Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

211390
+512 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-05-26
Харесва ми начина по който са организирани уроците. Благодаря!
2017-05-25
Научих нови неща, които бяха поднесени интересно и по достъпен начин. Водих си записки и даже някои неща приложих вече и на практика. Пожелавам на целия ви екип ползотворна работа и удовлетвореност на курсистите ви!
Тайните на Excel
2017-05-22
Курсът е много добър.Преподавателят много детайлно представя урока.Харесва ми ,че има тест и това,че винаги можеш да се върнеш назад ,ако нещо си забравил.Благодаря Ви!
2017-05-19
Благодаря много за вниманието, както и за добре структурираната и организирана информация. Курсът, който си закупих е много полезен за мен. Успях да си припомня позабравени неща и да науча много нови.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как се търси текст в Word?

Как да сменим езика от български на английски в Excel?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Основи на програмирането с JavaScript Inventor Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове