Бонус Е-книга "Обекти във VBA за MS Excel 2013"

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм

Въпроси и отговори

 • А може ли малко отзиви?

  Peter:

  Благодаря най-сърдечно! Благодаря на Аула и специално на Димитринка за чудесно изнесения курс! От повече от 10 години сигурно в къщи ми се подмята книгата "Да напишем макроси в ексел". Почвал съм я и прекъсвал  много пъти, така и не успях да науча нещо от тази книга. Тук нямах търпение да видя следващия урок. Уроците бяха поднасяни в нарастваща сложност и с много добре подбрани примери. Би ми било интересно да разбера как се създава сценарий за един урок :). За жалост, свършиха уроците. Още веднъж - сърдечно благодаря! 

  Димитринка:

  Благодаря Ви, Peter! Няма да крия, харесвам Excel и наистина вложих много усилия и време, за да подготвя тези уроци, така че да са полезни за всеки. Тези уроци се реализираха благодарение на изключителния професионализъм, търпение и подкрепа от екипа на Аула, за което още веднъж сърдечно благодаря на екипа на Аула!
  А за Вас предстои най-интересното - да използвате наученото! Благодаря Ви!

  Румен Драганов:

  Благодаря! Смея да твърдя, че това е най-професионално и академично поднесения курс от всички, които съм записал в Аула. Даде ми възможност да подредя и допълня знанията си, завърших и оптимизирах някои стари проекти с VBA за ексел и получих идеи за нови. На всички въпроси получих навременен и компетентен отговор.

  Димитринка Вълкова:

  Сърдечно благодаря!

  Cvetelina Raykova:

  И аз искам да благодаря на лектора. Много добър курс. Сега остава много да се упражнявам, за да мога да правя всичко тези неща с лекота.

  Светла Ненчева:

  Аз също искам да благодаря на лектора за прекрасно поднесения материал. Никога не съм предполагала, че такъв труден материал може да бъде поднесен по толкова леснодостъпен и интересен начин. Адмирации!!!!!

  Борис Велков:

  Благодаря Ви много за старателно подготвените лекции!!! Научих много от курса! Успех и всичко добро!

  Nina Hristozova:

  Хиляди благодарности за курса! Уроците са така добре поднесени и структурирани, че с да можеш с лекота да ги разбереш и усвоиш. Комплименти на лектора! Браво и на екипа на Аула!

  Primeintime:

  Изключително добър и структуриран курс. Адмирации и поздравления!

  Деница Григорова:

  Благодаря за професионално направения курс! Уроците са направени наистина разбираемо и отговорите на въпросите ми винаги бяха изчерпателни. Книгата също ще ми бъде полезна. Поздрави на лектора и екипа!

  Емилия :

  Поздравления за Димитринка Вълкова ! Изключителен преподавател ! Курсът е перфектно структуриран и поднесен ! И най-важното разбираем. Сърдечно БЛАГОДАРЯ !

  Марко Костадинов:

  Аз също искам да изкажа благодарност на г-жа Вълкова за курса! Наистина ми помогна да придобия структурирани знания и да започна да разбирам доста по-добре какво правя, и най-вече какво и как мога (или не мога) да направя.

  Йордан Георгиев:

  Благодаря за курса, научих много полезни и нови неща за мен.

  Донита Панайотова:

  Сърдечно благодаря на г-жа Вълкова за изключително интересния курс с детайлно поднесена информация по професионален начин !

 • Явно, Аула иска да си остана в курса :) Решавам теста за удостоверение и нищо ... оставам си в теста и в курса. Забелязах, че броячът на верните отговори не се актуализира при всеки отговор.

  Peter:

  описание

  Грациела Георгиева:

  Здравейте,

  Извинявам се за настъпилото неудобство. Проблемът е разрешен и вече може да приключите теста и да си издадете сертификат. Моят съвет е при подобен тип проблеми, тоест административни, да пишете на имейла на Аула, а при технически въпроси да използвате форума на Аула.
  Успешен и спорен ден! :)
  Peter:

  Благодаря! Извинявам се, че съм избързал.