Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

175114
+927 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2016-08-25
Здравейте! Много ми харесва сайта и начина, по който се предава материала. Благодаря Ви!
2016-08-25
Благодаря за интереса, карате ме да искам да се развивам и да продължавам да уча! Обичам Ви, "Аула"! :)
2016-08-24
Много съм доволна от курса Ви. Всичко е направено със замисъл и е изпипано отвсякъде. Поздравления за усърдието и работата на целия Ви екип. Кремена Пенчева
Уеб сайтове с Wordpress
2016-08-24
Полезен, добре структуриран, стегнат и инфромативен курс. Благодаря Ви!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Word. За какво се използва и как да го научим?

11 полезни CSS трика, които трябва да използвате

Текущи курсове
Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Cinema 4D Ultimate Photoshop Pro Строителни конструкции по Еврокод Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Premiere Pro Inventor Ценообразуване в строителството с Project Estimator HTML5 и CSS3 Аудио обработка с Audition Solidworks VBA за Excel Трикове и тънкости с Windows 10 Създаване на музикален видео клип Основи на програмирането със C# Композитинг с Fusion Анализи с Excel MS Project Формули Уеб сайтове с Wordpress
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове