Фон

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Ивайло Искренов:

  Еха, супер е станало - браво :)

  Ивелина:

  Здравейте! Стигнах до направата на селекцията в бяло, но сега не ми приема командата Ctrl+T и не мога да продължа с филтъра. Отварям меню Filter, но там нито един филтър не е активен. Моля помогнете.

  Лили Господинова:

  Може ли да прикачиш снимка? След изрязването ли не можеш да ги трансформираш?

  Ivan Marinov:

  Тоя "Ивайло Искренов" по голям мазник и лъжеш няма в България. Дори когато се срещне с лъжци се опитват да се излъжат помежду си. Та той изобщо казвал ли е някога че някоя снимка е лоша? Не нали! От мене имате минус за тази снимка. Съжалявам но нека не се лъжем напразно безсмислено е в този форум. Снимката е що годе добра но не е идеалната снимка. Може би трябва да имате повечко фантазия и да поработите над тази снимка. Та ако имаш голяма фантазия и богат опит и търпение в областта на чертежите имаш всичко.

  Надя:

  Ето и моят вариант :)

  Мейлин:

  Ето го и моя хамбургер. :D

  Buljubei:

  dobre e stanalo

  Недялка Александрова:

  Много добър резултат, поздравления!

  Maq:

  Ивайло Искренов:

  Много добре е станало Мая :)

 • Как да оцветя всички лъчи едновременно?

  Jullian Angelov:

  се оцветиха всички избрани лъчи едновременно? С каква клавишна комбинация?

  Ивайло Искренов:

  Здравей, след като са селектирани лъчите с Magic Wand Tool, ако избереш клавишната комбинация Ctrl+Backspace, селектираната област ще се запълни с background цвета (1), а ако избереш клавишната комбинация Alt+Backspace, селектираната област ще се запълни с foreground цвета (2).

  Jullian Angelov:

  Благодаря!

 • Ивайло Искренов:

  Здравей, с клавишната комбинация Ctrl+T стартираш командата Free Transform - след като се появят малките квадратчета в ъглите на изображението (както се вижда в прикаченото изображение) знсчи командата работи ... кликни и влачи някой от ъглите и ще се скалира изображението. За да работи този инструмент на цялото изображение не трябва да имаш активна селекция, в противен случай, ако си селектирала нещо, тогава трансформацията ще се извърши само за селектираната част. Ако искаш да деселектираш нещо - да махнеш направена селекция - натисни Ctrl+D.

 • Къде бъркам?

  Александър Терзов:

  Ползвам СС 2015. Във файла Fon start активирам слоя Rays и командата Ctrl+T. Рамката, която се очертава, с манипулаторите за мащабиране на изображението, е значително по-голяма от самото изображение и не мога да я ползвам. Каква може са е причината?

  Ивайло Искренов:

  Здравей, пробвай след като е селектиран слоя на изображението да aктивираш командата Crop и кропни изображението по неговите габаритни размери и след това активирай Transform Tool.

  Генади Заяков:

  това е моят

  Александър Терзов:

  Относно невъзможността да използвам командата Ctrl+T в слоя Rays: свалих отново файла Fon start и нещата потръгнаха.

  Красимир Мичев:

  Не е на 100 % по урока но моментно виждане. :)

 • Може ли да споделите сайт за портфолио за графични дизайнери?

  Диана Маринова :

  Не съм сигурна дали въпросът ми е за тук. Тъй като съм графичен дизайнер по образование и искам да кандидатствам за работа, а в повечето обяви искат линк към портфолио ..логата, които имам в кой сайт мога да ги кача, така че да имам авторско право върху тях. Има ли сайт, който предлага това? За да не се окаже, че логото ми е използвано от някой друг.

  Краси Кръстев:

  Здравей, Диана.

  ПОвечето графични дизайнери и хора занимаващи се с графика ползват - https://www.behance.net/ .... не съм графичен дизайнер, но знам че е доста популярно. :)

  Успех с работата :) !

 • Виктория Георгиева:

  Не занм защо ми излиза изрязана снимката като я качвам,опитвам се да я наместя,но изобщо не успявам,съжелявам !

  Стефка Мънгова:

  Моят бургер

  Rumen Gotsev:

  Моят вариант

  Rumen Gotsev:

  [URL=http://imgbox.com/kAjGGY1i][IMG]https://images2.imgbox.com/d7/42/kAjGGY1i_o.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/I7zMcEpV][IMG]https://images2.imgbox.com/d5/d3/I7zMcEpV_o.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/u1WoCK1K][IMG]https://images2.imgbox.com/e5/72/u1WoCK1K_o.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/2l5bvzTj][IMG]https://images2.imgbox.com/a5/65/2l5bvzTj_o.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/l802EQAm][IMG]https://images2.imgbox.com/3c/43/l802EQAm_o.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imgbox.com/EfkXIkcK][IMG]https://images2.imgbox.com/5e/04/EfkXIkcK_o.png[/IMG][/URL]

  Rumen Gotsev:

  https://images2.imgbox.com/d7/42/kAjGGY1i_o.jpg https://images2.imgbox.com/d5/d3/I7zMcEpV_o.jpg https://images2.imgbox.com/e5/72/u1WoCK1K_o.jpg https://images2.imgbox.com/a5/65/2l5bvzTj_o.jpg https://images2.imgbox.com/3c/43/l802EQAm_o.jpg https://images2.imgbox.com/5e/04/EfkXIkcK_o.png

 • Как?

  Красимир Мичев:

  Здравейте! Мога ли и как да използвам за ефекта градиент моя снимка а не само от наличните? Може ли да се създава снимка за градиент ,примерно както може да се импортират нови четки?

  Ивайло Искренов:

  Здравей, за ефекта с градиента в бекграунда, може да използваш и други изображения (заради начина по-който се използва след това е най-добре да са черно бели). Просто влачиш изображението в работният прозорец, то става слой и след това с Ctrl+T го оразмеряваш и слагаш на точната позиция и след това както във видеото, може да експериментираш с различните mode-ове за изгледа и прозрачността на слоя.