Персонализиране на работната среда – Interface

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Може ли да се премахне Брекета?

  Георги :

  Здравейте, Може ли брекета който е около обекта да се премахне, но да не е за определена сцена, а за постоянно. Примерно, ако се отиде в Per-Veiew Preset и от там в Per-View Preferences и се свали отметката на Selektions Breckets, да кажем че брекета се маха но само за текущата сцена. След рестарт на програмата или ресет пак се появава, а заедно с жълто сините линии вече е много. Благодаря. Успех на новия курс.

  Ивайло Искренов:

  Здравей, мисля че най лесният начин да се справиш с това е с клавиша "J" - така ги включваш и изключваш когато пожелаеш. Благодарим и за пожеланията :)

 • Как да извикам модефикатори, който аз желая да седят постоянно в менято ми, както е на снимката?

  Йордан:

  Здравейте :) Как да извикам модефикатори който аз желая да седят постоянно в менято ми, както е на снимката? Благодаря!

  Георги :

  Става от бутона "Configure Modier Sets" От там можеш да си избереш колко на брой бутона да се показват и с хващане и дърпане ги добавяш След като добавиш каквото ти трябва слагаш отметка на "Show Bottons" и готово.

  Йордан:

  Благодаря!

 • Как да запазя създадено меню с модификатори?

  Анета Михайлова:

  Здравейте, Създадох меню с модификатори, по начина обяснен в началните уроци и така както показва Георги. Проблемът е че така създадено менюто с модификатори се задържа много за кратко и изчезна - възстанови се старото меню. Изчезнаха тези менюта, които аз бях подбрала. Благодаря

  Георги :

  Ако сте правили някаква промяна по интерфейса на 3ds Max има такава вероятност . Примерно ако сте променили "Workspaces" или UI Layout. Според мен, направете всички необходими промени по интерфейса и няма причина менютата да изчезват.

  Анета Михайлова:

  Благодаря, вероятно това е причината. Хубав ден.