SEO грешки, които бихте искали да избегнете

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Иван Цукев:

  Не бих препоръчал книги за SEO. Просто е толкова динамична обастановката, че докато излезне от печат, една книга вече е неактуално.

  По скоро следи сайтове като: http://backlinko.com/ https://moz.com/blog

  Ana:

  И аз се интересувах от този въпрос и за сега мнението ми е следното: ако имате вече пуснат сайт или смятате да се занимавате с правенето на такива, следвайте съветите на инж. Иван Цукев и следете какво се случва в Google Search Console. Там ще знаете всичко и най-вече какво да направите (защото ви казва). Така непрекъснато откривам грешки за моя сайт и решения за подобрение. Ако има новости мисля, че това е мястото, което ще каже първо - къде, как и какво. Не претендирам за вярност, ако някой все пак знае хитринки ще се радвам да ги науча! :)

  Petko:

  SEO книга за български сайтове https://postvai.com/seo-kniga

 • Какво представляват

  Jullian Angelov:

  Блехкед техниките? Как можем да избегнем иличаването ни в такава, или да се предпазим от тях? Единственото, което намерих по въпроса е това: http://searchengines.bg/forum/others/reviews/18171-черно-сео-от-конкуренция Но съдейки как е направен URL с кирилски букви проявявам известен скептицизъм към източника, а и информацията нито е много, нито е конкретна.

  Мария Балева:

  Здравей, това е полезна информация, но наистина линка не трябва да е на кирилица.