Фон

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Ивайло Искренов:

  Еха, супер е станало - браво :)

  Ивелина:

  Здравейте! Стигнах до направата на селекцията в бяло, но сега не ми приема командата Ctrl+T и не мога да продължа с филтъра. Отварям меню Filter, но там нито един филтър не е активен. Моля помогнете.

  Лили Господинова:

  Може ли да прикачиш снимка? След изрязването ли не можеш да ги трансформираш?

  Ivan Marinov:

  Тоя "Ивайло Искренов" по голям мазник и лъжеш няма в България. Дори когато се срещне с лъжци се опитват да се излъжат помежду си. Та той изобщо казвал ли е някога че някоя снимка е лоша? Не нали! От мене имате минус за тази снимка. Съжалявам но нека не се лъжем напразно безсмислено е в този форум. Снимката е що годе добра но не е идеалната снимка. Може би трябва да имате повечко фантазия и да поработите над тази снимка. Та ако имаш голяма фантазия и богат опит и търпение в областта на чертежите имаш всичко.

  Надя:

  Ето и моят вариант :)

  Мейлин:

  Ето го и моя хамбургер. :D

  Buljubei:

  dobre e stanalo

  Недялка Александрова:

  Много добър резултат, поздравления!

 • Как да оцветя всички лъчи едновременно?

  Jullian Angelov:

  се оцветиха всички избрани лъчи едновременно? С каква клавишна комбинация?

  Ивайло Искренов:

  Здравей, след като са селектирани лъчите с Magic Wand Tool, ако избереш клавишната комбинация Ctrl+Backspace, селектираната област ще се запълни с background цвета (1), а ако избереш клавишната комбинация Alt+Backspace, селектираната област ще се запълни с foreground цвета (2).

  Jullian Angelov:

  Благодаря!

 • Ивайло Искренов:

  Здравей, с клавишната комбинация Ctrl+T стартираш командата Free Transform - след като се появят малките квадратчета в ъглите на изображението (както се вижда в прикаченото изображение) знсчи командата работи ... кликни и влачи някой от ъглите и ще се скалира изображението. За да работи този инструмент на цялото изображение не трябва да имаш активна селекция, в противен случай, ако си селектирала нещо, тогава трансформацията ще се извърши само за селектираната част. Ако искаш да деселектираш нещо - да махнеш направена селекция - натисни Ctrl+D.