Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

236158
+1,358 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2018-02-15
До тук всичко е на достъпен език поднесено. С лекота се гледат видеата. Радвам се, че записах курса.
2018-02-13
Много ви харесвам. Впечатлена съм от професионализма и от личното ви отношение.
2018-02-13
Очарован съм от уроците. Ефектът от тях е поразителен. Само за петнайсетина дни, добих умения, които не съм си представял, че ще имам. А съм преминал само 2 от 10 модула...... :) Благодаря Ви!
Тайните на Photoshop
2018-02-12
Курсовете са добре направени. Онлайн обучението за такива програми дори ми се струва препоръчително. 
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Защо вместо въведените числа, в Excel, виждам странни символи?

Ето принципите, които ще помогнат на целия ни екип да работи ефективно с компютъра

Текущи курсове
Основи на BIM и Revit Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове