Представяне на Mini Bridge

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Как да инсталирам Mini Bridge към Photoshop CS6?

  Пламен Кузманов:

  Привет, интересувам се как мога да инсталирам допълнително добавката за Mini Bridge към PhotoShop CS6, тъй като ми излиза съобщението от снимката, която съм прикачил при опит да го отворя през File/Browse in Mini Bridge..  За информация само Browse in Bridge работи, но пък там имам проблем с отварянето на снимки през Camera Raw, него съм показал на втората снимка. 

  Георги :

   Здравей, Чесно казано не знам от коя версия на фотошоп, Bridge стана отделно приложение. Един вид трябва да се "закупи" отделно. Ако се използва "не закупена" версия видимо работи ама не могат да се отварят RAW файловете. Вади съобщението което сте показали на долната картинка. Мисля че в СС версиите Camera Raw я добавиха като филтър в самия фотошоп и сякаш използването на Bridge не е чак толкова наложително. Но ако ви е необходимо, трябва или да го закупите или да го потърсите там където има много филми и игри.

  Пламен Кузманов:

  Здравей, Аз останах с впечатлението,че щом има инсталиран Bridge, би трябвало и Mini Bridge-a да работи нормално, понеже се свързва с Bridge. Иначе Camera Raw в самият Photoshop работи нормално, но не и през Bridge, както се видя по-горе. Може и без него да се работи, но си мислех,че даже и да е платено, би трябвало да можеш да видиш какви възможности предлага дадена програма, преди да я заплатиш. Благодаря все пак за отговорът!

  Ilia:

  Здравейте, откъде мога да отворя Camera Raw без да използвам Bridge-a ?

  Георги :

  Ако отваряте RAW файлове, те ще се отворят първо с Camera Raw. Ако използвате JPEG или друго изображение което е отворено най напред в фотошоп, можете да намерите Camera Raw в Филтри > Camera Raw

  Пламен Кузманов:

  Здравейте, може също така да го отворите от File\Open as и оттам задавате да се отваря като Camera Raw файлът.

  Simeon:

  Имам инсталиран Adobe Bridge, защо в фотошоп от File не ми излиза да отворя mini Bridge ?

  Ina:

  Здравейте, с тези инструкции Mini Bridge се настройва

  Стефка Мънгова:

  Защо при мен няма бутон Reconnect? Версията ми е CS6.