Въведение към онлайн обучението в Аула

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Стъпки преди да започнете обучението

 

1. Ако изпитвате някакви технически трудности, използвайте безплатния броузър Chrome

2. Направете следните настройки, за да получавате важни имейли от нас. Вижте настройките тук.

 

Въпроси и отговори

 • Мария Балева:

  Здравей,

  целта на курса е да даде отговор точно на този въпрос :) В курса се проследява стъпка по стъпка създаването на сайт с wordpress  от неговото инсталиране до настройките в сайта и още много допълнителни неща. Ако имаш конкретни въпроси свързани с уроците не се колебай да пишеш във форума.
  явор герджиков:

  Здравейте, Искам да ви попитам дали в Авада е включен онлайн магазин или отделно трябва да си го платя? Имали по- добра платформа от Авада която да включва всички екстри за WordPress ? Ще може ли да ми изпратите линк за закупуване. Благодаря предварително !

  Поздрави!

  Мария Балева:

  Здравей Явор, мисля, че в темата Avada няма включен онлайн магазин, но пък може да се комбинира успешно с плъгин - Woocommerce. Ето линк към страницата на темата Ако искаш тема, в която има вграден онлайн магазин, може да разгледаш Woo themes , това са готови онлайн магазини, които използват WooCommerce и не е нужно да инсталираш допълнителни плъгини.

  Maya Toneva:

  Аз се вълнувам от Wordpress темата Fastnews. Този курс ще ми свърши ли работа?

  Тодор Тодоров:

  Ще ти даде основа, от която да почнеш с всеки проект

 • Грациела Георгиева:

  Здравей, Поразрових се в Интернет и голямата част от хората споделят, че нямат никакъв проблем при инсталация на Wordpress върху Linux Mint. Дори им доста добри статии и tutorials за инсталацията му точно върху тази дистрибуция на Linux. Ако те интересуват, ето ги и линковете: How to Quickly Install WordPress On Ubuntu/Linux Mint
  How to install Wordpress on Linux Mint
  Дано да съм била полезна. :))

  Elena Nikova:

  И аз благодаря, Грациела :)