Задачи за модул 1

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Ето как 

  Вили Димова:

  Сайт - Сайт на моето училище, който започнахме с дъщеря ми. А последните две статии и няколко страници добавих сама. Само домеин и хостинг си нямаме, защото плащането не зависи от мен. Има още много да науча и се надявам то да е с ваша помощ. 

  Мария Балева:

  Здравей Вили, сайта изглежда чудесно :) Надявам се да сме полезни с уроците и продължавай в същия дух.

  Вили Димова:

  Благодаря! разбира се, че сте ми полезни и се радвам, че мога да съм тук и да се уча от най-добрите!

  Вили Димова:

  Има ли начин да се добавят бутони за споделяне в сайтовете Wordpress, по-конкретно на daskalo.com? Иска ми де да добавя по не два бутона за споделяне, а не знам как.

  Slr:

  Използвайте плъгина WP FB Like/Share. Съвместим е с версиите над WP 3.0, а добавянето става автоматично. :)

  Вили Димова:

  Много Ви благодаря!

  Пламен Танев:

  Ptanev.com Това е моят сайт!Правих го отдавна по детски,затова си го харесвам!Тогава нямаше Фейсбук и помня как се сблъсках тогава с уебалбум генератора за да направя своите галерии!Част от него е направена с dreamweaver,който също съм изучил самостоятелно!От нула ,без знания на един празен екран!И последно ще споделя с гордост!Работата така ме увлече тогава че успях да се разделя с голям порок- тютюнопушенето!Всичко е мое и много семгордея с това!

  Деси:

  Поздравявам Ви и се радвам заедно с Вас, Пламене! Видях сайта и се възхитих на стила, елегантността и внушението, което сте постигнали с оформлението на заглавната страница! От всичко, което споделяте за себе си, става ясно, че това няма да са последните поводи да се гордеете в живота си! Бъдете здрав и вдъхновен!

  Ivan Pukov:

  Аз имам следния въпрос : Има ли начин публикацията да сочи към категория. Примерно на сайта http://marama.esy.es/ да речем, като реша да "Музика" да отваря категория музика , а не страница или пост. ? Идеята е да визуализирам по категория , а не постове или страници.

  Damyann Christoff:

  И аз искам да се отговори на този въпрос задължително!!!

 • Защо 

  Емилия:

  Здравейте ! Защо създавам страница, която виждам, но после като вляза в сайта, не мога никъде да я намеря ?

  Емилия:

  Справих се.