Eсенни предложения за нов счетоводен софтуер и професионален курс

Какво по-добро начало за един по-успешен работен процес с най-важното – отличен софтуер и професионален курс.

Aula.bg и Microinvest си подават ръка, за да предложат една отлична комбинация за всеки счетоводител и не само.

От 20.10.2020 до 31.10.2020 г. всички регистрирани потребители на aula.bg могат да вземат лиценз по избор за Microinvest Делта Pro или Microinvest ТРЗ и ЛС Pro с 20 % ОТСТЪПКА с промо код: MDP-20-2020 и пълния курс за компютърно счетоводство с Microinvest Делта Pro на специална цена от 119лв. вместо 199лв.

Прочети повече

Нов курс в Аула: Надгради CAD уменията си със SolidWorks за напреднали [PRO курс]

С “Аула” искаме постоянно да ви даваме нови възможности – да надграждате умения, да увеличавате продуктивността си и да постигате много повече.

Знаем, че 3D CAD софтуерите се радват на особен интерес в “Аула”, като до днес през такива курсове в платформата са минали хиляди участници. Благодарение на тяхната обратна връзка, решихме да създадем и SolidWorks курс за напреднали. С него:

  • ще научите много повече за инженерното проектиране и работата със SolidWorks;
  • ще усвоите нови техники, които ти спестяват време всеки ден;
  • ще видите трикове и подходи, които се използват основно от специалисти с над 10 години опит в работата със софтуера.
Прочети повече

Септември не е само за учениците! [кампания]

Ако сте отделили дори малко време за уроци в “Аула” през лятото, то вероятно знаете за кампанията ни “Спечели лятото!” В нея раздадохме награди на тези, които използват отпускарските месеци за своето развитие.

Най-голямата награда за нас беше това колко от вас приеха лятното ни предизвикателство: общо 770 участници, които изгледаха 75 727 урока!

Затова през септември искаме да дадем по-добра възможност за тези, които искат да продължат обучението си в “Аула” с още курсове.

Прочети повече

Кой спечели iPad? Анонс победител и финални резултати

2020-та е пълна с предизвикателства, но решихме това лято да ви отправим още едно. Така се роди идеята за кампанията “Спечели лятото!” – да мотивираме повече хора да използват летния период, за да повишат уменията си за работа с компютър.

Сигурни сме, че ако отделите време за развитие сега, то ще ви се отплати двойно в натоварените работни месеци, когато ще пестите ценно време с помощта на наученото.

Лятото наистина се оказва идеално време за усъвършенстване:

  • Включиха се общо 770 участници;
  • Заедно, изгледаха и реално завършиха 75 727 урока;

Успяхме да запалим по идеята много участници – и сметнахме, че е редно да ги мотивираме допълнително с няколко награди. 

Днес изтеглихме голямата награда – таблет Apple iPad 10.2” – и включихме още два подаръка, които изтеглихме допълнително – абонамент за компютърни курсове от Аула на стойност 2 х 299лв.

Ето и видео от тегленето:

Сигурни сме, че няма да спрете с придобиването на нови знания дотук – а ние оставаме на линия, за да ви помогнем.

Вижте тези полезни ресурси:

Спечели лятото! Учи и участвай в томболата за iPad и Kindle

Казват, че определяща за победата в една надпревара е скоростта. Всъщност, по-важно е да ускориш, когато всички останали са забавили ход.

Затова лятото е идеалният момент, в който да повишите уменията си за работа с компютър. Ако отделите време за развитие сега, то ще Ви се отплати двойно в натоварените работни месеци, когато ще пестите ценно време с помощта на наученото.

Знаем, че мотивацията ви за трупане на знания е висока, но искаме да Ви мотивираме с още награди – електронна книга Kindle и таблет iPad!

Как да участвате? Просто е:

Прочети повече