Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

259866
+595 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2018-10-23
Видео уроците са много полезни и информацията в тях е предадена по начин лесен за разбиране дори и от деца!
Тайните на Excel
2018-10-22
Много съм доволна и е изключително полезен!
Тайните на Word
2018-10-21
Като напълно начинаеща,получих ценни знания и придобих първоначални умения,благодарение на уроците,представени на разбираем език!Благодаря!
Тайните на Excel
2018-10-16
Много интересен и полезен курс на достъпен и разбираем език - за начинаещи и напреднали.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Нов курс: Бизнес Анализи с Power BI

Карта на курсовете в Аула-Офис Софтуер

Текущи курсове
Основи на BIM и Revit Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Бизнес анализи с Power BI Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Композитинг с Fusion Дигитално рисуване с Photoshop Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Музикална продукция с FL Studio Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Проектиране с ArchiCAD Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове