Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

219784
+377 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-09-19
От известно време използвам вашето онлайн обучение и съм много доволен от него. Отчитам голям напредък в работата си с Аутокад и повишаване на производителността си с програмата. Искам всеки нов за мен кад продукт да го изучавам с ваша помощ.
2017-09-18
Мисля, че всичко си е добре, въпроси, отговори, лекции, обратна връзка, достъп по всяко време. Благодаря на целия екип. Пожелавам ви много, много здраве и успехи във всяко начинание!
2017-09-18
Радвам се че открих вашия сайт за уроци и курсове. Доволна съм, мога да гледам уроци по всяко време, добре обяснено.
2017-09-18
Искам да Ви БЛАГОДАРЯ за отзивчивостта! За доброто отношение и компетентност, и цялото това внимание към мен от вас! :)
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как да разбера къде греша при използването на Remove Duplicates?

Как да обединим няколко *.PDF файла в един във Photoshop? Бонус: Как да направим презентация във Photoshop

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Основи на програмирането с JavaScript Inventor Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове