Разпределяне на задачи по ресурси

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Въпроси и отговори

 • Защо така?

  Ивайло Иванов:

  Защо, моля, когато поискам да покажа картинка, след запаметяването й за да я покажа тук, ми излиза файлът й (по-долу), а не самата картинка? С нея исках да покажа, че когато в Project Information съм върнал Standard на мястото на Работен календар, после в колонката Base Calendar на Resource Sheet ми излиза пак Standard, а не Работен календар и трябва аз да го поставям ръчно, а не както е в урока да си се появява автоматично, независимо от това, че в Project Information Работен календар е заменен със Standard. Защо, моля, Работен календар не се появява автоматично както е в урока? Благодаря. - това е файлът на картинката, а не самата картинка.

  Ивайло Иванов:

  Моля за извинение, но, след като натиснах бутона "Изпрати", картинката се появи (което е видно, макар и неясно защо не излезе веднага, а излезе файлът й). Моля, тогава за отговор и разяснение на това защо Работен календар не излиза автоматично, както е в урока, а излиза Standard, и трябва ръчно да се слага Работен календар. Благодаря.

  Мартин Симеонов:

  Създал си и си задал календара след като си въвел ресурсите. Принципно ако искаш да стане автоматично трябва да почнеш първо с календара. Все пак не е нищо фатално. Можеш да ги смениш на ръка.

  Ивайло Иванов:

  Благодаря. Явно спазването на определена пследователност е от значение. Благодаря.