Модификатори – използване и прилагане

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
Ако един модификатор бъде копиран върху друг обект, той запазва ли стойностите, които са били променени при използването му върху първият обект?
Да
Не
Да, но само ако обектите са еднакви по тип
Не, защото модификаторите не могат да бъдат копирани

Въпроси и отговори

 • Защо след като направя paste instanced фигурата не се променя а има само оранжевият пунктир?

  Йордан:

  Защо след като направя paste instanced фигурата не се променя а има само оранжевият пунктир ?

  Йордан:

  Грешен модификатор! Извинявам се отново!Поне да попитам така и така съм написал пост: как да направя така,че само селектираната ми фигура да излиза на ''квадратчета'' ,а другите фигури на екрана да са изчистени ,както при теб!Аз натискам F4, но ги прави всички.

  Ивайло Искренов:

  Здравей, трябва посочената отметка на приложеното изображение да е сложена =>

  Йордан:

  Привет! Може ли да ми обясниш,какво означава този прозорец,че имам спор какво му е значението и ще се радвам да получа професионален отговор.Благодаря!

  Ивайло Искренов:

  Здравей, този прозорец те подсеща за това че над обекта, който си селектирал в модифайър стака има модификатори, който вече му влияят по някакъв начин и че ако променише "основата", или това е обекта от който си тръгнал, модификаторите над него може да не работят добре с вече избраните параметри. В повечето случай, промениш ли нещо в този обект, например сегментите а нагоре си моделирал нещо в Editable Poly, що получиш много странни резултати и напрактика неизползваем обект.