Импортиране на обекти от 3D Studio Max

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Задача


Създайте показаните форми на екрана и използвайте командата от урока, за създаване на показания меш. По желание може да експериментирате със собствени форми.

Команди


3DSIN - Импортира .3ds файл от 3DS Max

Тест за преминаване към следващия урок

 
Кои разширения на файлове могат да се импортират от 3D Studio Max в AutoCAD?
.3ds
.max
.3ds и .max

Въпроси и отговори

 • Стоян Йорданов Йорданов:

  Здравей, колко седмици с видео уроци включва курса. Незная да ли някъде я има тази информация, но съм я пропуснал, а пък е важно -за да се подготвя психически / най-образно казано /

  Иван Цукев:

  Курсът е 8 седмици, беше обявено на страницата за записване за курса. Това което ни остава е да разгледаме обектите surface (повърхности), осветления, материали, визуализации и още някои интересни неща.

 • Защо? 

  Nataliya Nikolova Foteva:

  Здравейте!

  Имам проблем с плотирането на 3D файлове, запазени в DWG формат от 3Ds max. След като отворя файла програмата страшно много забива и не ми плотира обектите монохромно. Смених леярите, при плотиране му задавам да е монофромно, върху обектите няма материали, но отново не се получава. Отново в PDF файла излиза цветно. Знаете ли какъв може да бъде проблема?

  Благодаря предварително за отговора!

  Антони Радованов:

  Стилът за разпечатване monochrome превръща в черно бели само цветовете от палитрата на Аутокад. Ако цветоете НЕ са от тази палитра излизат такива каквито са. Лесно можеш да оправиш цветовете с като избереш всичко и им зададеш нов цвят от свойствата, който цвят да е от палитрата.