфейса и организацията на работното поле

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Защо не се отваря?

  Ивайло Иванов:

  Свалих примера m01v02.rvt (стр. 1 на сн. 1) в една директория (стр. 2 на сн. 1). Когато о обаче се опитах да го отворя, се появи следното, а именно стр. 1 на сн. 2. Задействах, естествено, горната опция, тъй като аз съм с Revit 2017. За съжаление ми се появи следното, а именно стр. 1 на сн. 3. Нали съм с Revit 2017 (стр. 2 на сн. 3). Защо, моля, примерът не се отваря? Благодаря. Досега на всички предишни уроци от всички предишни модули примерите са се отваряли.

  арх. Петър Пенчев:

  По някаква причина явно този файл е качен като запис от по-висока от 2017 версия. (Не отговарям аз за техническата страна) Можете да опитате да свалите отново в друга папка за по-сигурно или да свалите файла от края на видеото или от следващото видео. Няма да е голям проблем да позлвате не точно този файл за упражнението.

 • Защо няма примери в по-стари версии?

  Ивайло Иванов:

  Защо, моля, примерите от Урок 2 на Модул 9 нататък са във версия Revit 2019? Нали още в началото казахте, че уроците ще са във версия Revit 2017? Моля, ако има възможност, наред с примерите към съответните уроци след урок 2 на Модул 9, които са във версия Revit 2019, да ги има и същите примери, но в досегашната версия на Revit 2017. Така е процедирано в курсовете по AutoCAD 2D и 3D, а именно, че там примерите към уроците са и във версия AutoCAD 2012, и във версия AutoCAD 2007, както също и самите видеа са в 2 версии: по-стара и по-нова. Моля, вземете пример от уроците по AutoCAD, понеже по-нататъшното продължаване с обучението по Revit става неефективно от модул 9 нататък и даже невъзможно. Благодаря.

  арх. Петър Пенчев:

  Последните модули са с неща от по-новите версии и по-задълбочени функции. Към момента на създаването на видеата и за целта на част от видеата е било необходимо те да са на версия 2019. За съжаление в Revit не може да запишеш файла на 2019 и след това да го презапишеш на по-стара версия. От сайта на Аутодеск всеки може да свали 30дни пробна версия напълно безплатно. В рамките на 30 дни може пък да покриете модулите с по-нови файлове. Успех!