Съвети за получаване на максимален ефект от курса

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

 

Стъпки преди да продължите с обучението
 
 
1. Ако изпитвате някакви технически трудности, използвайте безплатния броузър Chrome
 
2. Направете следните настройки, за да получавате важни имейли от нас. Вижте настройките тук.Стъпки преди да продължите с обучението
 
 
1. Ако изпитвате някакви технически трудности, използвайте безплатния броузър Chrome
 
2. Направете следните настройки, за да получавате важни имейли от нас. Вижте настройките тук.

Стъпки преди да продължите с обучението

1. Ако изпитвате някакви технически трудности, използвайте безплатния броузър Chrome

2. Направете следните настройки, за да получавате важни имейли от нас. Вижте настройките тук.

Въпроси и отговори

 • Може ли да изкажа благодарност? 

  Dragova:

  Курсът е поредният изключително професионален обучителен продукт на АУЛА - отлично структурирана информация, много полезни съвети и "хватки". Благодаря.

  Краси Кръстев:

  Благодарим за хубавите думи ! Радвам се че новият ни курс е полезен за вас :) !

  Галина Григорова:

  Моето впечатление и, че курсът е много лек за възприемане и лесен за заучаване на подробностите. 

  Добре е обяснена всяка опция и възможност.

  Това, което не разбрах (възможно е да съм го пропуснала) - КАК СЕ ИЗРАВНЯВАТ СТИЛОВЕТЕ на фотосите от различните слайдове. 
  Щеше да се обясни след това, но аз не го улових това "след това"... :)

  И една чисто редакторска дружелюбна препоръка - ВКАРВАНЕ на... ми звучи по-грубичко от, примерно - ВЪВЕЖДАНЕ или ВМЪКВАНЕ на (изобрагение) :)
  Поздравления и благодаря. 

  По повод на домашното - как да процедираме? - правим го и...?
  Иван Цукев:

  Благодаря за мнението.  Работим много по въпроса как различни програми да ги представим по най-лесният за разбиране начин.

  По отношение на уеднаквяване на стилове - в този модул имаме такъв урок, просто не сме стигнали до там.

  Задачите които даваме се правят и който иска да получи обратна връзка за тях, може да зададе въпрос под урока с картинка или линк към файл и всеки, включително лектора и асистентите коментират и дават идеи за подобрения, ако има такива.

  ивелина:

  Искам да изкажа моите адмирации и признателност за прекрасните уроци.Надявам се скоро да имам възможност да изкарам (мисля, че не е точната дума, но все пак) курса. Не знам дали е точното място за тази моя молба, но ми се иска да се свържа с господин Цанко Дилов. Аз също съм от Търговище и ще ми бъде много приятно да се запозная с него. Още веднъж искам да се извиня за тази моя странична молба.

  Валентина Монева:

  Поздравления и благодарности към целия екип на Аула за добре подготвените и представени уроци от курса. Всичко е поднесено на достъпен и лесно разбираем език, а ефектът от този начин на усвояване на знания наистина е ефективен.

  Лиляна:

  Благодаря, лесно, достъпно и много интересно представяне. Благодаря, че ми позволихте да се уча безплатно!

  Петър Иванов Стойков:

  Поздравления! Курсът е направен перфектно. Отлично познаване на предметната област, перфектна методика и работа от авторите с много любов и всеотдайност. Ще препоръчам курса при всяка една възможност. доц. Стойков

  Маргарита Василева:

  Здравейте! Поздравления и благодарности и от мен за чудесните курсове! Работата Ви е перфектна, а обучението - ефективно! Студент съм и първоначално имах нужда да подобря уменията си във Word, а сега и в PowerPoint. Мисля, че постигнах доста добри резултати, за което Ви Благодаря! Постоянно Ви препоръчвам на колегите си, а в бъдеще може би ще се ориентирам и към пълните курсове. Поздрави! Маргарита Василева

  Mihaela Maleeva:

  Работите с много професионални знания, владеете принципите на андрагогията и изкуството да преподаваш на възрастни, умеете да получавате обратна връзка и сте изключително всеотдайни и добронамерени към потребителите!Имате невероятно чувство за мярка, което е рядко през 21 век.....Благодаря!

  Елена Георгиева:

  Благодаря Ви за забавния и лесен и същевременно отговорен и професионален подход към преподаването на материала за курса. Допълнителната информация и изчерпателните отговори на въпросите на курсистите допринасят за още по-бързото и качествено усвояване на тънкостите на програмата. Благодаря и успех!

  Irena Georgieva:

  Благодаря ви за шанса да пробвам безплатно обучение, защото аз си мислех че това е много сложно за мен, но сега открих, че не е толкова трудно и се справям, макар и бавно!

  Lachezar Grigorov:

  Много полезен курс, независимо от в каква област на презентиране ще свърши отлична работа. Благодаря!

 • Може ли едно Благодаря?

  Bojidar:

  Благодаря! Много професионално!

  Евдокия Василева:

  Невероятни сте! С вас ученето е като детска игра! Браво, браво! И благодаря!

  анка димова:

  И аз това ще кажа... Невероятен сте !Уроците са блестящи. Благодаря от сърце!

  Камелия:

  Благодаря за прекрасните уроци! Много интересни и полезни неща научих. Успех на всички и бъдете здрави!

  Краси Кръстев:

  Бъди здрава, Камелия!

  Надя Танева:

  Поздравления и блогодарности и от мен за лесно достъпния курс и изключително приятния начин на обучение! Започнах с Тайните на Power Point, но мисля, че ще продължа и с други курсове. Успехи желая на целия екип на Аула! Бъдете здрави и се пзете!

  Стоянка Райчевска:

  Сърдечни благодарности за дадената ми възможност да се докосна до това, ново за мен забавление,което ще намери ,вярвам сериозно място и в пряката ми работа.Бъдете здрави!

  Краси Кръстев:

  Стоянка, супер е че си намерила обучението тук за забавление и че това което си начила ще можеш да го приложиш във вссекидневната си работа!