Възстановяване на връзките между медията в проекта и външните файлове

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
Кое меню ни дава възможност за възстановяване на връзкте между медията и файловете?
Link Media.
Render.
Export.

Въпроси и отговори

 • Защо ''relink others automatically" не работи?!

  Стефан Василев Попов:

  Хора, не мога да кача изображения в сайта, не ми позволява. Ще разкажа за какво става дума. При липсваща медия не ми се позволява да свържа автоматично всички файлове. С "locate'' избирам един от тях, тикчето на 'relink others automatically" е отметнато... но свързва само избраната медия...и тябва да го правя за всяка поотделно. Защо? Пробвах на всички версии на premiere, пробвах и с различни match file properties, не ще и не ще. Медията не е пипана или променяна по никакъв начин. Проблемът остава

  Боряна Велева:

  Привет! Файловете в една и съща папка ли са? Ако не са, няма как да ги намери....

  Стефан Василев Попов:

  Напълно. И нещо интересно. До втори модул в средата няма никакъв проблем. Проблемът се появява във втори модул към края....

  Радослав Георгиев:

  Може ли да ми напишете от кой урок нататък не се релинкват файловете, за да проверя и потърся решение на Вашия проблем. Благодаря!

  Стефан Василев Попов:

  От осми на втори модул.... до края на трети модул . Сега започвам четвърти, не вярвам да е по-различно положението. Благодаря

  Радослав Георгиев:

  Направил съм нов пакет от файлове, който може да свалите от тук: https://we.tl/t-O2ILLRjh5m Променил съм имената на файловете за да отговарят на тези в проекта. Моля пробвайте с тях и Ви моля, ако имате възможност да ми върнете информация, дали така всичко се релинква автоматично.

  Стефан Василев Попов:

  Благодаря Ви! Така се оправи. Сега пък имам проблем с видеата от модул 4.

  The selected file cannot be linked because its type (video) doesnt match the original files type (audio and video)

  Защо излиза това, имате ли представа? Това е при опит за relink-ване

  Радослав Георгиев:

  Опитах произволно от 2,3 и 11 урок проектите и при мен нямат проблем. Ако може отново да ми напишете с кой/кои проекти имате проблем. Иначе грешката означава, че се опитваме да релинкваме файл, който съдържа само видео, вместо оригиналния - видео+аудио.

 • Може ли само да обърна внимание на една липсваща буква в заглавието на урока?

  Петрова:

  Здравейте, нямам въпрос относно урока. Искам само да обърна внимание на една липсваща буква в заглавието му? Написано е "връзкте". Не е "болка за умиране", но съм бивша учителка, и не мога да го подмина.

  Мартин Иванов Маринов:

  А ето някой с лекота я подминахме, без дори да я забележим! Щом сте обърнали внимание на грешката съм сигурен, че екипа на Аула ще я поправят и живота продължава. :)