Wordpress настройки за SEO

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Как да оптимизирам и популяризирам интернет магазин който 4 години не бил разработен?

  Пламен:

  Здравейте . Някакви насоки ще можете ли да ми дадете . Ето и сайта : http://musicstore.bg платформата е PrestaShop . Собственика има два български сайта ( http://feurich.bg и http://runiton.com ) и един който е австрийски : http://runiton.at . Благодаря ви предварително !

  Иван Цукев:

  Това по скоро е маркетинг въпрос, отколкото Wordpress :) Но това, което работи за нас е: 1. Ежеседмично, дори ежедневно безплатно съдържание с полезна информация като статии. 2. Фейсбук и гугъл реклама 3. Денонощна работа по сайта - подобряване на база обратна връзка от потребителите.

  Пламен:

  Благодаря за насоката :)

  Rumen Gotsev:

  Имам една идея: да се проведе по-обширен курс по SEO, да се обсъдят най-добрите практики и да се пазим да не допускаме толкова ужасни и необратими грешки в оптимизирането на търсачки. С една дума да се знаят тъмните и светлите страни на SEO. По този начин преди всичко ще предпазим и самите себе си и потенциалните потребители. Тук този курс по WordPress печели моето доверие. Аз гледах един онлайн курс на Телерик, и за три часа нищичко не можах да науча. Тук има какво да се научи.