Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

182436
+880 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Photoshop
2016-10-25
Изключително добре структуриран курс, съдържащ всичко необходимо за поставяне на основните при работа с Photoshop.
Тайните на Excel
2016-10-23
Курсът за мен е изключително интересен, разбираем и полезен. До момента научих много и го препоръчах на приятели и познати.  Благодарна съм, че има хора като Вас, които да отделят от времето си и да правят неща, които да ни улеснят и обогатят.
2016-10-19
Аз съм изказвала благодарността и възхищението си за Вашата работа :)  Адмирирам Ви и Ви препоръчвам на познати и приятели. Ще продължа да Ви хваля съвсем заслужено! Хубав ден желая!
Тайните на Illustrator
2016-10-18
Много добър екип от хора, които са създали уроци на достъпен и разбираем "език" дори за начинаещи. Харесва ми взаимната помощ, която се създава от самите курсисти помежду си, както и със самите лектори. Бързината, с която връщат отговори на зададените въпроси също е от значение! Бих записала трети курс! :)
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Колоните да станат на редове и редовете на колони. Как се прави?

Списък с термини по азбучен ред. Как да го подредим в Word?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Premiere Pro Inventor Ценообразуване в строителството с Project Estimator HTML5 и CSS3 Аудио обработка с Audition Solidworks VBA за Excel Трикове и тънкости с Windows 10 Създаване на музикален видео клип Основи на програмирането със C# Композитинг с Fusion Анализи с Excel MS Project Формули Уеб сайтове с Wordpress Cinema 4D Ultimate Photoshop Pro Строителни конструкции по Еврокод
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове