Въведение към онлайн обучението в Аула

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео
¿ Напред

Стъпки преди да започнете обучението

 

1. Ако изпитвате някакви технически трудности, използвайте безплатния броузър Chrome

2. Направете следните настройки, за да получавате важни имейли от нас. Вижте настройките тук.

 

Пробна версия на Project

Свали Project

 

Въпроси и отговори

 • Защо не мога да сваля прбната версия на Project. Тази, с която разполагам е версия 2007. МS Office пишат, че имат проблем и не ми разрешават да продължа. Моля за вашите указания!

  Адриана Джокова:

  Здравейте, Няколко часа опитвам и не мога да сваля прбната версия на Project. Тази, с която разполагам е версия 2007. МS Office пишат, че имат проблем и не ми разрешават да продължа. Моля за вашите указания!

  Мартин Симеонов:

  Здраевйте, предполагам, че това е временен проблем, но ако се обърнете към адмистратора ви мисля, че ще може да ви качи някаква версия на Project.

  Димитър Киризиев:

  Свалих пробната версия на руски мога ли да я заменя с английската

 • Мартин Симеонов:

  Здравейте, За съжаление не познавам лесен вариант за замяна на езика. Аз лично бих си я деинсталирал изцяло и след това бих сложил нова анаглийска версия.

  Димитър Киризиев:

  благодаря така и направих

 • Може ли да сваля версията без да съм обвързана с фирма?

  Ivayla Dunovska:

  Здравейте, за да сваля пробната версия изискват да си направя акаунт, в който задължително изискват име на фирма. Аз не съм обвързана с фирма, искам като физическо лице да ползвам версията за целта на обучението ми тук. Какво следва да направя? Предварително Ви благодаря за отговора.

  Краси Кръстев:

  Здравейте, виждам че определно линка изисква като задължително поле, да се добави и фирма. Може да въведете тамдиректно вашето име и да опишете (посредством падащото меню) че "организацията" ви е от един човек,.... не е проблем, след това получавате един SMS на телефона с който потвърждавате регистрацията и че съответно не сте компютърен робот (бот).

  Димитрина:

  Побната версия на ms project за какъв период е безплатна? Питам, защото се регистрирах за 20те безплатни урока.

 • Може ли да сваля версията без да съм обвързана с фирма- стъпка 2?

  Nina Stoimenova:

  След описаното във въпроса от г-жа Дуновска и дадения отговор, на следващата стъпка отново се изисква фирма "Създаване на вашия потребителски ИД"/"Имате нужда от потребителски ИД и парола, за да влезете в акаунта си" в поле ".....@ Вашатафирма.onmicrosoft.com" - системата не пропуска регистрация с лично име, а "Задължително" изисква фирма за регистрация. Как да преодолея проблема? Благодаря предварително!

  Краси Кръстев:

  Здравейте,

  На втората стъпка явно не се получава в определени ситуации.

  Пробвайте така:

  Снимка_1

  Тук вече идваме във втора стъпка, за да няма проблем напишете в позиция 2 от снимка 2 това което съм написал.

  Снимка_2

  Снимка_3

  Снимка_4

  Накрая се стига до изтеглянето и инсталирането ѝ.

  Снимка_5

  На email - a си съответно получих едно много добро административно автоматично генерирано съобщение в което се казва че имам регистрация и че мога да позлвам софтуера от 25.11.2017 до 25.12.2017 . • Как да изтеглим пробният MS Project?

  Пенка Вельова:

   Когато кликна на линка по-горе излиза обща страница на Microsoft-365 https://www.microsoft.com/bg-bg/microsoft-365 и общо взето не става ясно откъде трябва да бъде изтеглена пробната версия на MS Project.

  Тони Янев:

  https://signup.microsoft.com/get-started/signup?OfferId=0a845364-6aa2-4046-8198-6cf6461f7f2b&DL=PROJECTPROFESSIONAL&ispolaris=1&culture=bg-bg&country=BG&alo=1&ali=1&products=cfq7ttc0k8v1%3a0004