Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

229976
+712 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
2018-01-15
Най - искрени благодарности на целия екип на Аула и на г-н Цукев, като управител на този страхотен учебен център Аула. Методиката Ви на представяне на материята е поднесена по перфектен начин, както за хора, които имат познания, така и за абсолютно начинаещи. Бъдете здрави, щастливи и много успешни, вие и семействата Ви!!! Поздрави!!!
Тайните на Excel
2018-01-14
Страхотен курс! Браво на инж. Цукев!
AutoCAD Формула
2018-01-14
Лесно, разбираемо. Трябва упражнение. Добре измислено за обучение. Отлично!
Уеб сайтове с Wordpress
2018-01-13
Страхотно полезен и интересен курс.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Как мога да имам различна първа страница в Word?

Как Photoshop автоматично запълва части от изображението

Текущи курсове
Тайните на Photoshop Основи на BIM и Revit AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Фотошоп FastWeb Тайните на Illustrator 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Основи на програмирането с JavaScript Inventor 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Ценообразуване в строителството с Project Estimator Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress VBA за Excel Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове