Навиците на Георги Малчев [споделяне]

В началото на годината обръщаме внимание на онзи елемент, върху който се гради истинската устойчива продуктивност – навиците.

С 21-дневното предизвикателство “Успех по навик” ви споделяме различни техники за изграждане на навици и ще ви помогнем да ги приложите на практика. А тъй като няма по-голямо вдъхновение от личния пример, решихме в рамките предизвикателството да ви срещаме с професионалисти, които вече използват силата на навиците в своето ежедневие.

Георги Малчев е пример за такъв професионалист. Той има над 20 години опит в бизнеса, мениджмънта и маркетинга, но по-впечатляващо е не кога е започнал, а какво прави днес. Развива и управлява една от водещите дигитални агенции у нас, води обучения и преподава в университети, инвестира сериозни усилия и време в благотворителни инициативи и менторство – и дори с толкова много отговорности успява да намери време за семейството си, да тренира редовно и да чете впечатляващо много книги.

Оставяме Георги да ви разкаже повече за навиците, които му позволяват да работи на толкова високи обороти и въпреки това да е пълен с енергия.

Какво са навиците за теб?

Най-обективното нещо – касаят действия, а те винаги са се случили или не са се случили.

Второ – навиците са най-естественото нещо. Ние сме изтъкани от навици. Те правят живота по-лесен. Това, че пресичаме на зелено е навик – предполага се, че е най-безопасно, и не ни затруднява.

Трето – навиците са и начинът с минимален стрес да съм това, което искам да бъда. Навиците ме правят това, което съм. Правилните навици ме правят такъв, какъвто искам да бъда. Във всяка една област. Семейство – любящ родител, син и съпруг. Здраве – фит, за пример на синовете и приятелите ми, много рядко боледуващ, здрав да помагам на каузи като Капачки за бъдеще. Преподавател – следящ аудиторията, управляващ интереса, даващ обратна връзка, препоръчващ приложими книги и знания. 

Кой е най-важният ти навик?

Прочети повече

Най-важното умение за новата година [21-дневно предизвикателство]

Стартът на новата година винаги е изпълнен с ентусиазъм за поставяне на нови цели. Проучванията обаче сочат, че само до две седмици 96% от поставилите си нови цели ги провалят. Много често причината е, че дори да очакваме с желание постигането на целта, нямаме навика да правим малки крачки към нея – да развиваме навици, които ще ни помогнат по пътя.

Ние в Аула вярваме, че един от най-важните навици е навикът да научаваме нови неща. Умението да учим е актуално далеч след като получиш дипломата си. То ни позволява да се развиваме като професионалисти, да работим по ефективно – а дори и да останем млади по-дълго.

Какво е по-различното тази година

Прочети повече

Eсенни предложения за нов счетоводен софтуер и професионален курс

Какво по-добро начало за един по-успешен работен процес с най-важното – отличен софтуер и професионален курс.

Aula.bg и Microinvest си подават ръка, за да предложат една отлична комбинация за всеки счетоводител и не само.

От 20.10.2020 до 31.10.2020 г. всички регистрирани потребители на aula.bg могат да вземат лиценз по избор за Microinvest Делта Pro или Microinvest ТРЗ и ЛС Pro с 20 % ОТСТЪПКА с промо код: MDP-20-2020 и пълния курс за компютърно счетоводство с Microinvest Делта Pro на специална цена от 119лв. вместо 199лв.

Прочети повече

Нов курс в Аула: Надгради CAD уменията си със SolidWorks за напреднали [PRO курс]

С “Аула” искаме постоянно да ви даваме нови възможности – да надграждате умения, да увеличавате продуктивността си и да постигате много повече.

Знаем, че 3D CAD софтуерите се радват на особен интерес в “Аула”, като до днес през такива курсове в платформата са минали хиляди участници. Благодарение на тяхната обратна връзка, решихме да създадем и SolidWorks курс за напреднали. С него:

  • ще научите много повече за инженерното проектиране и работата със SolidWorks;
  • ще усвоите нови техники, които ти спестяват време всеки ден;
  • ще видите трикове и подходи, които се използват основно от специалисти с над 10 години опит в работата със софтуера.
Прочети повече

Септември не е само за учениците! [кампания]

Ако сте отделили дори малко време за уроци в “Аула” през лятото, то вероятно знаете за кампанията ни “Спечели лятото!” В нея раздадохме награди на тези, които използват отпускарските месеци за своето развитие.

Най-голямата награда за нас беше това колко от вас приеха лятното ни предизвикателство: общо 770 участници, които изгледаха 75 727 урока!

Затова през септември искаме да дадем по-добра възможност за тези, които искат да продължат обучението си в “Аула” с още курсове.

Прочети повече