Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

333549
+1,506 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Excel
2020-04-19
Много добре систематизирани уроци. Материалът е представен последователно и на достъпен език. Въпреки че ползвам Excel, научих много нови неща, които ще приложа в работата си. Благодаря Ви!
2020-04-10
Изключително съм доволна от услугите ви. Курсът беше много полезен за мен - много ясно и разбираемо се обяснява. Вече споделих както мнение, така и личния ми код за покана с мои близки и приятели. Надявам се да се възползват, защото си заслужава. Благодаря ви много!
AutoCAD Формула
2020-04-09
Материята се поднася на много достъпен език, който е лесен за осмисляне. Възможността, уроците да се гледат многократно и по всяко време, прави курса уникална. Хиляди благодарности за екипа на АУЛА!
2020-04-06
Вашите обучения са направени доста професионално, помагат на хора, които искат да надграждат уменията си и им давате една стабилна основа, с която биха могли да променят бъдещето си.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога
Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Outlook Бизнес анализи с Power BI Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor Компютърна грамотност 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Основи на SharePoint Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Eлектронна музика с Ableton Live VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове