Корекции и Слоеве за корекция – Adjustment Layers vs. Adjustments

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
С Adjustment Layers?
Нанасяме постоянна корекция и след това не можем да се върнем към нея
Имаме възможността да се връщаме и да корегираме определени неща във всеки слой от този тип

Въпроси и отговори

 • Как да..

  Teodora:

  New Adjustment Layer може да се отвори и с помощта на иконката в менюто долу вдясно, между иконките за маска и създаване на група.

  Ивелин:

  Да ! Mоже да се отвори от New Adjustment Layer от иконата в менюто доло в дясно,между иконите за маска и създаване на група ! Също така може и от Layer и след това New Adjustment Layer !!!

  Teodora:

  Това, че New Adjustment Layer може да се отвори от Layer е споменато във видеото, тоест нищо ново за момента не казваш. Докато аз съм добавила вариант, за който във видеото не се споменава. Затова и съм го направила, а не с цел да учудя света колко много знам. Вярно е, че в следващия видеоурок това е казано, но преди някой да го е изгледал, няма как да знае за това. Също искам да ти напомня, защото явно имаш нужда от това, че тук не е място да се заяждаш, особено с незнанието на хора, които обаче са тук , за да научат нови неща, и трябва да бъдат насърчавани да споделят малки парченца нова за тях информация. За заяждане на дребно използвай стената си във facebook. Там ще получиш и точната квалификация, за което тук не си струва да си правя труда.

  Rumen Gotsev:

  Меню Image>Adjustments>Photofilter - това ли е деструктивното коригиране?

  за всеки случай сложихн един слой и му добавих името destructive - distruct - разрушавам, унищожавам

  Долу вдясно има една иконка Adjustment Layers - nondestructive adjustment layer - слоеве с неразрушаващо действие при коригиране.