Въвеждане на механизация в минипроект 4

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Въпроси и отговори

 • Как се сменят цветовете?

  Ивайло Иванов:

  Как, моля, става смяната на цветовете така, че клоновете да се различават от съдържанието им (както е в урока) за разлика от при мен, където са еднакви (съответно картинка 1 (урока) и картинка 2 (при мен)? Selected Tasks от Format на FORMAT не действа (сиво е) за разлика от предния урок, където действаше (не беше сиво) и позволяваше смяната на цветовете. Благодаря.

  Мартин Симеонов:

  От рибона Format можеш да избереш наистина много опции за преформатиране на изгледа. Все пак за разлика от Gantt Chart те са малко по - ограничени и то най - вече в частта за печат.

  Йоана Янева:

  В случая разликата в цветовете се получава от Current Date. Тези преди днешната дата са сиви (съответно се предполага, че вече са използвани), а тези след - сини.

 • Как се създава диаграма на механизацията?

  Ангел Велков:

  Може ли малко разяснения относно това, как да създадем диаграма на механизацията? По подобие на диаграмата на работната ръка ли се прави като вместо работници въвеждаме различните видове машини и какъв тип точно ресурс трябва да бъдe въведен, ако искаме да покажем машиносмени на механизация, а не чч или брой работници съответно в resource graph?

  Мартин Симеонов:

  За да се създаде по същият начин трябва да се въведат ресурси тип Work за механизацията. И да се зададат по задачи или клонове. Така ще излезе диаграмата.

  Ангел Велков:

  Извиках неволята и сам стигнах до този извод, но все пак, Благодаря ви!