Съвети за получаване на максимален ефект от курса

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Стъпки преди да продължите с обучението

 

1. Ако изпитвате някакви технически трудности, използвайте безплатния броузър Chrome

2. Направете следните настройки, за да получавате важни имейли от нас. Вижте настройките тук.

 

Въпроси и отговори

 • Моля,кажете ми, дали компютърът ми е подходящ за ADOBE PREMIERE PRO CC.

  Станислав Шуманов:

  .Видеокарта- G FORCE GTX 75TI с DDR 3 - 2gb RAM DDR3 8 gb - 1600mhz Процесор AMD -FX (TM) 6300- 6ядрен на 3,5ghz 64bit операционна система.(Поне така ми ги продиктува синът ми.Може нещо и да не съм разбрал.)Току що се записах за курса и утре ще отида да платя. Искаше ми се да знам дали това ще ми свърши работа или нещо ще трябва да купя. Ако това не е подходящо моля , препоръчайте ми подходяща конфигурация.Не искам да имам никакви проблеми , защото няма време .

  Радослав Георгиев:

  Компютърът е добър и ще Ви свърши чудесна работа за курса. Не сте писал нищо за харддиск, затова ще уточня, че е желателно да има отделен харддиск, различен от системния (този, на който е операционната система), който да се използва за работен (за професионална работа дисков масив). Това е пожелателно за курса, но за работа е задължително. Рама също е малко за работа, но за курса е напълно достатъчен. Успех с курса.

  Станислав Шуманов:

  .Здравейте!Имам 30 JPG с еднакви имена с различни номера.Искам да ги сложа на таймлайна като видео,за да мога да ползвам motion .Направих го с едната група,но случайно. На таймлайна стоят като един файл.Опитах да го повторя, но не успях. Моля, кажете как става?

  Радослав Георгиев:

  Избирате Import. Селектирате картинката с най-малкия номер. И преди да натиснете бутона Import избирате от долната част на менюто една отметка Image Sequence (или нещо такова, нямам Премиер пред мен). След това натискате Импорт.