Изглед Team Planer

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Въпроси и отговори

 • Защо стойностите са различни?

  Irina Baleva:

  Защо имаме 5000лв. и 4000лв., при условие че първоначално и в двете клетки е 9000лв.? Не трябва ли да са 4000лв. и на двете места? Ако допуснем грешка и променим общата сума, при ръчно манипулиране, как можем да си направим проверка?


  Мартин Симеонов:

  Ами, когато получаваш пдобни стойности (те въжат и за часовете труд) обикновенно е, защото задачата не завършва в края на периода и съответно в единия период може да седят 10 дни в другия 8 дни.


  Ако не съм ти разрбрал въпроса пиши.
  Irina Baleva:

  Мерси

  Владимир Ат. Попов:

  Здравейте, направи ми впечатление, че когато в ресурсите ръчно променяхме стойностите на работната ръка Project ни показваше къде сме го направили, докато при cost това не се случва. Въпроса е може ли да се даде настройка, която да ни показва тези ръчни промени в случай, че някой е пипнал нещо? Въпрос 2-може ли да се използва при COST базова линия за съпоставка.

 • Защо при ръчна промяна на COST, Project не ни информира?

  Владимир Ат. Попов:

  Здравейте,допуснал съм малка грешка и вместо като въпрос съм пуснал въпросите по-долу като отговор, за което моля, да ме извините, а въпросите са: - Направи ми впечатление, че когато в ресурсите ръчно променяхме стойностите на работната ръка Project ни показваше къде сме го направили като в началото на реда ни показва икона за това, докато при cost това не се случва. Въпрос 1 е, може ли да се даде настройка, която да ни показва тези ръчни промени в случай, че някой е променил нещо? Въпрос 2 е, може ли да се използва при COST базова линия за съпоставка, ако няма друг начин, по който да разберем за извършени ръчни промени?

  Мартин Симеонов:

  Здравей, Принципно би трябвало да има индикатор, който да показва, че е пипано ръчно. Ако сработи този индикатор ще се види в основният график във втората колона (иконката е i на син фон, а колонката се казва Indicators).

  Иначе базовата линия мисля, че хваща промените (просто не съм сигурен за, кои от многото цени ме питаш). Провери дали можеш да добави колона Cost Variance и Baseline Cost. И двете ги има за графика и за Resource Sheet.