Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

224958
+735 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-11-14
Да, получих ги! Вие сте чудесни, препоръчала съм Ви на всичките си приятели! Дори се чудя дали мога някъде да дам рейтинг на услугата/фирмата. Благодаря и успешен ден!
AutoCAD Формула
2017-11-12
Много съм доволна от курса. Беше много полезен за мен. Научих доста нови неща.
2017-11-08
Много хубав сайт! Супер полезен!
Тайните на Excel
2017-11-07
Много съм доволна! :)
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

7 любопитни неща с „Maya“

Как да направя срокове в работни дни в Excel?

Текущи курсове
Основи на BIM и Revit Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Mental Ray Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript Inventor Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове