Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

308104
+941 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Solidworks
2020-01-30
Мисля, че курса e много полезен за мен. Благодаря Ви! Уча с интерес, защото знам че това повишава професионалната ми квалификация. Успех в това, което правите, защото наистина работи.
Тайните на Excel
2020-01-28
Много съм доволна! За кратко време се учат много и интересни неща! Адмирации за страхотните курсове! Чак ми се иска да запиша всички курсове наведнъж! А най - хубавото е, че са на български език!
Тайните на Word
2020-01-27
Благодарение на този курс си припомних и подобрих текущите си умения с Word, като същевременно научих и редица нови неща. Препоръчвам го на всеки, който желае да повиши качеството на работата си.
Тайните на Excel
2019-11-06
Добре поднесена, последователна и систематизирана информация. Поздравления!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога
Текущи курсове
Основи на BIM и Revit Тайните на Photoshop Тайните на Outlook Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Компютърна грамотност 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Основи на SharePoint Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Eлектронна музика с Ableton Live Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове