Добавяне на продукти

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Как?

  Марина Лазарова:

  Възможно ли е когато създадем нова страница за продукт в сайта, но не с WooCommerce, да се направи настройка тази страница да се отваря в нов прозорец? Т.е. ясно е, че кода за нов прозорец може да се пише в текстовия редактор, в широкото поле, но когато става въпрос за заглавие дали изобщо може да се направи?

  Зорница Каракулева:

  Ако имаш предвид страница от основното меню, в Appearance/ Menus може да редактираш настройките на страницата (Screen Options) и да добавиш характеристика "Link Target". По този начин при добавяне на нов атрибут към менюто ще видиш допълнителна опция "Open link in a new window/tab". При маркиране на опцията съответната страница ще се отваря в нов прозорец.

 • Може ли?

  Delyana:

  Когато качих продуктите в електронния магазин ми ги сложи на 2 реда по 4 продукта, но на третия ред ми се заредиха само 2 продукта, а следващия продукт ми го прехвърли на следваща страница... По този начин изглежда, че няма повече продукти. Може ли да стане 2 реда по 4 продукта? или 3 реда по 4 продукта?

  Delyana:

  т.е на страница се показват по 10 продукта... Аз искам да ги направя да се показват по 12 или по 8. Може ли да стане?

  Delyana:

  готово, от основните настройки го коригирах...

 • Може ли да се сложи надпис "Нов продукт"

  Delyana:

  Може ли както излиза надписа "Промоция" над продуктите, да се сложи и надпис "Нов продукт"?

  Delyana:

  как става това?

 • Как се вкарват продукти в страница с падащо меню, а не в "Магазин"?

  Мая Митева:

  Всеки продукт, който вкарам отива в "Магазин" (1), а аз искам да е в определената за това страница и падащо меню (2). Не знам от темата ли е (пробвах няколко), разширение ли е (което за сега не съм намерила още) или настройка, която пропускам. Благодаря предварително за помоща!

  Иван Цукев:

  Независимо от темата или плъгина, най-коректният начин е чрез shortcodes.

  Намери списъка със shortcodes на плъгина. Това са кратки кодове, които като сложиш на която пожелаеш страница се появява продукта, който си задала.

  Примерно за WooCommerce са тук: https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-shortcodes/

  След това чрез класическия начин за създаване на менюта си ги подреждаш страниците.

  Мая Митева:

  Мерси за отговора. Пробвах и стана, но ми ги дава в колона въпреки че съм задала 12 на страница и в 4 реда. По принцип го направих по друг начин, който открих случайно, но не знам колко е добър. За страници използвах категории продукти и си ги подредих в менюто. Стана перфектно, но и там имам пък друг проблем, ако не се оправи ще питам.

 • Може ли?

  Delyana:

  Преди време когато се разглеждаха снимките в електронния магазин, те се отваряха като имаше бутон- "Напред". В момента този бутон е изчезнал и всяка снимка трябва да се отваря и затваря самостоятелно, което е много неприятно. Може ли да се върне предишния вариант, за да могат да се разглеждат снимките една след друга и как?

  Иван Цукев:

  Здравей, виждам че си задала няколко въпроса, но колкото и да имам желание аз или някой друг да ти отговор - просто липсват детайли, които да ни подскажат къде е проблема.

  За да можем да ти отговорим, моля те, изпрати скрийншоти, какви плъгини и тема ползваш, по-подробно описание на проблема, най-добре линкове към сайта (ако е в Интернет).

  Комбинациите между плъгини, теми и настройки са безброй, за да можем да разберем къде е проблема от няколко реда описание.

  Delyana:

  Здравейте, преди няколко дни woocommerce се обнови и всичко се обърка. За снимките- когато се отвори едната снимка, след нея преди можеха да се изреждат и останалите 2-3 от галерията. Сега не може. Може да видите в този примерен сайт: http://kehlibar.info/porachka/pejzaji/turkoaz/ Но основния проблем е с превода на woocommerce- пробвах по няколко начина- wp-content-plugins-woocommerce-i18n-languages-woocommerce.pot... както и от languages- plugins-woocommerce-bg_BG.po но след като запиша файловете po и mo, не ми отразява промените. Пробвах да запиша файла с различни имена- като woocommerce-admin-bg_BG.po, записах го, но превода не стана, записах файловете и като woocomerce-bg_BG.po, пак не стана, сайта се скапа- оправих го. Намирам текста и го превеждам, дърпам файловете Po o Mo, но не отразява промените с превода... Темата е Colormag

 • Как да направя следните настройки: настройка за коментари и за позиция на символа за валута?

  Албена Христова:

  Здравейте ! Откъде да си коригирам направената настройка ( при качване на разширението ) за позицията на символа за валута - сложила съм я от ляво и не може ли да се сложи по подразбиране отметката на: DISABLE Facebook Comments за коментари ? !

  Албена Христова:

  Позицията на символа валута я оправих от „ WooCommerce – Настройки - Основни “.