Финал на курса за Word

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Може ли да направите урок за автоматично добавяне на надписи под  фигури и таблици и съответно автоматичното им изброяване под съдържанието? 

  Пенка Софрониева:

  Също така и добавяне на референции към различни източници - например към списъка с нормативните документи - обикновено се споменават в текста само с номера им [1], [2], [3] и т.н. .Това е често срещана практика, когато се пишат анализи и отчети по различните проектни части. А също така и noties -  забележка под линия. Благодаря предварително! Иначе, най-важните пунктове са засегнати и добре обяснени. Много е приятно да научиш още нещо или да си опресниш знанията. Краси, ти си истински корифей на софтуерните науки, но моля те да научиш само правилото за й. Тези малки грешки, които допускаш те правят много земен и симпатичен, но голяма част от хората не прощават правописни грешки.

  Краси Кръстев:

  Здравейте, инж. Пенка Софорниева.

  Първо, благодаря за градивната критика.

  Да, и аз съм на мнение че в курса са включени основите на работа с Word.Макар че от тези основи, голяма част от хората ползват едва 10 % от тях. Най - вероятно с времето ще има и допълнителен модул или курс в който ще бъдат засегнати и тези познания.На този етап мога да Ви препратя към няколко теми свързани с допълненията за които споменавате:

  Как да направя автоматичен списък с цитираната литература?

  Как да преместя текст под линия?

  Как да променя бележките ми подчерта?


  Надявам се да съм бил полезен с препратката и отговорите към темите.

 • Penka Ivanova:

  Защото безплатния курс е като безплатния адвокат, безплатния лекар и....много такива .....не разбрахте ли , че няма безплатен обяд?

 • На 25 май приключих курса си при вас и издържах теста,но все още не съм си получила удостоверението.Моля да ми отговорите каква е причината за забавянето и кога и как ще си го получа?

  Радка:

  На 25 май приключих курса си при вас и издържах теста,но все още не съм си получила удостоверението.Моля да ми отговорите каква е причината за забавянето и кога и как ще си го получа?

  Диана Христова:

  По-добре попитай по имейл или телефон, не във форума.