Как драстично да увеличим на харесванията на страницата си

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Въпроси и отговори

 • Как след като вече са лайкнали веднъж сайта във ФБ, "приятелите" могат да получават автоматично на страниците си следващите публикации?

  Ivelina:

  след като вече са лайкнали веднъж сайта във ФБ, "приятелите" могат да получават автоматично на страниците си следващите публикации

  Мария Балева:

  Здравей Ивелина, Ако правилно съм разбрала въпроса ти, искаш да изпращаш на хората, които са харесали фейсбук страницата на сайта ти, новите публикации директно на техните фейсбук страници? Плъгина, който се разглежда в урока, дава възможност да показваш на хората, които посещават сайта, че имаш фейсбук страница и те могат да я харесат. Когато някои натисне бутона „харесвам“ той вече се е свързал с твоята страница във фейсбук и когато имаш нови постове в нея, човека ще ги вижда на неговата стена. Надявам се, да съм била полезна :)

  инж. Юлиан Ангелов:

  Обикновено когато ви лайкват (без значение на оценката - положителна или не - отчита се само ангейджмънта към страничката), автоматично при тях се активира и бутона последване. Иначе последването би могло както да бъде активирано без лайкване, така и дезактивирано по всяко време. Но това е при посетителят на страниката Ви и във фейсбук не е предвиден начин да го накарате да Ви последва. И правилно, защото иначе който както си иска ще ви активира да го последвате без да сте се интересували от него и ще изпушите от нежелани реклами и търговски предложения.