Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

194403
+1,137 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D
2017-01-18
Изключително полезен, както за начинаещи, така и за хора, които работят от години с програмата!
2017-01-17
Изключително доволна съм от обучението. Допадна ми и като начин на предлагане, и като тематика. Забавлявах се и научих много. Продължавайте все така! Вие сте едни страхотни млади хора, с прекрасни идеи и качества!
AutoCAD Формула
2017-01-16
Най-ценното в тези курсове е, че са свързани с много практически упражнения и най-вече - те са на ниво за начинаещи в програмата и не се изискват и минимум познания, за да навлезете в същността на курса.
AutoCAD Формула
2017-01-15
Много полезен курс. Научават се много хитрини!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как да копираме таблица в Excel без да я развалим?

Как да имаме бележки в Powerpoint, които да са скрити от аудиторията?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Cinema 4D Ultimate Photoshop Pro Строителни конструкции по Еврокод Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Inventor Ценообразуване в строителството с Project Estimator HTML5 и CSS3 Аудио обработка с Audition Solidworks VBA за Excel Трикове и тънкости с Windows 10 Създаване на музикален видео клип Основи на програмирането със C# Композитинг с Fusion Анализи с Excel MS Project Формули Уеб сайтове с Wordpress
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове