Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

205501
+814 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2017-03-23
За първи път участвам в онлайн курс и съм доволна. Много полезни уроци, представени по интересен и забавен начин. Хубавото е, че може да се връщаш на всеки урок отново и отново, докато го затвърдиш. Продължавайте все така!
2017-03-23
Благодаря за обратната връзка, нямам проблем със сайта, даже съм приятно изненадана от начина ви на преподаване, много точно, подробно и разбираемо, най-вече сте направили видеата.
2017-03-21
С удоволствие ще се възползвам от помощта на "Аула" и всички възможности, които предлага. Вече съм го казвала, но не мога да не повторя и потретя, че вашият екип предлага най-доброто обучение по най-добре организирания начин и има най-доброто отношение към всички!
2017-03-20
Здравейте, сайтът е прекрасен, уроците са направени много достъпно. Файловете с упражненията са голямо предимство. Харесва ми и това, че мога да влизам когато си поискам в зависимост от свободното време. Йоана
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как се разделя съдържанието на една колона в няколко нови?

Как да изпратя презентацията ми до трето лице?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Основи на програмирането с JavaScript Solidworks VBA за Excel Трикове и тънкости с Windows 10 Създаване на музикален видео клип Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Основи на програмирането със C# Композитинг с Fusion Анализи с Excel MS Project Формули Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Cinema 4D Ultimate Photoshop Pro Строителни конструкции по Еврокод Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Premiere Pro Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set Inventor Ценообразуване в строителството с Project Estimator HTML5 и CSS3 Аудио обработка с Audition
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове