Компютърни курсове онлайн,
които ви помагат да пестите време

320769
+2,772 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
AutoCAD Формула
2020-04-02
Страхотен курс, както за начинаещи така и за напреднали!
Тайните на Photoshop
2020-04-02
Много интересен и полезен курс!
Тайните на Word
2020-04-02
Курсът е полезен и интересен. Всеки един от модулите е изпипан до съвършенство. Научих един съвсем нов метод на работа с програмата!
Тайните на Excel
2020-03-26
Курсът е изключително пълен и всеобхватен по цялата материя за EXCEL. Всяка една отделна тема подробно изследва посочената материя, като има възможност наученото да бъде упражнено, както по време на самото видео (чрез прикачените файлове под видеото), така и след това (чрез специалните упражнения). Препоръчвам курса и за напълно начинаещи, и за специалистите с желание да осъвременят или допълнят знанията си.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога
Текущи курсове
Основи на BIM и Revit Тайните на Photoshop Тайните на Outlook Бизнес анализи с Power BI AutoCAD Формула Тайните на Excel Тайните на Word Управление на проекти с MS Project Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Компютърна грамотност 3D Моделиране с 3ds Max и Рендериране с Arnold Трикове и тънкости с Windows 10 Тайните на Premiere Pro Дигитално рисуване с Photoshop Компютърно счетоводство с Микроинвест Делта про Solidworks Основи на SharePoint Пивот таблици в Excel Анализи с Excel Аудио обработка с Audition Музикална продукция с FL Studio Трикове и тънкости при работа с Mac OS Уеб сайтове с Wordpress Eлектронна музика с Ableton Live VBA за Excel Проектиране с ArchiCAD Photoshop Pro Създаване на музикален видео клип Ценообразуване в строителството с Project Estimator 4 Тайните на Access Графичен дизайн с CorelDraw Композитинг с Fusion Организация/Управление на проекти с AutoCAD Sheet Set MS Project Формули Мастерклас по 3D Моделиране Анимация с Maya 3D HTML5 и CSS3 Cinema 4D Ultimate Графичен дизайн с Illustrator Основи на програмирането с JavaScript Inventor
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове