Приложения на изгледите за създаване на паричен график

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Въпроси и отговори

 • Може ли да обясните какво означава "финансов график"?

  Юлия Иванова:

  Здравейте, не разбирам какво означава "финансов график" и как е възможно цял график да е ресурс с определена стойност. Може ли да обясните какво представлява, за какво се използва и каква е идеята зад това?

  Благодаря!

  Валентин Велев Стефанов:

  Може би точния термин е "необходим финансов ресурс". Програмата сама го разпределя линейно /или ако искаме - нелинейно/ във времето и се получава т.н. финансов график. Той се сумира с останалите ресурси преизчислени в пари, и се получава паричния поток на проекта. Всичко опира до пари в крайна сметка....Дано съм бил полезен

  Пенка Иванова инж.:

  Финансовия график дава разпределението на парите, предвидени за обекта по т.н. предварителен Договор / Бюджет, за целия период на изпълнение на строителния процес; Той е обързан с натрупването на ресурсите в съответния период от време; необходим е на финансистите за да заплануват парите, които ще са нужни за следващата седмица, месец , година... и е безкрайно необходим за да се изпълнява Основния График! Ако спре плащането....спира всякакъв друг график, нали?

 • Здравейте, къде идва разликата в диаграмите 

  Надежда Пламенова Вангелова:

  от къде може да идва разликата в диаграмата - във вашето видио Сost стойностите 4 x 10 000, 20 000 ... а при мен 2 x 5000, 5500 , 7000 ... ? Благодаря за отделеното време :)

  Деяна Кънева:

  Може би търсиш еднакви графични стойности , но ги отнасяш към различните лотове . Данните за лот1 и лот2 не са еднакви.