Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

215528
+508 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-07-12
Благодаря Ви, активирах кода, разгледах курсовете -темите са безкрайно интересни. Не съм професионалист в проектиране, но почти всички биха ми помогнали в ежедневието. двоумя се между 4, за да си избера един. Благодаря Ви още веднъж за големия шанс! И на приятелката ми... С уважение и благодарност-Лили Георгиева
2017-07-12
Харесва ми! Уроците са разбираеми. Доволен съм!
2017-07-11
Здравейте, Всичко е наред! За сега съм много доволен от това как чисто, ясно и кратко обяснявате в уроците. :) Поздрави, Айредин (Хари)
2017-07-10
Всичко е O'K! Момчето много добре води курса-спокойно, точно и изчерпателно за този етап. Роден за преподавател. Има ли промоция в момента за записването на този курс и ако го запиша мога ли да получа запис на целия курс така че да не завися от наличието на Интернет? Благодаря Ви!
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Ориентация на текста във Photoshop. Как да променим посоката на въвеждане на текст?

Как се пише степенен показател в Word?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript Inventor Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове