Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

295367
+917 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Навици за професионален успех
2019-10-21
Курсът ме мотивира да възобновя стари навици, които отдавна не практикувам. Благодаря на преподавателя за времето, което е инвестирал да резюмира цялата тази полезна информация!
Уеб сайтове с Wordpress
2019-10-10
Невероятно полезен курс !
Photoshop Pro
2019-10-10
Много интересен и полезен курс! Въпреки, че имах познания във Фотошоп, този курс ми помогна страшно много.
Уеб сайтове с Wordpress
2019-10-09
Курса е чудесен и Вие сте много коректни. Обратната връзка е много навременна.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога
Текущи курсове
Основи на BIM и Revit Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Outlook Бизнес анализи с Power BI Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor Компютърна грамотност 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Основи на SharePoint Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове