Научи компютърните програми онлайн
от топ експертите на България

188087
+956 тази седмица
българи вече получават знания от Аула
Тайните на Excel
2016-12-01
Курсът е супер!!
AutoCAD Формула
2016-12-01
Изключително полезен за мен курс. Научих много и съм Ви благодарна!
Тайните на Photoshop
2016-11-29
Смятам, че курсът е много полезен. Обясненията са разбираеми и упражненията могат да се изпълняват с лекота.
Уеб сайтове с Wordpress
2016-11-28
Страхотен курс! Научих много полезни неща.
 
Курсове от експерти

Нашата мисия е да помогнем специалистите в България да разкрият своя професионален потенциал, като използват ефективно модерните софтуерни технологии.

За да научите компютърните програми, които могат да повдигнат многократно вашата ефектиност и креативност ние подбираме най-добрите експерти, които имат практически опит минимум 10,000 часа със софтуера, който преподават.

 
 
Отговори на вашите въпроси

Повечето въпроси възникват не по време на едно обучение, а след него, докато работите на практика с програмата.

За това ние направихме форума на АУЛА безплатен завинаги, независимо дали сте си закупили курс или не. Може да го използвате и да получавате отговори от нашите експерти и преминали курсовете, ако изпитвате трудности при работата с някоя програма.

 
 
 
Нови трикове и тънкости от блога

Каква е разликата между Enter и Shift + Enter в Word?

Как да създаваме предефинирани списъци в Excel?

Текущи курсове
Тайните на Photoshop AutoCAD Формула Тайните на Excel Управление на проекти с MS Project Тайните на Word Тайните на Illustrator Фотошоп FastWeb 3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX Тайните на InDesign Тайните на PowerPoint Инфраструктурни проекти с AutoCAD Civil 3D Тайните на After Effects AutoCAD Формула II V-Ray Рендери за 3ds Max AutoCAD Формула 3D Основи на програмирането със C# Композитинг с Fusion Анализи с Excel MS Project Формули Уеб сайтове с Wordpress Cinema 4D Ultimate Photoshop Pro Строителни конструкции по Еврокод Графичен дизайн с CorelDraw Тайните на Premiere Pro Inventor Ценообразуване в строителството с Project Estimator HTML5 и CSS3 Аудио обработка с Audition Solidworks VBA за Excel Трикове и тънкости с Windows 10 Създаване на музикален видео клип
Достъп до всички курсове с
изгоден годишен абонаментен план
Планирани курсове