Създаване на нов календар

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
Назад Алтернативен видео плеър
¿ Напред

Тест за преминаване към следващия урок

 
Имената на новите календари могат ли да бъдат въведени на кирилица ?
Не.
Да.
Да, стига да започват с цифра.

Въпроси и отговори

 • Краси Кръстев:

  Здравей, в курса по MS Project и по - точно в модул 6 урок 5 : https://aula.bg/MS-Project-izpolzvane-na-status-liniia е разгледана status date линията.

  Daniela:

  Мисля, че някъде в уроците беше споменато, че Status date линията е свързана с предаването на отчети, например всеки петък. За да се види какво е моментното състояние.

 • Как се премахва?

  Ивайло Иванов:

  Как да премахна от табличката този излишен календар, който сложих погрешка (стрелка 1)? Благодаря.

  Краси Кръстев:

  Здравей, Ивайло може да го направиш по следния начин.

  Отиди на VIew ( снимка 1 позиция 1 ) след това отиди на раздела Task View и по точно на  Other VIew ( снимка 1 позиция 2 ) след което отиди на More View ( снимка 1 позиция 3 ).
  След което ще ти се отвори прозорец като този на снимка 2 позиция 1 след което отиди на Calendar ( снимка 2 позиция 2 ) след което отиди на Organaizer..... бутона ( снимка 2 позиция 3 ) след което ще ти се отвори прозорец Organaizer ( снимка 2 позиция 4 ) след което отиди на Calendars  ( снимка 2 позиция 5 ) след което в раздела ( десни прозорец ) в който са календарите създадени за този документ - съответно избирам календара който искам да изтрия ( снимка 2 позиция 6 ) след което давам Delete ( снимка 2 позиция 7 ) ако същия календар го има в в лявото поле се изтрива и от там след което се затваря Organaizer  прозореца ( снимка 2 позиция 8 ) след което давам apply ( снимка 2 позиция 9 ) и вече така изтрития календар няма да го има в падащото меню.
  Надявам се да съм бил полезен с отговора.
  Ивайло Иванов:

  Благодаря, но за незавършили най-малко Кембридж или Оксфорт... Край!... Хайде по-лесно, моля. Благодаря.

  Краси Кръстев:

  Добре ако следващ последователността на стрелките смятам че може да се справиш... не е чак толкова трудно.

 • Как се променя името на вече записан календар?

  Валентин Велев Стефанов:

  Пропуснах да променя името на един календар и автоматично ми остана служебното "Copy of...." Не мога да намеря къде се променя името на календара. А не мога и да го изтрия и създам на ново с правилното име!? Help... MSP 2016

  Валентин Велев Стефанов:

  Тъй като 3 дни "неволята" не ми помогна, намерих си отгавора сам. Ето: Един полезен органайзер за неориентирани създатели на "New Folder1..2..3" и т.н.