Предизвикателство. Промяна на начина на работа към теми и стилове.

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Защо  има грешка  в думата ОТСТОЯНИЯ В УРОКА.При изписване на СТАРИЯ МЕТОД(директно форматиране на шрифт,големина,отстояниЯ...)е ПРОПУСНАТА последната буква "Я" НА ДУМАТА отстояния.

  Росица Найденова Кузманова:

  В УРОКА

  Лилия Ласкова:

  Здравей Росица,


  Благодарим ти за наблюдателността! Имаш право за изпуснатата буква, но тъй като видеото вече е записано, няма как да бъде отстранена.
 • Може ли да споделя?

  Daniela:

  Започнах курса "Тайните на Word" за да надградя знанията, които имам. Интернета, който ползвам не е винаги толкова бърз, колкото ми се иска. Направи ми впечатление в този курс, във въпросите и отговорите под уроците, че се разискват и теми, които не са пряко свързани към уроците. Не че е толкова лошо да се предлагат и други теми. Човек има винаги какво да научи. Но много бавно се зареждат уроците. Каже две три думи и спре. Е, мога да си ги записвам в тетрадката даже !

  Ако може да се отделят тези впечатления отделно, за да не пречат на зареждането на уроците. Е това е все пак едно пожелание. Може би при други няма такъв проблем. Ако е само при мен, е колкото толкоз.

  Daniela:

  Моля да изтриете по-горния коментар. Проблема си е само мой. Не исках да Ви безпокоя.

 • Как да изпратя тази фактура така, че да може да бъде редактирана?

  Sonya:

  Здравейте, направих собствен стил по поставената задача. Така изпратена обаче е като снимка и няма как да бъде проверено дали съм се справила със задачата правилно. Как да изпратя тази фактура така, че да може да бъде проверена и евентуално да се редактира и подобри ако е необходимо. Фактурата е на немски език, но не мисля, че това е от голямо значение. Предварително Ви благодаря!

  Краси Кръстев:

  Здравей, Соня.

  Препоръката ми е да изпратиш директно файла в .doc или .docx формат, т.е. директно във формата на Word.